تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 314 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

در آغاز فعالیت pedram.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم چند روز پیش 6090 گرفتم و اون سه تا برچسب USB 3.0 و beatsaudio و LED رو داره
    فقط نمی دونم چرا گجت All CPU meter وقتی چند تا کار رو با هم انجام میدم فرکانس هسته رو بالاتر از 2001 MHz نشون نمیده نمی دونم این نرم افزار Turbo boost 2.0 رو ساپورت نمی کنه و در واقع بالا می ره و این برنامه نشون نمی ده یا مشکل از چیز دیگه ای هست که فرکانس تا 2.9 بالا نمی ره چون ته فرکانس این سی پی یو به صوت معمولی 2.0 هست و در حالت turbo boost باید تا 2.9 بالا بره !!؟؟
    Last edited by pedram.t; 25-06-2011 at 08:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوست عزیز شما می تونید برای دیدن فرکانس دقیق هسته ها از بزنامه اختصاصی ابنتل که به همین منظور ساخته شده استفاده کنید...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام من 6090 دارم......موقع استارت آپ ویندوز.....1دقیقه نمیتونم باهاش کار کنم....همه جارو چک کردم....از ام اس کانگ فیگ گرفته تا هر جا که فکر کنید.....به این نتیجه رسیدم که بلوریمو درست نمیشناسه بخاطر این 1 دقیقه طول میکشه ......کسی هست بگه چکار باید بکنم...عکسشم گذاشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

13 مشکل ا دقیقه هنگ

با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... من یکبار ریکاوری کردم بخاطرش.... عکسم گذاشتم از اون نرم افزار که وظیفه شناسایی دراورو داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... من یکبار ریکاوری کردم بخاطرش.... عکسم گذاشتم از اون نرم افزار که وظیفه شناسایی دراورو داره
    دوست عزیز بایوس آپدیت کنید
    اکثر 6090 معمولا چنین مشکلاتی دارند که با آپدیت حل میشه....
    می تونید از این لینک دانلود کنید و بقیه کار رو به عهده خودش یزارید....
    کد:
    Last edited by em0fab0y; 25-06-2011 at 12:19.

7. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seyed_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بچه ها

من 6050 خریدم اما میشه یگی بگه چطوری میشه رفت تو قسمت بوت سیستم میخام اول که روشن میشه پاسورد بزارم روش

منظورم پاسورد ویندوز نیست اینو گفتم تا کسی نیاد بگه خوب رو ویندوز پاسورد بزار

و در ضمن چطور میتونم dvd بوت که میزارم توش رو اجرا کنم یعنی بوت کنم هیچ گزینه ای نیست فقط میگه esc بزن تا منوی استارتاپ بیاد بالا همین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام بچه ها

من 6050 خریدم اما میشه یگی بگه چطوری میشه رفت تو قسمت بوت سیستم میخام اول که روشن میشه پاسورد بزارم روش

منظورم پاسورد ویندوز نیست اینو گفتم تا کسی نیاد بگه خوب رو ویندوز پاسورد بزار

و در ضمن چطور میتونم dvd بوت که میزارم توش رو اجرا کنم یعنی بوت کنم هیچ گزینه ای نیست فقط میگه esc بزن تا منوی استارتاپ بیاد بالا همین

دوست عزیز برای وارد شدن به تنظیمات bios هنگام بوت کلید F10 بزنید ...البته با توجه به این که مادربورد ساخت hp با options مختلفی روبه رو نخواهید شد و حداکثر کاری که می تونین انجام بدین گذاشتن پسورد .....
    برای اجرای dvd یا نصب ویندوز هم هنگام بوت کلید F9 بزنید و گزینه boot from dvd انتخاب کنید....

10. 4 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nightvision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض سلام

با سلام خدمت دوستان من تازه 6090ee خریدم 2 سوال دارم
    1}برنامه افیس 2010 روش هست اما موقع نصبش ازم کد 25 رقمی میخواد سریال پشت لب تاب رو هم دادم اما قبول نکرد؟؟
    2}از چه راهی دمای سی پی یو و قطعات دیگه رو ببینم؟

داره خودمونی میشه nightvision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چطوری افیس 2010 که روی 6090 هست رو نصب کنم ؟ازم کد 25 رقمی میخواد .
    چطوری دمای قطعات لب تابمو ببینم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

چطوری افیس 2010 که روی 6090 هست رو نصب کنم ؟ازم کد 25 رقمی میخواد .
    چطوری دمای قطعات لب تابمو ببینم؟
    دوست عزیز سریال پشت دستگاه مربوط به windows 7 original که توسط hp خریداری شده و فقط میتونید ویندوز رو البته با توجه به ورژن آن که home premium می باشد فعال کنبد....
    برای فعال سازی می تونید یا سریال آن را خریداری کنید یا از کرک استفاده کنید...
    برای کنترل دما هم می تونید از این برنامه استفاده کنید...
    کد:
    Last edited by em0fab0y; 25-06-2011 at 17:10.

14. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •