تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 364 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما اصلا به این عکس توجه کردین:چرا شما مرغت یه پا داره رفیق من این همه واسه شما دلیل و مدرک آوردم ولی کو گوش شنوا:
    خیلی برام جالبه بدونم شما یازاریابی انقدر از الجی تعریف میکنی؟
    یا اونقدر در عظمتش ذوب شدی که دیگه همه سیستمت کلا رو الجی می چرخه؟
    برادر من این عکسی که گذاشتی چه دلیلیه آخه؟یعنی چی مغز من خودش تصویر فول اچ دی میسازه این دیگه از اون حرفای صد من یه غازه
    منطقت کجاست؟خودت یه دیقه فکر کن ببین چی داری میگی
    ضمنا این حرکت که شما اینجوری شیفته و مبلغ یه کمپانی تجاری شدی خیلی حرکت جالبی نیست به نظرم
    الان شما چون از این برند خرید کردی انقدر میخوای بگی خوبه و اینا؟خیلی خوشحالی الجی داری؟
    دیگه همه باید الجی بخرن و ازش تعریف کنن؟هرکی هم نکنه هیچی حالیش نیست؟
    من دیگه با شما هیچ بحثی ندارم چون فایده نداره.اما تا جایی که بتونم اطلاعات خودم رو و اون چیزایی رو که مطمئنم در اختیار بفیه می ذارم.شما هم دوست داشتی بخون.

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی برام جالبه بدونم شما یازاریابی انقدر از الجی تعریف میکنی؟
    یا اونقدر در عظمتش ذوب شدی که دیگه همه سیستمت کلا رو الجی می چرخه؟
    برادر من این عکسی که گذاشتی چه دلیلیه آخه؟یعنی چی مغز من خودش تصویر فول اچ دی میسازه این دیگه از اون حرفای صد من یه غازه
    منطقت کجاست؟خودت یه دیقه فکر کن ببین چی داری میگی
    ضمنا این حرکت که شما اینجوری شیفته و مبلغ یه کمپانی تجاری شدی خیلی حرکت جالبی نیست به نظرم
    الان شما چون از این برند خرید کردی انقدر میخوای بگی خوبه و اینا؟خیلی خوشحالی الجی داری؟
    دیگه همه باید الجی بخرن و ازش تعریف کنن؟هرکی هم نکنه هیچی حالیش نیست؟
    من دیگه با شما هیچ بحثی ندارم چون فایده نداره.اما تا جایی که بتونم اطلاعات خودم رو و اون چیزایی رو که مطمئنم در اختیار بفیه می ذارم.شما هم دوست داشتی بخون.

شما اطلاعاتت رو بگو من هم میگم دوستان خودشون بر اساس استدلال درست رو انتخاب می کنن.
    همیشه که نباید تصویر full hd باشه مهم اینه که شما تصویر رو full hd ببینی که lg اب این تکنولوژی این مشکل رو رفع کرده پس نیازی به بحث نیست
    من آنچه شرط بلاغت بود گفتم، تو خواه پند گیر خواه ملال
    Last edited by mehdi speed 700; 19-01-2012 at 18:58.

3. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چه قدرجالبه به خدا! همه فکر می کنن خدا هستند و بقیه هیچی حالیشون نیست! مرد حسابی یکم تعقل داشته باش تا بفهمی من چی میگم. به نسبت کیفیت محصولات ال جی حالا که جوایزه شو کم کرده اصلا با توجه به قیمتش به صرفه نیست خرید کنی! خیلی مدل های دیگه مثل شارپ و پانا با کیفیت بهتر و فیمت مناسبتر هستند...
    شما تعقل کردی کافیه با این حرف زدنت تا بیخه عقلت معلومه
    وقتی یه محصول جوایزش رو کم میکنه و قیمتشم بالا هست به نسبت بدون حتما یه مزیتی داره که اینطور رفتار میکنه
    شما که هنوز نمیدونی چه فرقی بینه این تلوزیون و برندهایی که گفتی هست برو همون شارپ رو بخر
    بلوری پلیر و 2 تا عینک اکتیو شاتر هم بهت هدیه میدن
    یه کم چونه هم بزنی کلی تخفیف میدن

5. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیدوارم ناراحت نشی اما تا چیزی رو مطمئن نیستی اینطوری همه جا نگو شاید یه بنده خدایی این حرف رو بدون هیچ تحقیقی قبول کنه و روش تصمیم بگیره
    سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست هرکی هم گفته یا منظور داشته یا خواسته سر کارت بذاره
    اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
    بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
    یه خط در میون سیاهه
    یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
    درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید
    آقا چرا بیخودی یه حرف رو روش پافشاری میکنید؟
    فکر کردید اکتیو جادو میکنه تصویر 3 بعدی میشه؟
    کلا 3 بعدی یعنی گول زدنه مغز و تشکیل یه تصویر 3 بعدی در تصور انسان
    حالا اکتیو میاد در لحظه ای برای یک چشم تصویر میفرسته و اون یکی رو خاموش میکنه
    پسیو میاد دو تصویر رو همزمان میفرسته و بینشون رو خاموش میکنه
    تا اینجا هر دو دارن یه جورایی 3 بعدی رو میسازن
    میمونه تفاوتهاشون که دیگه همه میدونیم و تکرارش توضیح واضحات هست
    مهمترینشون هم یکیش قیمت و وزن عینک هست که تو اکتیو بالاتر و گرونتره
    شارژی بودن و دنگ و فنگهای اکتیو هست که پسیو اینا رو نداره
    لرزشی هست که اکتیو به واسطه همون خاموش و روشن کردنهای هر چشم ایجاد میکنه که بازم پسیو بدونه لرزش هست
    تیره بودنه شدیده تصویر تو اکتیو هست
    سر درد آور بودن و سر گیجه آوری و حالت تحوع اکتیو هست که کلا 1تا 2 ساعت بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد
    و پسیو اصلا محدودیتی در این زمینه نداره

حالا معایب پسیو از نظره شما و کسایی که میگن اکتیو خوبه
    اگر بریم به پنل بچسبیم میبینیم خط سیاه داره
    اگر عینک رو بچسبونیم به تلوزیون خط سیاه داره
    در حالت تئوری 1080P نمیبینیم و ....

نمیدونم میخواید از تصویر لذت ببرید یا دنباله ایراد گرفتن هستید

ولی تا جایی که میدونم اگر نگید آمریکایی ها هم نمیفهمن اونجا پر فروشترین 3 بعدی ال جی سینما 3D بوده

تازه برتری هایه بیشتری از پسیو به خصوص Cinema 3D نسبت به اکتیو هست که چون تئوری و علمی هستن کاری ندارم باهاشون
    همینا که به چشم هم دیده میشن و احتیاجی به پنل چسبیدن هم ندارن کافی هست برای بحث ما

در ضمن اینم بگم که من اصلا پا فشاری رو برنده خاصی ندارم و فقط رو تکنولوژی پسیو تکیه دارم
    که اونم چون فقط ال جی ( البته ویزیو هم هست که اولا تو ایران نیست ثانیا ضعیفتر از ال جی هست ) هست و به خصوص
    سینما 3D که اختصاص به ال جی داره بحث هام در مورد ال جی هست
    Last edited by ئظا; 19-01-2012 at 18:44.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شما دونفر چرا اینجوری با بقیه صحبت میکنین؟خیلی گستاخید واقعا
    آخه چیزی هم ندیدین جایی هم نرفتین انقدر قیافه علامه دهر به خودتون گرفتید
    آدم خوبه به نظر دیگران احترام بذاره حتی اگه غلط باشه میگن درخت هرچی پربار تر اقتاده تر
    ضمنا ایشون هم چیز بدی نگفت.من خودم اگه الان بخوام تلویزیون بخرم احتمالش خیلی کمه که ال جی بخرم
    با اون شرایطی که من تو جشنواره خرید کردم واقعا می ارزید اما الان اگه آدم بخواد خرید کنه انتخابهای خیلی بهتر از الجی میشه پیدا کرد
    از این رفتار بچگانه هم دست بردارین.نمیدونم شایدم واقعا کم سن و سالین.به هر حال یاد بگیرین این طرز رفتار غلطه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

13

آدم خوبه به نظر دیگران احترام بذاره حتی اگه غلط باشه میگن درخت هرچی پربار تر اقتاده تر
    ضمنا ایشون هم چیز بدی نگفت.من خودم اگه الان بخوام تلویزیون بخرم احتمالش خیلی کمه که ال جی بخرم
    با اون شرایطی که من تو جشنواره خرید کردم واقعا می ارزید اما الان اگه آدم بخواد خرید کنه انتخابهای خیلی بهتر از الجی میشه پیدا کرد
    از این رفتار بچگانه هم دست بردارین.نمیدونم شایدم واقعا کم سن و سالین.به هر حال یاد بگیرین این طرز رفتار غلطه

عزیز من وقتی میای توی فروم اطلاعات غلط میدی واسه چی باید خاموش بمونیم.
    شما که رفتی توی ناسا کار کردی و ساسونگ مدیر ارشد صدات میزنه چرا این طوری میگی.
    وقتی اطلاعاتت نادرسته و هی روش پافشاری می کنی که من نمیتونم ساکت بمونم.
    ما کاری نداریم شما میخوای چی بخری یا چه مارکی به نظر شما مهم تره ما میگیم حقیقت باید ثابت بشه

تازه من یه شهریوریم
    Last edited by *Alucard*; 19-01-2012 at 22:57.

9. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض LG Pentouch TV

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه جواب بنده برای شما نوشته بودم که نمیدونم چرا پاک شده
    البته فقط یه سری اطلاعات و صحبت منطقی بود
    من به شخصه شما احترام میگذارم و هیچ خصومتی هم نه با شما و نه با هیچ کسه دیگه ای هم اینجا ندارم
    ولی اینکه به نظرتون احترام بگذارم بحث دیگه ای هست
    اگر من از مدل مو یا لباسه شما ایراد بگیرم خوب این یه امره شخصی هست و اصلا به من ربطی نداره
    ولی وقتی شما یا هر کس دیگه بیای تو یه فروم عمومی بخوای اطلاعات غلط تحویل بدی باید طبق وظیفه تا جایی که بلدم تصحیحش کنم و به شما هم ( دوستانه ) تذکر بدم شایدم من اشتباه بکنمو شما قنعم کنی که در هر حال تا اطلاعات رد و بدل نشه امکانش فراهم نمیشه
    در مورد جوایز هم باید عرض کنم اون دوستمون گفته چون ال جی جوایز رو برداشته پس آشغاله
    من در جوابش گفتم مگه لپ لپ ه که جایزه نداشته باشه آشغاله؟
    که بعد ایشون توهین کرد و جوابش رو هم شنید
    فکر نکنم بحث اون موضوع ربطی به حرف من و شما داشته باشه که داریم در مورد کیفیت و کمیت صحبت میکنیم

تو اون پستی که پاک شده بود خدمتت عرض کرده بودم اکتیو چه معایبی داره و پسیو چه محاسنی
    گفته بودم هم که من اصلا پافشاری رو ال جی ندارم ولی چون تو ایران فعلا فقط ال جی پسیو ارایه کرده
    خود به خود میشه موضوع بحث ، و Cinema 3D هم که مختص ال جی هست

در مورد سه بعدی هم گفته بودم کلا این تکنولوژی بر پایه ایجاد تصویره مجازی در مغز هست و در کل باید مغز گول بخوره تا تصاویر 3 بعدی تو ذهنمون شکل بگیره ، حالا این گول زدن به چه روش باشه ( پسیو یا اکتیو ) مهم نیست

بعد از این میمونه معایب و مزایای هر کدوم از این تکنولوژی ها
    که دیگه حوصله ندارم همه اونایی که گفته بودم رو تکرار کنم
    ولی فقط اینو بگم که وقتی تو آمریکا و اروپا ملت ال جی رو به عنوان برند برتر تو 3 بعدی انتخاب کردن ملاکشون کارت هدیه و جوایز نبوده و رو مطالعه این انتخاب رو داشتن ، برای اثباتش هم یه سر به cnet و سایره سایتهای معتبر بزن تا متوجه بشی تو دنیا چی الان رو بورس هست
    راستی سن و سال مهم نیست و چیزی که مهم هست برای اینطور بحث ها عقل و شعور و اطلاعات هست

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این tv فقط یه شمکل داره اونم نیاز صد در صد به قلم نوری.
    این tv ها ماله 3 ماه پیشن

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

چشم پدر بزرگ چون شما گفتین فقط هاااااا.
    عزیز من وقتی میای توی فروم اطلاعات غلط میدی واسه چی باید خاموش بمونیم.
    شما که رفتی توی ناسا کار کردی و ساسونگ مدید ارشد صدات میزنه چرا این طوری میگی.
    وقتی اطلاعاتت نادرسته و هی روش پافشاری می کنی که من نمیتونم ساکت بمونم.
    ما کاری نداریم شما میخوای چی بخری یا چه مارکی به نظر شما مهم تره ما میگیم حقیقت باید ثابت بشه

تازه من یه شهریوریم
    اطلاعات شما غلطه
    رفتی یه مشت تبلیغات خود شرکت سازنده رو کپی پیست کردی فکر میکنی شاخ غول شکستی؟
    اگه قدرت تجزیه و تحلیل داشتی با منطق و تئوری حرفتو ثابت میکردی.البته گناهی هم نداری هنوز بالغ نشدی
    کم کم که بزرگ شدی این چیزا رو یاد میگیری
    Last edited by *Alucard*; 19-01-2012 at 22:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •