خودت ؟ الکترونیک یا تعمیرات خوندی ؟ راهی نیست باید ببری تعمیرگاه
خودت ؟ الکترونیک یا تعمیرات خوندی ؟ راهی نیست باید ببری تعمیرگاه
اگر لوگو بلوتوث نیست میتونید وارد کنترل پانل بشید و در bluetooth Device قسمت option تیک آخری یعنی show the bletooth icon را تیک بزنید تا توی بخش notification اضافه بشه (وقتی فعاله)
باتری سر 30 دقیقه خالی شدن یعنی : خراب و باید تعویض بشه
سریال که نیست با service tag (زیر لپتاپ یا توی bios setup ) یا product id ( زیر باتری ) شناخته میشه
Service Tag = Serial Number
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
View the system information for a particular service tag.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Entering the service tag of your Dell computer or peripheral helps Dell deliver solutions
این هم چند لینک بود
من یه لب تاپ دل انسپایرون 1520 خریدم روی سیستم vista نصب کردم بلوتوس سیستم کار می کرد و مشکلی نداشت اشتباهی الکل 120 xp روی ویستا نصب کردم سر همین جریان دیگه ویستا بالا نمی آمد مجبور شدم میندوز رو عوض کنم حالا که دوباره ویستا رو نصب کردم اصلا بلوتوسم نیست نه تو قسمت دیوایس منجر نه تو کنترول پنل
میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم بلوتوسم رو برگردنم
در ضمن درایوش رو که می خوام نصب کنم میگه باوتوس فعال نیست کلید Fa+F2 رو بزن اما من این کلید رو هم می زنم هیچ تغییری نمی کنه
مرسی ولی چیزی که هست تو کنترل پنل من گزینه ای به اسم bluetooth configuration وجود داره که داخل option اون چیزی که شما فرمودین وجود نداره که من برم تیک بزنم .
برای سوال باطری هم اگه میشه قیمت باطری مورد استفاده دستگاه من رو هم لطف کنی ممنون میشم .
با سلام . میشه بگید که جطور باید روشنایی lcd رو در ویندوز xp در حالتی که به شارژر متصل نیست زیاد کرد مثل زمانی که به شارژر متصل هست . اخه تو ویستا حق انتخاب داشتی که کدام حالت رو انتخاب کنی که شارژ بیشتری مصرف می کرد
ممنون از جوابتون ولی اگه می خواستم و می تونستم امتحان کنم قبلش از شما و دوستانتون نمی پرسیدم ، برخورد جالبی نبود ، متاسفم که سوال کردم .
برخورد بهت ؟ واهممنون از جوابتون ولی اگه می خواستم و می تونستم امتحان کنم قبلش از شما و دوستانتون نمی پرسیدم ، برخورد جالبی نبود ، متاسفم که سوال کردم .... من گفتم امتحان کنی چون اگر تایید دادم بعد مشکل آوردید تقصیر من نندازید ! منظورم رو اشتباه گرفتید
![]()
اگر بلوتوث رو روشن کنید اتوماتیک شروع به نصب میکنه و شاید برای EDR از شما درایور بخواد که باید از روی سی دی های لپ تاپ درایور استانداردش (بغلش تیک خورده) رو نصب کنید
بعد بلوتوث با کلید کشویی کنار لپ تاپ روشن میشه همراه Wifi و چراغ نشانگرش هم روشن میشه (در صورت سالم بودن)
اگر این روش ها کار نداد باید ریکاوری کنید و از یک نسخه ویستا مثل home premium که با این سیستم ها سازگارند نصب کنید نه ultimate
سلام
میشه یه درایو دیسک خان به لپتاپ وصل کرد مثلا اگر بلوری درایو بیاد باید چکار کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)