درود
بر مورد ائلی اطلاعی ندارم
ولی برای بازی ها
ashphalt 6
doodle jump
zombie
درود
بر مورد ائلی اطلاعی ندارم
ولی برای بازی ها
ashphalt 6
doodle jump
zombie
مثل اینکه منظورمو خوب نرسوندم
منظور من این بود که با یه دانلودری یه آهنگی رو مثلاً از سایت مدیافایر دانلود کردیم ، بعدش بتونم اون آهنگ رو از تو آیپاده آیپد گوش کرد ، این کار رو چجوری انجام بدم ؟؟؟
( اونی که شما فرمودید با برنامه های بسیاری می شه دانلود کرد و تو خود آیپد با برنامه های مختلفی بازش کرد ، مثلاً برنامه ی پرفکت دانلودر هر چی رو که بخواید دانلود می کنه ، فایل های فشرده شده و تیکه شده رو به هم می چسبونه جداگونه تو یه فولدر جدید می آره ، قابل دانلود کاربرای وی آی پی هست ، پسورد فایل ها رو می تونید داشته باشید که بزنید ( فایل های رمز دار مثل بعضی فایل های RAR رو می تونید رمزشو بزنید و بازش کنید ) و اگه برنامه های دیگه ی مرتبطی مثل او پلیر اچ دی ، ای وی پلیر اچ دی ( از نظر من بهترین پلیر آیپد ) و ... داشته باشید می تونید فایلتونو تو اینا باز کنید ، مثلاً تو پرفرکت دانلودر اون گوشه بالا گزینه ی open ... رو می زنید و برنامه هایی که قابلیت باز کردن این فیال رو دارن به صورت لیستی باز می شه ، اما مشکل من اینه که نمی تونم آهنگ دانلود شدم رو از تو پرفکت دانلودر ببرم تو قسمت آیپاد آیپد که گوش کنمشون . می خوام این امکان رو داشته باشم ، باید چیکار کنم ؟؟؟
( یه قابلیت دیگه ی پرفکت دانلودر : شما زمانی که چیزی رو از این اپ دانلود کردین و تو بایگانیش گذاشتین بمونه ، زمانی که دستگاه رو به آیتونز وصل می کنید ، تو بخش اپ مربوط به صفحه ی آیپدتون پایینش اونجایی که امکانات اپ های ورودی هست ، اگه روی پرفکت دانلودر کلیک کنید بایگانیش باز می شه ، اگه هر فایلی رو که خواستید با ماوس بکشید ببرید تو هر قسمت فضاییه کامپیوترتون این فایل رو کامپیوترتون کپی می شه که دیگه نیاز به آیفایل و اینا نیست )
اون یکی سوالمم این بود که مثلاً یه آهنگ دارم تو آیپاده آیپدم که مثلاً یادم رفته براش از تو اینفو آیتونز لیریکس بذارم و سینک کردم و الانم دسترسی به کامپیوترم ندارم ، اما به اینترنت دسترسی دارم و لیریکس مربوط به آهنگ مورد نظر رو از تو اینترنت پیدا کردم و کپی کردم ، چجوری این لیریکس رو به آهنگم تو آیپاده آیپد اضافه کنم ؟؟؟ لطفاً نگید کپی کنم تو نوتس و برم آهنگ رو اجرا کنم و بیام از تو نوتس بخونم لیریکسشو .
با تشکر
برای هیچ کدوم راهی نیست مگه اینکه آهنگ ها رو از iTunes دانلود کنید یا آهنگ رو بفرستید به موزیک پلیر های دیگه.اون یکی سوالمم این بود که مثلاً یه آهنگ دارم تو آیپاده آیپدم که مثلاً یادم رفته براش از تو اینفو آیتونز لیریکس بذارم و سینک کردم و الانم دسترسی به کامپیوترم ندارم ، اما به اینترنت دسترسی دارم و لیریکس مربوط به آهنگ مورد نظر رو از تو اینترنت پیدا کردم و کپی کردم ، چجوری این لیریکس رو به آهنگم تو آیپاده آیپد اضافه کنم ؟؟؟ لطفاً نگید کپی کنم تو نوتس و برم آهنگ رو اجرا کنم و بیام از تو نوتس بخونم لیریکسشو .
با تشکر
آيپد دو دارم اونم دو تا ٣٢سفيدو٦٤مشكى ولى بلد نيستم جيلبريكش كنم كسى تا حالا جيلبريك كرده؟
الان فقط براى اينتر گردى ازشون استفاده ميكنم ميشه كمك بدين ممنون![]()
درود
ضمن عرض خوش آمد گویی به جمع ما
میتونید تمامی سوالات خودتون رد مورد جیلبریک را در این تاپیک بپرسید
قبل از اون عرض میکنم که آیپد 2 فقط و فقط در ios 4.3.3 جیلبریک میشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ابتدا باید ببینید نسخه ios دستگاهتون چنده !
دوستان کسی میدونه چطور میشه اینترنت رو از PC شیر کرد برا ipad با مودم wifi ؟ . میدونم با وای فای میشه مجزا وصل شد به اینترنت با ipad ولی برا یه امر دیگه میخوام . میخوام ببینم میشه اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون .
وسیله خاصی میخواد یا همون مودم wifi کفایت میکنه ؟
درود برشما
شما فقط موقعي ميتوانيد اينچنين كاري كنيد كه اتصال ورودي شما به لبتاپتون از نوع adsl باشد
و احتياج به يك كارت شبكه وايرلس داريد كه معمولا اكثر لبتابها دارا ميباشند.
الان سر كلاس هستم وقتي بر گشتم سعي ميكنم آموزش بزارم
شما شرط بالارو داريد ؟
من فقط یه مودم wifi دارم همین .منظورتون اینه که کارت wifi نیاز دارم ؟ اگه اره با این مودم وایرلسم کار راه نمیوفته ؟
Last edited by abc2; 09-11-2011 at 18:35.
درود
شما در کامپیوترتون احتیاج به یک کارت شبکه دارید که قابلیت دریافت و فرستادن سیگنالهای وایفای رو داشته باشه
دارید؟
مثل همون چیزی که در لبتاپ ها هست.
شما میتونید با سیستمتون به وایرلس متصل بشید؟
اون مدمی که شما دارید اگه اشتباه نکنم که وای ذفای روتر باید باشه.
adsl رو میگیره تبدیل به وایرلس میکنه درسته؟
Last edited by emadpumad; 09-11-2011 at 19:30.
دوستان قضيه اين siri روي آيپد 2 چيه؟يه سري لينك ها اومده كه ميگه فعالكردنش روي اون. كسي امتحان كرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)