تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 99 اولاول ... 4888949596979899 آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliarc2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام شاید سوالم زیاد مربوط نباشه اما ...
    میزان حقوق پرداختی شرکت های ISP برای پشتیبانی شیفت شب چقدره؟

2. این کاربر از aliarc2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام .
    یکی از اشناها تصمیم گرفته که یکی از دوره های فنی حرفه ای رو بگذرونه
    بچه مستعدی هست فقط یکمی سر به هوا هست
    میخواد کاری یاد بگیره که هم بازار کارش رو داشته باشه هم برای مهاجرت به خارج به دردش بخوره
    اموزشگاه های خصوصی بهتر هست یا خود فنی حرفه ای؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام .
    میخواد کاری یاد بگیره که هم بازار کارش رو داشته باشه هم برای مهاجرت به خارج به دردش بخوره
    اگه تخصص خاصی میخواد نمیدونم . اما فنی حرفه ای یک دوره داره به نام دوره های 1800 ساعته کارگز ماهر ایران-آلمان . همه چی بهت یاد میدن . حدود یک سالو نیم طول میکشه .
    مدرک بین المللی میده تحت لیسانس آلمان .
    مربی هاشم درجه یکن همه .

5. 2 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliarc2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام شاید سوالم زیاد مربوط نباشه اما ...
    میشه دوستان کمک کنند..

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام .
    خوب میگن رو مدرک فنی حرفه ای تو ایران میتونی با هاش وام بگیری برای راه اندازی شغله مربوطه (چقدر صحت داره نمیدونم)
    برای خارج رفتن هم اگر مدرک فنی حرفه ای داشته باشه بهتره اما فقط مدرک تو خارج مهم نیستش کار بلد بودن توی رشتت هم خیلی مهمه و بیشتر این آموزشگاه ها خصوصی هستند ولی زیر نظر فنی و حرفه ای هم هستند و یا شما رو معرفی میکنند به سازمان فنی و حرفه ای برای دادن آزمون
    در مورد چه نوع کاری هم باید تحقیق کنه ببینه تو کشوری که میخواد بره بازار کار اون رشته به چه صورت هستش و البته علاقه به رشته ای هم که میخواد آموزش ببینه و در آینده تو اون رشته مشغول به کار بشه خیلی مهم هستش

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای راه انداختن کارگاه تولیدی تیرچه یا مصالح بتنی و یا بتن آماده و از این چیزا چه چیزایی لازمه و هزینش چقد میشه
    ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

برای راه انداختن کارگاه تولیدی تیرچه یا مصالح بتنی و یا بتن آماده و از این چیزا چه چیزایی لازمه و هزینش چقد میشه
    ممنونم
    ســلام...
    راستش اطلاعات كاملي ندارم..در اصل هيچ اطلاعاتي ندارم اما چيزايي كه به ذهن خودم ميرسه رو مينويسم اميدوارم كمكي بكنه...

معمولا براي شروع كار توليدي حالا هرچي كه باشه بايد ببيني توي منطقه ي شما چنتا رقيب هست....كيفيت كار چطوره...قيمت هاشون و ووو...از هر لحاظي بررسي كني ببيني با اون موقعيت به صرفه هست يا نه چون راهي كه شما امروز ميخواي شروع كني رو اون قبلا طي كرده خيلي ميتونه كمك باشه برات....

خوب شما بعد از داشتن پول فراوان .....يه جا ميخوايين كه بسته به شروع كار شما وسعت هم متفاوت ميشه.....كه قيمت زمين و كارگاه بايد ديد در منطقه شما چقدر هست...
    قاعدتا كارگاه خارج از شهر هست..اما تقاضا داخل شهره پس هرچي نزديك تر به شهر باشه بهتره براي شما...
    يا مثلا بايد ديد بصرفه هست يه كارگاه خريد يا نه يه زمين بخريد بعد تبديل به كارگاهش كنيد.......................
    مورد قابل توجه اينه كه بايد ببينيد شما مصالح اوليتون رو از كجا ميتونيد تهيه كنيد......به طور مثال كارگاه تيرچه شما شن و ماسه ميخوايين بايد ببيند شن و ماسه شما از كجا تهيه ميشه كيفيت كدوم بهتره از كجا ميتونيد بهتر خدمات بگيريد......ميلگرد به همين صورت...سفال اش به همين صورت وووو......
    مطلب ديگه هم عوامل كار هستن ديگه...بازم بسته به وسعت و شروع كارگاه شما متفاوته....البته تو كار توليدي زياد نبايد رويايي فكر كرد...سرمايه ميخواد اما بهتر اين هست كه بجاي اينكه شما 100% هزينه كني براي راه اندازيش بيايي با 70% شروع كني...و با خود پولي كه توليدي در مياره ...توليديت رو گسترش بدي...
    خيلي از موارد ديگه هم هست كه توي كار باهاش رو به رو ميشيد من چيزي به ذهنم نرسيد در حال حاضر...مثلا نميدونم راحت اجازه راه اندازي ميدن يا نه...چقدر زمان ميبره براي گرفتن پروانه كار..از كي و چطوري بايد گرفت و چيزاي ديگه...

البته نميگم بهترين كار..اما يكي از كارهايي كه ميتونيد بكنيد و بهتون كمك ميكنه به عنوان پيمانكار توي يكي از اين كارگاه ها مشغول به كار بشيد..اينطوري با عواملي كه براتون مصالح ميارن و كساني كه مصالح رو ميخوان آشنا ميشيد...مهمتر از اون
    تجربه كسب ميكنيد ...و خيلي چيزاي ديگه..

10. 4 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من کاراموزی دیپلمم تو یه شرکت تیرچه بلوک بودم...(در حقیقت معروف ترینش!!)....

قبلا دیدم که شما سرمایه‌ای حدود 500 تومن دارید... اگر هست، با یه مهندس معمار صحبت کنین و کارخونه رو راه بندازین....البته باید کمی وام و اینا هم بگیرین....

اما مایحتاج:
    برای مصالح بتنی، شما یا باید یه خط تولید الکی و کوچیک، داشته باشی یا خطی که مثلا تریلر تریلر ازش پر میکنن و میبرن سر ساختمون ها... در این خصوص، دستگاه های خودش در حد 400 متر مربع رو داره و خوب، به طور قطع وسیله‌ای برای انتقال بتن به محل مورد نظر...(در حقیقت اصل سود در اینه که پمپ و تریلر مربوطه برا خودتون باشه... چون این دوتا جداگانه پول در میارن...)....

خط تولید درست حسابی تیرچه بلوک هم حدود 600 متری هستش.... میشه هر دو رو با هم راه انداخت.... با دم و دستگاه های خاص، بتن ساخته شده رو از خط تولیدش منتقل میکنن به یه جور جرثقیل/ماشین خفن.... اون دستگاه خودش کار ساخت، و کنار گذاشتن تیرچه بلوک ساخته شده رو انجام میده....

باید حواستون به سیمان باشه که همیشه به موقع برسه... بتن بد چه برای فروش چه برای ساخت تیرچه، ورشیکستتون میکنه!!!! پس سیمان خوب باید داشته باشید...
    از لحاظ تاسیسات، بخش حسابداری، بخش فروش، و ... (میتونید مثلا این پروژه های مهر و اینا رو هم بگیرید....!!!!) هر چی مهندس های نامی و یا با سواد و کاربلد تو شرکتتون بیشتر باشه، امتیازش براتون بیشتره و بهتر و راحت تر میتونین مناقصه ها رو ببرید...

در کل، بیش از 1 تومن احتمالا هزینه میبره که قسمتیش رو میشه با وام گرفت.... حدود حداقل 1000 متر زمین میخواید و همچنین وجود یه درمانگاه کوچیک، به دلیل تعداد کارگر ها به طور قطع نیازه....
    پیشنهاد میشه حتمی اگر میخواید در این زمینه سرمایه گذاری بکنین، چند تا شرکت تیرچه بلوک در شهر مورد نظر(فک کنم باز دوباره که شما تبریز بودی نه؟!) رو حتمی سر بزن که اطلاع دقیق کسب بکنی....

همچنین، میشه اینقدر سرمایه نگذاشت و به جاش، تعدادی پمپ بتن ریزی بزرگ، و تریلر (از اینایی که بتن رو جابجا میکنن و رو کولشون اون چیزه!! هست که میچرخه... اسمشون یادم رفت لامصبا...)..... یا حتی جرثقیل های 30 تن و 50 تن! بسیار عالی و پول در ارار هستن...
    دایی بنده رو یه نمونه‌ی 20 تن(جرثقیل) کار میکنه و ماهی 700 تومن میگیره و ماهی 500 هم هزینه‌ی ماشین میشه و با این وجود، کلی سود برای صاحب ماشین هستش...

هر ماشین هم که میدونین، فرسوده‌ی 20-30 ساله‌اش حدود 130-40 میلیون تومن معامله میشه...(البته قیمت های ایلام هستش...!!)....

دوست عزیز، چه داخل و چه بیرون، این روزها برق رو بورس هستش.... خارج کشور، IT کار با سواد واقعا پول در میاره!!!!
    اموزشگاه‌ها اموزششون به درد خودشون میخوره و جیب های پر‌پول...... نمیدونم همه‌ی کلاس های فنی حرفه‌ای رایگانه یا نه یا چطوریه الان، ولی فنی حرفه‌ای بدون شک شرکت بکنن...
    اما برای مهاجرت، باید سعی کنن مطالعات بروز داشته باشن... چون تکنولوژی اموزشی در ایران، چیزی حدود حداقل 4 سال عقب هست و در خارج از ایران، این پذیرفتنی نیست!

من دیدم که شیفت روزش مثلا 400 تا می‌گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!! حالا بستگی داره.... ISP که دردسر دارن و ادم بسیار باسواد و باتجربه میخوان که اگر دارین، پیشنهاد میشه شغلی در شرکت های راه اندازی و نصب و واردات و پشتیبانی سخت افزار شبکه‌ای دست و پا کنین!!اگر ندارین، ISP ها بهتون کار نمیدن!!!! ولی میتونین تو نمایندگی هاشون تو شهرستان ها کار کنین!!!
    مسئله‌ای که باید بهش توجه بکنین، نیاز وحشتناک بدن به خواب شبانه هستش...و همچنین تاثیر بدی که تو زندگیتون میذاره... اگر امکانش براتون میسر هست، به این شغل به عنوان انتخاب اخر فکر کنین!چون فکر نمیکنم بهتون مثلا 1 میلیون پول بدن!
    Last edited by senaps; 31-07-2012 at 01:06.

12. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه نیمچه مترجم در حال پیشرفت هستم.زبان انگلیسی و زمینه تخصصی برق
    به نظرتون میتونه کار اول یا دوم خوبی باشه؟ از نظر درآمد چطوره؟
    بعد من کجا میتونم مشتری (یا کارفرما) پیدا کنم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بعد من کجا میتونم مشتری (یا کارفرما) پیدا کنم؟
    برا ترجمه؟! این دفاتر خدمات کامیپوتری و کافی نت ها اکثرا تحقیق و ترجمه میگیرن.... صفحه‌ای 1000 تومن برا متن عمومی و 1500 تومن برا تخصصی هستش که پیشنهاد میکنم عمرا متن پزشکی نگیرین!! من گرفتم زاییدم زیرش!!(سطح 9 زبان! و همراهی گوگل ترنسلیت!!)...

به نظرتون میتونه کار اول یا دوم خوبی باشه؟ از نظر درآمد چطوره؟
    افرادی بودن که تا ماهی 400-500 تومن پول گرفتن.... بستگی داره که روزی چند ساعت وقت بذارید...

15. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •