سلام
من یک سامسونگ مدل UA40c5550 دارم. به شبکه خونه که به اینترنت هم وصله متصلش کردم و تست شبکه اش هم جواب داده.
من چطوری میتونم از اینترنت روی تلویزیون استفاده کنم ؟
سلام
من یک سامسونگ مدل UA40c5550 دارم. به شبکه خونه که به اینترنت هم وصله متصلش کردم و تست شبکه اش هم جواب داده.
من چطوری میتونم از اینترنت روی تلویزیون استفاده کنم ؟
سلام.
توی پست شماره 4 تصوی شماره 1 که نوشتین بالا نمیاد واسم.اگه ممکنه تصویرو چک کنین ممنون میشم.
دستتنون درد نکنه
دوستان عزیز من یکسری سوال واسم پیش اومده میدونم 1000000 بار هر کدوم پرسیده شده ولی چون مدلها مختلفن و ریسک این روش بالاست ّبرای هر مدل دوباره سوال میشه.
اول اینکه مدل تلویزیون من UA40D5950RM هستش و من به محض روشن کردنش توسط گیرنده دیجیتال داخلیش تونستم تمام شبکه هارو بگیرم عالی میگیره.حالا اگه ممکنه اینو برام توضیح بدین که آیا این سری تلویزیون اینترنت تی وی داره؟و اگه قابلیتشو داره باید از همون راه فعال بشه یا راه دیگه ای هست؟بعدشم اینکه من اصلا و اصولا به خاطر SKYP اینو گرفتم حالا نمیشه این اپلیکیشنو روش نصب کرد؟من الان رفتم و منوشو نگاه کردم این قابلیت شیر شدن با یک شبکرو داره پس میشه از چیز چیز ان واسش استفده کرد.در ضمن میشه لطف کنین و بگین که من اگه از منو داخلیش منطقه رو به چین یا آمریکا تغییر بدم میشه که از این طریق نت تی وی فعال کرد و دیگه از منوی سیستمی تلویزیون که به صورت مخفی هستش و ریسک به همراه داره استفاده نکرد؟
ممنونم
Last edited by nimavao; 18-02-2012 at 18:13.
سلام
آقا واقعا ممنونم که اینقدر فعالانه جوابمو دادین دستتون درد نکنه دمتون گرم
مرسی ادمین
مرسی بچه ها
مرسی سامسونگ
سلام یه همگی
من به یه مشکل بزرگ برخورد کردم که از دوستان خواهش می کنم کمکم کنند
من در LCD مدل LA46C550 وارد قسمت منو مخفی شدم و در قسمت options وارد قسمت type شده و اون رو تغییر دادم حالا یادم نمیاد تنظیم اولیش رو چی بود و به کل تلویزیون پاچیده خواهش می کنم کمکم کنید .
دوست عزیز من که خودمو ج دادم کسی جوابی بهم نداد.پس توصیه میکنم شمام دنبال راه دیگه ای باشی چون اینجا انگار همه خوابیدن
اینو یه جا دیگه هم گفتم:
اول از همه توی منوی مخفی نرید!
دوم اینکه اگر رفتید الکی دستکاری نکنید!
سوم اینکه اگر دستکاری می کنید یادداشت کنید که چی رو تغییر دادید!
چهارم اینکه اگر دستکاری کردید و تلویزیونتون خراب شد برید به این لینکه که میگه چه جوری مادربورد رو ریست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنجم اینکه سری که درد نمی کنه دستمال نبندید. این منوی مخفی سامسونگ و ارضای حس کنجکاوی ما هم مصیبتی شده!
سلام
تلویزیون من UA40C6200UR حواسم نبود تو منوی سرویس اشتباهی type تلویزیونم رو عوض کردم حالا هر چی تغییر می دم درس نمیشه یک بارم شانسی گذاشتم رو 40A2UF0C حتی کانالای دیجیتال رو هم گرفتم . ولی تلویزیونو که خاموش کردم دوباره روشن کردم دیگه نگرفت. تیونر هم رو sec_tc بود. (رو تیونر های مختلفم تست کردم نشد فکر می کنم مشکل اصلی type باشه)
میشه لطف کنین بگین type تلوزیون من چیه یا از کجا میشه فهمید ؟ و tuner رو چی بذارم please help![]()
Last edited by sina_expire; 22-02-2012 at 15:59.
آخه عزیزم این حرف شما میمونه مثل اینکه بابات واست یه هامر بخره ولی فقط بزاره نگاش کنی
اینی که سامسونگ این تلویزیونو با این امکانات بیرون داده خوب واسه پز دادن به سایر کمپانیا که نبوده.گذاشته که کسایی که 1500000 یا 2000000 یا بیشتر حتی 5000000 پول میدن استفاده کنن از امکاناتش و الا اونقدر یه تلویزیون ارزش نداره که آدم اینقدر پول بده الان ال سی دی 800 تمنیم هم به دوربین وصل میشه هم پورت hdmi داره
هم کلی کار دیگه آدم که خر مخشو گاز نگرفته 5تومن بده واسه یه ----- دیجیتال یا یه all share که تازه تو مدل های پایین ترم باید دانگل سامیو جدا بخری که اونم اصلا گیر نمیاد و اگرم گیر بیاد کلی دنگ و فنگ داره.نه این کار سامسونگ کلی ضربه میزنه به محصولاتش من یک هفته میشه که خریدم و 3نفر که میخواستن سامسونگ بخرنو منصرف کردم چون به نظرم ارزشی نداره.البته این نظر شخصی منه و ممکنه که شما ها باهاش مخالف باشین![]()
دوست عزیز من خودم سامسونگ دارم از این بابت راضی هستم ولی دلیل نمیشه چون یک سری امکانات مخصوص سرویس کارها توش قرار داده شده، باهاش ور برم. این منوی مخفی رو فقط سامسونگ نداره ولی رفتن توی منوی مخفی سامسونگ راحت تره. من نظرم اینه که دوستان وقتی مشکلی ندارن الکی با منو مخفی ور نرن که بعدش مثل خیلی ها پشیمون بشن. یا لااقل از یک سرویس کار بخوان این کارو براشون بکنه که اگر مشکلی پیش اومد خودش هم بتونه حلش کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)