تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 205 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2044

نام تاپيک: Crysis

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی من یه جای بازی گیرکردم
    اونجایی که باید برای اولین بار هیلیکوپتر ( یا هواپیما ) رو هدایت کنم یه چند تا از اون جونور هارو می کشم
    وبعد باید از یه جایی رد شم که طوفان نمیذاره چیکار باید بکنم.
    باید سریع بری تا طوفان اسیرت نکنه
    بعضی از ترینرها هم با این مرحله مشکل دارند

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

می خوام مثل این عکس گرافیک داشته باشه به چه سخت افزارهایی نیاز دارم
    اینا بیشتر شبیه والپیپر بازی هستند تا اسکرین شات. من که فکر نمیکنم گرافیکش به این حد برسه . روی سیستم خودم روی بیشترین حد گرافیکی گذاشتم ولی به این حد نرسید. البته اون اولی شاید مربوط به محیط خود بازی باشه ولی دومی و سومی رو نمیدونم.

داره خودمونی میشه فابریک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینا بیشتر شبیه والپیپر بازی هستند تا اسکرین شات. من که فکر نمیکنم گرافیکش به این حد برسه . روی سیستم خودم روی بیشترین حد گرافیکی گذاشتم ولی به این حد نرسید. البته اون اولی شاید مربوط به محیط خود بازی باشه ولی دومی و سومی رو نمیدونم.
    اخه یه دفعه که دمو هاشو دیدم اون عکس اولی رو تو ش دیدم خیلی طبیعی بود و به خاطرهمین او مدم که بپرسم

می شه به اون حد رسوند اخه خودشون داشتن بازی می کردن و از بازی فیلم گرفتن و فرق dx9 و dx10 رو

نشون می دادن نمی دو نم یعنی خالی بستن تو تریلرهای اوله بازی نشون می داد که چه جوری ادم می کشه و

یه اسلحه گلا تین گان گرفتو درختا به خاطر نمایش قدرت بازی قطع کرد تا همه از فیزیک بازی خبر شن و به اضا فه ء

او نجایی که رفت بقل برگ سبز گنده تو همین عکس اولی مشخصه رو به رو.ش برگ بزرگه می شکسد و خم

می شد حالا این بازی همون جوره یا همش تبلیغات بود شمادوستان با چه سیستمی و با چه تنظیماتی

تو نستید فیلترهای سنگین بازیرو فعال کنید (AA , AF ) ????????????????

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اخه یه دفعه که دمو هاشو دیدم اون عکس اولی رو تو ش دیدم خیلی طبیعی بود و به خاطرهمین او مدم که بپرسم
    می شه به اون حد رسوند اخه خودشون داشتن بازی می کردن و از بازی فیلم گرفتن و فرق dx9 و dx10 رو
    نشون می دادن نمی دو نم یعنی خالی بستن تو تریلرهای اوله بازی نشون می داد که چه جوری ادم می کشه و
    یه اسلحه گلا تین گان گرفتو درختا به خاطر نمایش قدرت بازی قطع کرد تا همه از فیزیک بازی خبر شن و به اضا فه ء
    او نجایی که رفت بقل برگ سبز گنده تو همین عکس اولی مشخصه رو به رو.ش برگ بزرگه می شکسد و خم
    می شد حالا این بازی همون جوره یا همش تبلیغات بود شمادوستان با چه سیستمی و با چه تنظیماتی
    تو نستید فیلترهای سنگین بازیرو فعال کنید (AA , AF ) ????????????????
    دوست عزیز! این بازی برای اجرا در حداکثر تنظیمات احتیاج به GeForce 8800 GTX SLI داره.
    میتونید از این آدرس سخت افزارهایی که برای این بازی استفاده میشه رو با هم مقایسه کنید.

Crysis Hardware Performance Guide - GameSpot
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم اما چه قدر زود تموم شد! جنگ ما با کره ای ها چی شد؟ این موجودات رو کره ای ها ساخته بودن؟
    Last edited by *عیسی*; 20-03-2008 at 18:12.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من بازی رو تموم کردم اما چه قدر زود تموم شد! جنگ ما با کره ای ها چی شد؟ این موجودات رو کره ای ها ساخته بودن؟
    اون موجودات فضایی بودند و به وسیله یک شهاب سنگ بزرگ به اون جزیره اومده بودند. کره ای ها هم فقط روشون تحقیق میکردند و نمگذاشتن نیروهای هیچ کشوری به این جزیره نفوذ کنند. درضمن جنگ با کره ای ها هم تموم شد و کرهای ها با نیروهای امریکایی متحد شدند تا اون موجودات فضایی رو نابود کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pepe.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

سلام به دوستان

اقا یون این بازی در چه حالتی روی این سیستم جواب میده من می تو نم این بازیرو در ویستا تحت DirectX 10 با

چه تنظیماتی انجام بدم می تو نم aa . af رو هم داشته باشم تو هر رزو لیشنی میشه بگید تا بازی کنم

واگه نمیشه بیخیالش بشم می خوام گرافیکش رو تو اون دمویی که نشون می شه برد با چه تنظیماتی ?

سیستم من که تغیرش دادم ایا می تو نه به این حد برسه یا همش خوابو خیال

من که 8600 gts دارم و روی mediom بازی می کنم.
    ولی اینجوری که توی gs هست واسه اجرا روی حالت very high quality باید 8800 ultra یا بالا تر داشته باشی

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

اون موجودات فضایی بودند و به وسیله یک شهاب سنگ بزرگ به اون جزیره اومده بودند. کره ای ها هم فقط روشون تحقیق میکردند و نمگذاشتن نیروهای هیچ کشوری به این جزیره نفوذ کنند. درضمن جنگ با کره ای ها هم تموم شد و کرهای ها با نیروهای امریکایی متحد شدند تا اون موجودات فضایی رو نابود کنند.
    ممنون. ولی این متحد شدن و این چیزا تو بازی نشون داده نشد! شما از کجا فهمیدی؟ البته ببخشیدا.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

خوب من اینو از نقد و انتقادات بازی فهمیدم. فکر کنم تو اخرین مرحله هم ناو های کره ای هم همراه ناو های امریکایی باشند یعنی همون قسمتی که یه بمب اتمی به جزیره میزنند و بعد موجودات حمله شون رو اغاز میکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

دوستان باسهی فریم بالاتر باید پچ 1.2 گرفت یا 1.1 رو اصلا بگید کار هر کدوم از بچا رو بگید مرسی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •