آقا این یه review توی cnet . با مک بوک مقایسه کرده . ولی مک بوک یخورده نازکتره. ولی امکاناتش خیلی بیشتر از مک بوکه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی حال کردم با دل. دمش گرم. ..
آقا این یه review توی cnet . با مک بوک مقایسه کرده . ولی مک بوک یخورده نازکتره. ولی امکاناتش خیلی بیشتر از مک بوکه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی حال کردم با دل. دمش گرم. ..
سلام دوستان
من میخوام یه ال 502 بگیرم چنتا سوال داشتم
کانفیگ وایمکس دارش هست توی ایران ؟ که تی وی تیونر هم داشته باشه ! با باطری 9سل و بدون بلوری و نمایشگر اچ دی (فول اچ دی زیاده یکم !) با هارد 7200rpm ! و رم 6 گیگ
کیفیت دریافت تصاویر تی وی چطوریاس ؟
سرویس تگ که میگین توی سایت دل باید زد میشه دقیق توضیح بدید ؟ کجای لپتاپ هست و کدوم قسمت سایت باید واردش کرد؟
سفارش کدوم کشور باشه خوبه ؟
وسط های تیر ماه به نظرتون قیمتش تغییر میکنه ؟
در ضمن چطوری میشه توربو بوست کرد که فرکانس سی پی یو به حداکثر برسه ؟
اینکه حتما گارانتی توپ داشته باشه یعنی زیگورات مثلا مهمه ؟!یا بدون گارانتی هم گرفتیم گرفتیم ؟ اصلا گارانتی کاری میکنه ؟ آخه یه بنده خدایی میگفت کلا گارانتی بودنش ارزش نداره و پول اضافیه
راستی این بودن بلوری به چه درد میخوره ؟ الان که اصلا کاربرد نداره ، فکرهم نمیکنم تا چند سال دیگه کاربرد پیدا کنه ، بودن یا نبودنش چقدر تو قیمت تاثیر داره ؟
کیفیت صفحه این لپتاپ در مقایسه با اسوس n43sn در حالتی که هر دو اچ دی باشند چطوریاس ؟
14 اینچی این لپتاپ هم توی بازار پیدا میشه ؟ به نظر شما 14 بهتره یا 15.6 ؟ دیگه آدم به بدبختی نیفته چهارتا جا میخواد لپتاپ رو ببره
باتشکر
Last edited by mamadosein; 27-05-2011 at 18:42.
. . سلام معلوم نیست ایران بیاد یا نه............باید صبر کنی ببینی نمایندگی های دل چیکار میکنن...........متاسفانه گرافیکش ضعف داره..........اما خوشگل و ردیفه...............
وایمکس دار فکر نکنم پیدا بشه...البته زیاد خبر ندارم.من که نتونستم گیر بیارم!
باطری 9 سل و تی وی و HDبه راحتی پیدا میشه...همشون هم blueray دارن که به زودی به دردت میخوره
کیفیت TV که دیجیتال هست و به اندازه کافی خوب هست
سعی کن با هارد 750 و سرعت 7200 بگیری که فکر کنم به راحتی پیدا بشه
این نسل از cpu خودش اتوماتیک توربو بوست میشه موقع نیاز و پردازش سنگین...اما یه برنامه هم روی لپ تاپ از قبل نصب شده که میتونی روند پردازش cpu رو ببینی(monitoring) که اسمش هست intel turbo boost technology monitor که توی منوی start هست
سعی کن سفارش کانادا نباشه چون اکثرا" ریفورب هستن
گارانتی هم تو ایران کشکه (از نظر من البته)
سرویس تگ یه کد هست که روی یه برچسب زیر لپ تاپتون چسبیده و باید توی سایت دل وارد کنین..توی قسمت all support option
Last edited by sami-z; 27-05-2011 at 19:00.
اینم بهش جدیدا اضافه کردم اگه جواب بدید ممنون میشم !
14 اینچی این لپتاپ هم توی بازار پیدا میشه ؟ به نظر شما 14 بهتره یا 15.6 ؟ دیگه آدم به بدبختی نیفته چهارتا جا میخواد لپتاپ رو ببره
در مورد قیمتش هم نگفتید
خیلی ممنون
14 فقط مدله 501 lمن دیدم...
14 خوب نیست چون خیلی داغ میشه چون بردش کوچیکتره
من خودم اولین لپ تاپم xps m1210 بود که 12 اینچ بود و فکر میکردم که 15 اینچ حتما" خیلی دست و پا گیره ولی الان فهمیدم کاملا" اشتباه میکردم و 15 اصلا" اذیت نمیکنه و کاملا" هم خوبه
قیمت هم من اطلاعی ندارم
راستی از کجا بفهمم 14 داره یا فقط 15 ؟
آخه وزن 14 هم کمتره و شارژ بیشتری هم نگه میداره ( راستی این مقدار چقدره ؟ مثلا نیم ساعت بیشتر نگه میداره یا ... ؟ )
این هم مطمئنید که 14 بیشتر داغ میکنه ؟
بازم ممنون به خاطر جواب ها
خیلی زیباس طراحیش حرف نداره
آره تو کار تخریبن ایشون نمیدونم dell چه هیزم تری بهشون فروخته! چن وقت پیش هم چنین برخوردی با برند asus داشتن. من هم pes میزنم هم fifa هیچ مشکلی ام نداره
من با هایبرنت این لپ تاپ مشکل دارم، وقتی هایبرنت میکنم دوباره سیستم بلافاصله بوت میشه این مشکل رو کسی داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)