آقای harvest moon 2 اگه میشه لینک اون کتابی رو که گفتین بزارین.
با تشکر
آقای harvest moon 2 اگه میشه لینک اون کتابی رو که گفتین بزارین.
با تشکر
من لینک اون کتاب را ندارم ببخشیدآقای harvest moon 2 اگه میشه لینک اون کتابی رو که گفتین بزارین
حالا میگیم شاید شهر نره که میره .
غیر از این از مسله شهر بگذریم.
کی تونسته مزرعه دوم را بگیره؟؟؟؟؟؟
من نزدیک بود بگیرم ولی نشد![]()
من یه تراینر ساختم.
چون دیدم که در تراینر آقای harvest moon Iman روز کار کارگرها 10 روزه است من اونو تو یه تراینر دیگه 90 روزه کردم
فقط روز کارگرا را نه چیز دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس با حال از harvest moon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by harvest moon 2; 14-06-2007 at 18:43.
بابا خرابه نمی یاره خود عکس رو بذار
بابا یه چیز جدیدی . عکسی خبری و .... اطلاع بدین ما که پوسیدیم
راستی می شه بازی هاروست مون را فارسی کرد
غیر ممکنه بازی ها از یه پسوند های عجیب هستند نمیشه وازشون کرد و فارسیش کرد.راستی می شه بازی هاروست مون را فارسی کرد
من همن الان دانلود کردم سالم شاید تو مشکل داری.بابا خرابه نمی یاره خود عکس رو بذار![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by harvest moon 2; 15-06-2007 at 09:33.
خوب من اومدم اينجا به شايعات پايان بدم !
هشتاد درصد كساني كه نشستن اين بازي رو بازي كردن تو فكر اينن كه يه جوري به شهر برن حالا چرا اين افتاده تو ذهن بازي بازي هاي ايراني فقط به اين دليله كه اكثر بازي بازها از اين دفترچه رمز هاي ملي مي خرن و تو يكي از اين دفترچه ها اومده بود كه شما تو اين بازي آخر به شهر مي ريد و بازي تموم مي شه !!
من رفتم هر چي استراتژي بود از انواع اقسام سايت هاي چيت ورداشتم و تو شون كلمه city رو سرچ كردم تو هيچ كدوم اصلا اين كلمه به كار نرفته بود و مطمئنا اين بازي انتهاش به شهر نمي رسه و يه چيزي مثل سيمز كه ابتدا بازي آدم شديدا سرگرم مي شه و بعد يواش يواش بازي خسته كننده و تكراري مي شه ! البته مزيت هاروست مون نسبت به سيمز اينه كه آدم دير تر از بازي خسته مي شه !
در آخر پيشنهاد مي كنم شما هم يه نگاهي به استراتژي هاي موجود خارجي براي اين بازي بندازيد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)