با سلام
میخواستم مفهوم این 2 تا پیغام بدونم.
![]()
[QUOTE=p30master2;6829454]با سلام
میخواستم مفهوم این 2 تا پیغام بدونم.
سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور cleanup تایپ کنید بعدشم روی هم گزینه اول کلیک کنید تو صفحای که باز میشه تیک تمامی گزینه هاروبزنید بعدشم روی گزینه ok کلیک کنید بعدم ببنید فیسک میشه این پیغام اگر بازم بهمین صورت بودداخل منوی run دستور %temp% وارد کنید اینتر بزنید تو صفحه ای که باز میشه تمامی اطلاعات پوشه باز شده رو پاک کنید اخر سرم بازم اگر فیکس نشد به قسمت virtual memory طبق همین عکس دو برین دستی تغییرش بدین بترتیب اینکارهایی که گفتم انجام بدین واسه هرکدوم هم تک تک تست کنید![]()
اینطوریه:
باید کرک بشه؟
Last edited by FOURTH RETURN; 08-02-2012 at 19:06.
یه سوال دیگه الان ویندوز حدود 87 مگابایت فایل آپدیت دانلود کرده و از من میخواد نصبشون کنم نصب کنم؟ ویندوزم از کار نمیفته؟
برای سئوال اول باید ازکرک پست پایین برای کرک کردنش استفاده کنید برای یکی دوم هم آپدیتی به شماره KB971033 رواگر دارین باید غیر فعال کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک کدو لینکه اولی یا دومی؟
ازلودر پایین استفاده کنید وقتی دانلود شد اجراش کنید رووی دکمه Install کلیک کنید .
سلام من به یک کمک فوری نیاز دارم مرسی
ویندوز من اصل هست و الان خراب شده بلوتوث از کار افتاده و خیلی چیز های دیگه میخوام بهم یاد بدید چجوری از بکاپی که قبلا گرفتم استفاده کنم مرسی 4 تا دیویدی میباشد
لپتاپ من هم hp 6080 میباشد مرسی
تاپیک پایین مطرح کنید سئوالتون
سلام
چنین آپدیتی روی ویندوز نصب شده
KB976902
در حالیکه من اصلاً اجازه آپدیت ویندوز رو ندادم. نمی تونم پاکش کنم.
مثل اینکه نقطه بازگشتی هم براش تولید شده. ایا این وضعیت باعث صفحه آبی و هنگ می شه؟ اصلاً چرا در سیستم من نصب شده؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)