تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 284 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارکت باشه.
    چند گرفتی؟شویندش چطوره؟
    مرسی عزیز.
    560. هنوز ازش استفاده نکردم ..... .

دوستان سلام!

ریش تراش فیلیپس مدل RQ1280/CC رو گرفتم. چطوره این مدل؟
    کسی نظری نداشت یعنی؟!؟

دوستان میشه بگید چرا پاناسونیک و براون بهتر از فیلیپسن؟!

2. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط پاناسونيك مدل LV81 سراغ هيچ مدل و برند ديگه اي نريد. من تازه خريدم و واقعا ازش راضيم. دفعه اول كه باهاش زدم اصلا باورم نشد. عين آب خوردن ريشاتو غيب مي كنه و تو هيچي نمي فهمي. دقيقا 5 دقيقه طول كشيد كه كل صورتم رو باهاش بزنم. امكاناتشو اينا هم كه تو اينترنت پره لازم نيست من اينجا بگم مي تونين يه سرچ بزنين پيداش كنين. البته من از دوبي گرفتم چون نمايندگيش اينجا 170 تومن گرونتر ميداد.
    کاملا تایید میشه من قبلا براون داشتم و الان LV61 گرفتم که همون مدل بالاست بدون پایه شستشو
    از آمازون خریدم 280 دلار و گفتم برام بیارن که با این نرخ دلار میشه حدود 400 تومان که از قیمت بیرون بسیار مناسب تره

خلاصه اگر براون بنز باشه پاناسونیک رویز رویزه ریش تراشاست
    سلام
    مبارک باشه اگر بدستتون رسیده و استفاده کردید لطفا به این سوالات پاسخ بدید
    مدل lv61 شما با اصلاح گردن چطوره ؟ برای پوستهای نازک و حساس مناسبه ؟ فویل خیلی داغ نمیکنه ؟ چون این ریشتراش چهار تا فویل داره زیاد با پوست درگیر نیست ؟ (البته به خاطر 4 تا فویل سریعتر هم اصلاح میکنه)
    سر ریشتراش زیادی بزرگ نیست و میتونه روی لب زیر بینی رو کاملا صاف کنه ؟
    البته دو سه هفته طول میکشه تا پوست خودشو با ریشتراش وفق بده مگه اینکه پوست حساسی نداشته باشید .
    سپاس

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

سلام مبارکتون باشه
    لطفا نظرتون رو درباره سوالهای زیر بفرمایید
    برای پوستهای نازک و حساس مناسبه ؟ فویل خیلی داغ نمیکنه ؟ چون این ریشتراش چهار تا فویل داره زیاد با پوست درگیر نیست ؟ (البته به خاطر 4 تا فویل سریعتر هم اصلاح میکنه)
    سر ریشتراش زیادی بزرگ نیست و میتونه روی لب زیر بینی رو کاملا صاف کنه ؟
    البته دو سه هفته طول میکشه تا پوست خودشو با ریشتراش وفق بده مگه اینکه پوست حساسی نداشته باشید .
    سپاس
    لطفا جوابه دوستمون هم بدین

فقط lv81 که شستشو داره باید حتما تو دستگاه قرار بدیم برای شستن یا زیر اب هم میشه ؟
    براون سری 7 یعنی اخرین مدل دارم اما اصلا خوب نمیزنه باید اخر کار باز با تیغ بری روش و زود به زود باید بزاری توی دستگاه برای شستشو و قیمت مواد شستشو هم خیلی گرون هست -اگه بری مسافرت دستگاه شستشو همراهت نباشه ریش تراش هم کار نمیکنه
    Last edited by alijigari; 17-05-2012 at 08:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها خواهشا کمک کنین خیلی گیر کردم تو انتخاب ریش تراش.
    اول میخواستم فیلیپس 1280 بگیرم که این جور بچه ها نوشتن میگن مثل تیغ صورت رو صاف نمیکنه.الان میخوام پاناسونیک la 92 بگیرم.به نظرتون واسه من که پوستم خیلی حساسه خوبه؟شوینده چقدر تاثیر داره یعنی ارزش داره با شوینده بگیرم؟
    قیمتش چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی هیچکس نیست به این تاپیک سر بزنه؟

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها خواهشا کمک کنین خیلی گیر کردم تو انتخاب ریش تراش.
    اول میخواستم فیلیپس 1280 بگیرم که این جور بچه ها نوشتن میگن مثل تیغ صورت رو صاف نمیکنه.الان میخوام پاناسونیک la 92 بگیرم.به نظرتون واسه من که پوستم خیلی حساسه خوبه؟شوینده چقدر تاثیر داره یعنی ارزش داره با شوینده بگیرم؟
    قیمتش چنده؟
    برای فیلیپس 1280 میتونی از فروشگاهی که میخوای بخری با دموش که برای کار کردن گذاشتن یک بار بزنی یا از دوستان بگیری دلیل نمیشه برای شما بد بزنه
    در مورد پاناسونیک هم lv61 یا lv81 بگیر (5 تیغه)

باید جفتشو قبل از خرید امتحان کنی که ببینی کدومش خوبه -- خبرشو بده چون منم توی این مورد موندم !!!!
    من براون سری 7 با شوینده دارم اگه بعد از جند بار استفاده داخل شوینده نزاری دیگه کار نمیکنه !!!!!! و هر دو ماه هم باید 20 تومن برای شوینده بدم !!!!!!!
    در مورد فیلیپس و پاناسونیک ببین مدل هایی که با شوینده میاد خود دستگاه به تنهایی اگه شوینده در دسترس نباشه ممکنه کار بکنه
    در مورد قیمت شوینده هر مدل حدود70 تا 100 تومان گرون تر هست
    Last edited by alijigari; 22-05-2012 at 10:40.

7. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوستان عزیز من در حال حاضر ریش تراش پاناسونیک es-lv81 دارم.قبلیو که la93 بود فروختم و اینو از آمریکا خریدم.بنظر من بهترین ریش تراشه.عالی کار میکنه.من خودم از براون سری 5 و 7 استفاده کردم از فیلیپس 4 مدلش استفاده کردم هیچ کدومشون مثل این نبودن.اگه میخواید خرید کنید از آمریکا بخرین هم کیفیت بهتری داره و هم ارزونتر در میاد
    در جواب دوستمون که سوال کردن حتماً باید بعد از اصلاح با پایه شستشو تمیزش کرد باید بگم که روال کار اینطوریه.شما بعد از هر بار اصلاح سر ماشین (تاکید میکنم فقط سر ماشینو) زیر شیر آب میگیرد که موها رو بشوره و بعد از 5 بار اصلاح با پایه شستشو تمیزش میکنید.یه کم طول میکشه اما تا لحظه کامل خشک شدن نباید ماشینو از پایه شستشو بردارید.در ضمن سعی کنید بعد از ده بار استفاده همراه با شستشو با پایه ماشینو شارژ کنید

9. 2 کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hamedprs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سرزمین خودمان

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چند وقته دنبال یه ریش تراش خوبم. بیشتر صفحات فروم رو خوندم. تو صفحه های قبل، دوستان براون سری 7 یا 1280 فیلیپس رو پیشنهاد کرده بودن و همگی می گفتن پاناسونیک نه
    اما تو صفحات اخیر اقبال به پاناسونیک بیشتر شده مخصوصا همین مدل es-lv81 که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی ازش تعریف کردن

میخوام بدونم تو مدلهای اخیر بالاخره سراغ کدوم مدل برم؟ پوستم حساسه و ریشم تقریبا خوابیده. با تیغ هم بخاطر اینکه پوستم رو لت و پار میکنه میونه خوبی ندارم.

یه سوال دیگه هم داشتم. این که دوستان صحبت از خرید آمریکا می کنن چجوری هستش و اگه بخوام اینجوری خرید کنم چطوری میتونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lord-Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

دوستان نظرتون راجبه Remington BHT503 چیه ؟ (بیشتر برای اصلاح صورت میخوام)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    این ماشین اصلاح بدنه (بادی گروم) از این برای صورت استفاده نکن ، دنبال یه ریشتراش مناسب باش .

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    در مورد مایع شستشو برای ریشتراش که الان قیمتش بالا رفته و ممکنه راحت پیدا نشه ، البته تجربه من برای ریشتراش براونه و از بقیه اطلاعی ندارم ، من اینطور عمل میکنم که بعد از هر بار اصلاح کاملا با برس ریشتراشو تمیز میکنم و هر سه یا چهار بار اصلاح (شایدم پنج بار) میزارم روی پایه شستشو و شارژ هم میکنم که حدود 2 ساعت طول میکشه البته قبل از شستشو هم مثل دفعات قبل کاملا با برس تمیز میکنم و بعد روی پایه قرار میدم اینجوری مایع دیرتر کثیف میشه و مدت زمان بیشتری قابل استفاده است نکته دوم اینکه بعد از شستشو ظرف مایع رو از پایه در میارم و درشو محکم میبندم و تا شستشوی بعدی کنار میزارم اگر ظرف مایع داخل پایه شستشو بمونه به مرور تبخیر میشه خود مایع هم چیزی نیست جز الکل با اسانس و رنگ ، البته الکل سفید نه الکل صنعتی پس میتونیم خودمون مایع رو تعویض کنیم به این صورت که باقیمانده مایع کهنه و بلا استفاده رو دور میریزیم و ظرف رو با آب داغ چند بار شستشو میدیم (مواظب دستاتون باشین) و کاملا از خورده های مو تخلیه میکنیم سپس میزاریم خشک بشه و به داروخانه مراجعه میکنیم و الکل سفید با غلظت بالا میخریم (دقت کنید دوستان به هیچ وجه الکل صنعتی نخرید) خوشبختانه الان الکل سفید با ظرف 120 میلی لیتری در داروخانه ها موجوده البته اگه ظرف رو با خودتون ببرین میتونن از الکل های فله ای هم پر کنن که غلظت بیشتری داره و مناسب تره ، و قیمت مناسب هم در میاد الان حدود سه ماهه خودم اینکار رو کردم و راضیم ، در ضمن برای ظرف مایع براون به 170 میلی لیتر الکل سفید نیاز دارید که البته با 150 میلی لیتر هم به راحتی جواب میده .
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •