تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 179 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1785

نام تاپيک: ll تست و بررسی Acer 5742G ( خوش قیمت پر قدرت ! ) ll

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

12

من دیشب ساعت 5 صبح متوجه ریلیز داریور شدم ساعت 6 صبح هم درایور نصب کردم
    اما تغییر خیلی قابل حسی احساس نکردم هنوز بازی تست نکردم اما مشکل که قبلا عرض کردم و کسی کمک بهم کرد هنوز پابرجاست
    فقط در درایور های قبلی ایکون پایین تسکبار انویدیا حذف شد بود که به غیر از اون یک ایکون دیگه هم اضافه شده
    مشکل عجیب با (5742G) در حد تیم ملی

من در خانه دوتا تلویزیون LCD داریم
    دوتا 32 سام سونگ البته دوتا مدل مختلف
    من از زمانی که لپتاپ خریدم فقط یک دفعه با کابل HDMI به TV منزل وصل کردم و بدون هیچ مشکلی تصویر اومد حتی بازی عم اجرا کردم

امرور بعد چند وقت دوباره لپتاپ به TV خودم وصل کردم
    اما تا ویندورز به مرحله استارت میرسید صفحه ابی مرگ میومد وویندوز ریست می شد
    چندبار خاموش و روشن کردم و ریست کردم اما بازم تا ایکون ویندوز اسارتینگ میومدصفحه ابی مرگ .......

البته در حالت سیف مد هیچ مشکلی نبود و ویندور اسارت میشد

یک تست دیگه انجام دادم دوباره با همون کابل خودم لپتاپ به TV منزل وصل کردم بدون هیچ مشکلی و در کمال ناباوری ویندوز بالا اومدیک بازی وحتی رزلوشن تغییر دادم

در قاطی می کنم البتهTV خودم سالم و الان ریسورم بهش وصل کردم به همون پورت

اینم دوتا عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اون قسمت خطی ادرسv a t a n d o w n l o a d
    Last edited by POROMA2008; 03-04-2011 at 21:41.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه مقدار بیشتر میتونید در مورد این تبدیل ها توضیح بدید؟
    اگر این تبدیلهارو بزنیم و وقتی مادر بورد کشش اونو نداشته باشه پس علنا این کار بی فایده هستش ، درسته؟
    قیمت این تبدیل ها چنده؟
    والا من فقط میدونم که کارت pcmcia هست برا usb3 اما خوب دستگاه ما اسلاتش رو نداره...

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

با تمام احترامي كه واسه نظر دوستان قائلم اما من مايلم اين مدل رو با Msi GE 620 و Asus n53sv مقايسه كنيم شايد به صرفه تر باشه اما كاراييش خيلي كمتر مخصوصا تو رندر كردن اما ميخوام يه نظر سنجي كوچولو راجع به اين 3تا لپ تاب از نظر كارايي و كانفيگ داشته باشيم و با توجه به قيمتشون بهترين انتخاب رو انجام بديم ممنون ميشم از راهنمايي شما دوستان عزيز
    Last edited by .princess; 04-04-2011 at 12:57.

داره خودمونی میشه PASREZAN17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من هم دیشب یه 5742G گرفتم امروز بازی Need For Speed Hot Persuit رو ریختم روش ولی بازی یه کم کند اجرا میشه و از طرف دیگه من همین بازی رو برای یکی از دوستانم که Dell 5010 داره ربخته بودم و دیدم این بازی تو لپ تاپ اون خیلی روون تر اجرا میشه و یه کمی حالم گرفته شد آخه قبلا دوستان می گفتن گرافیک 5742G بهتر از 5010 هستش می خواستم ببینم راهی هستش من بتونم این مشکل رو رفع کنم مثلا شاید باید درایور رو آپدیت کنم یا مثلا تنظیمات خاصی انجام بدم؟
    ممنون
    من که همین بازی رو رو لپ تاپم دارم و به راحتی اجرا میکنه ... فقط هم همون درایوری که تو خود کارتون لپ تاپ بود رو نصب کردم بدون اپ تو دیت

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

با تمام احترامي كه واسه نظر دوستان قائلم اما من مايلم اين مدل رو با Msi GE 620 و Asus n53sv مقايسه كنيم شايد به صرفه تر باشه اما كاراييش خيلي كمتر مخصوصا تو رندر كردن اما ميخوام يه نظر سنجي كوچولو راجع به اين 3تا لپ تاب از نظر كارايي و كانفيگ داشته باشيم و با توجه به قيمتشون بهترين انتخاب رو انجام بديم ممنون ميشم از راهنمايي شما دوستان عزيز
    1- ما وقتی میتونیم در مورد اون 2 تای دیگه نظر بدیم که حداقل کانفیگشون رو بدونیم.
    2- و اینکه باهاشون کار کرده باشیم.
    و فکر میکنم بچه های این تاپیک بیشتر در مورد اول میتونن بهت کمک کنن.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها تو این تاپیک امتیاز هایی که با برنامه های تست رو این لپتاپ گرفتن رو گذاشتن، شما میتونی اونا رو با اون دو تا لپتاپ دیگه که مدنظرت هست مقایسه کنی و ببینی کاراییشون نسبت به هم چطور هست.

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

1- ما وقتی میتونیم در مورد اون 2 تای دیگه نظر بدیم که حداقل کانفیگشون رو بدونیم.
    2- و اینکه باهاشون کار کرده باشیم.
    و فکر میکنم بچه های این تاپیک بیشتر در مورد اول میتونن بهت کمک کنن.
    بچه ها تو این تاپیک امتیاز هایی که با برنامه های تست رو این لپتاپ گرفتن رو گذاشتن، شما میتونی اونا رو با اون دو تا لپتاپ دیگه که مدنظرت هست مقایسه کنی و ببینی کاراییشون نسبت به هم چطور هست.

به همين خاط يه تاپيك زدم درباره همين لپ تاپهاي كه ذكر شد مراتب سپاسگزاري رو دارم اگه يه سر تو بحث اون تاپيك شركت كنيد و نظراتتون رو درباره اين لپتاپ بگيد ادرس تاپيك:
    کد:
    باز هم از همكاريتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من اجرا كردم رو حالت هارد كور و هاي پاور البته الان روسيستمم نصبش رو پاك كردم حالا سوالتون رو بپرسيد در خدمتم راستي بازي هاي شانك و فرار از زندان و شوگان 2 و لاراكرافت رو هم نصب كردم و عالي بود البته بازي شوگان گرافيكش خيلي بالاست و يه كوچولو در حد 2% مشكل داشت راستي چند تا برنامه كم حجم و قوي واسه گرفتن فريم در ثانيه اجراي بازي ها معرفي كنيد براوتون فريم در ثانيه هم بگيريم
    من این بازی رو نصب کردم اما بازی خیلی کند اجرا میشه می خواستم ببینم با ریختن پچ مشکل حل میشه یا نه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این بازی رو نصب کردم اما بازی خیلی کند اجرا میشه می خواستم ببینم با ریختن پچ مشکل حل میشه یا نه؟
    ممنون
    نباید کند اجرا بشه
    احتمالا داره از گرافیک آنبرد استفاده میکنه
    برید تو control Panel>Nvidia Setting
    اونجا تو قسمت 3D setting
    NVidia High Perfomance Proccesor vرو واسه پردازش 3D ست کنید درست میشه

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

سلام دوستان...

منم این لب تاپ رو خریدم....

فقط یه سوال .. بازی NFS HP روش نصب کردم موقع اجرا بازی صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد!!!

بازی Crysis2 به راحتی اجرا میشه....

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •