تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 507 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

بعضیها به شدت به چشم شور و چشم زدن و نظر زدن اعتقاد دارند تا حدی که ممکنه بخاطر فرار از مردم شور چشم و نظر خوردن , حتی از یک شهر برند به شهر دیگه یا حتی به یک کشور دیگه !!!!.

هرگز به کسی نگین :
    وای چقدر ماشینت قشنگه .
    وای چقدر موهات صافه . وای چقدر براقه .
    وای چقدر بچه ات تپول و نازه .
    چقدر صدات قشنگه .

وای چقدر لباست قشنگه .
    عجب خونه ی بزرگی دارین .
    عجب بابای خوش تیپی داره .
    و غیره و غیره ....

اگر بلائی سرش بیاد به اولین چیزی که فکر میکنه اینه که شما بسیار چشمتون شوره و نظرش زدین . ممکنه تا ابد ازتون فرار کنه . یا حد اقل تا میتونه سعی میکنه باهاتون روبرو نشه و شما رو دشمن حساب میکنه .

پس دور از شتر بخوابین و خوابِ آشفته نبینین .
    احساستون رو طور دیگری بیان کنین .
    بگین :
    این بچه ی تو هست ؟ خدا حفظش کنه . اسمش چیه ؟

در مورد مو و لباس و ماشین و زیبائی هم تا میتونین نظر ندین اصلاً یا اینطوری بگین :
    خدا موهایِ قشنگی بهت داده , قدر این نعمتِ خداوند رو بدون و ازش درست استفاده کن .

==================================

حسادت کردن در دلِ همه وجود داره . اگر فکر میکنین اصلاً حسود نیستین , به یاد بیارین اون لحظه ای رو که دیدین کسی نعمتی داره مثل لباس زیبا یا ماشین یا صدا یا چهره ی زیبا یا قبولی در کنکور یا هر نعمتِ دیگه , و در حالی که لبهاتون خندان بود و زبانتون بخاطر اون نعمت بهش تبریک گفت , اما در دلتون احساسِ خوبی نداشتین . همون احساس , کمترین درجه ی حسادت هست .

شدیدترین درجه ی حسادت باعثِ جرم و جنایت و حتی قتل میشه .

مراقب باشین که حسادت رو با غبطه اشتباه نگیرین .
    حسود آرزو میکنه که اون نعمت از طرف گرفته بشه

اما کسی که غبطه میخوره از اینکه اون شخص اون نعمت رو داره ناراحت نیست بلکه میگه ای کاش من هم اون نعمت رو داشتم .

================================
    حسادت با ایمان رابطه ی معکوس داره .
    هر چه ایمان قوی تر میشه حسادت ضعیف تر و ضعیف تر میشه .

اگر دوست دارین ایمانتون رو بسنجین ببینین تا چه حد بیماریِ حسادت وجودِ شما رو تسخیر کرده .

2. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام

دوستِ عزیز , انسانِ حسود فقط وقتی خطرناک میشه که آتشِ حسادت در دلش شعله ور میشه .
    برایِ همین هست که خداوند در قرآن میفرماید :
    وَمِن شَرِّ حاسِدٍ { إذا حَسَد } و از شر حسود هنگامی که حسادتش برانگیخته میشود .

درست مثل عقربی که در کوهها و بیابونها هست و از شما دوره و خطری براتون نداره اما وقتی به شما نزدیک میشه اونوقت هست که خطرناک میشه و شما تصمیم به کشتنش میگیرید .

===================================

کاری نکنید که آتشِ حسادت در دلِ مردم شعله ور بشه چون ممکنه بدجوری بهتون صدمه بزنند.

مثال:
    تا میتونین به کسی نگین که بچتون یا خواهر یا برادرتون همه ی نمره هاش در درس عالیه و شاگرد اوله وگرنه امکانِ شعله ور شدنِ آتش حسادت در دلِ انسانِ حسود هست و فقط خدا میدونه برایِ خاموش کردنش و به آرامش رسیدن , دست به چه کاری بزنه .

هرگز موبایل گران قیمت یا ساعتِ گرانقیمت یا زیورآلات رو به نمایش نذارین ( پز دادن) .

اگر از این کار خیلی خوشتون میاد معنیش اینه که معنویاتِ شما قوی نیست .

چرا ؟؟؟؟

چون کسانی که اون اشیاءِ گرانقیمت رو میبینند چهار دسته هستند :

1- دسته ی اول که انسانهایِ خوبی هستند یعنی حسادت نمیکنند به شما اما با دیدنِ اون اشیاء قیمتی غبطه میخورند یعنی دلشون میشکنه . دلتون میاد دلِ اونها رو بشکنید ؟ کسی که معنویاتِ قوی داره امکان نداره این کار رو انجام بده و اگر انجام داد ممکنه برایِ جبرانِ این اشتباهش اون شیءِ قیمتی رو ببخشه به اون شخص .

2- انسانهایِ حسود که با دیدنِ اون اشیاء , حسادتشون تحریک میشه و خدا میدونه که کار به کجا بکشه .

3- انسانهایی که حلال و حرام سرشون نمیشه و با دیدنِ اون اشیاء قیمتی , طَمَعشون به شدت برانگیخته میشه و تصمیم میگیرند اونها رو از شما بدزدند یا باصطلاح کش برند .

4- دسته ی چهارم بسیار اندک هستند و بسیار هم خردمند هستند با معنویاتِ بسیار قوی و وقتی که اون اشیاء قیمتی رو میبینند , نه حسادتشون تحریک چون میدانند آنچه دارید از خداست و فقط برایِ آزمایشِ شماست .

نه غبطه میخورند چون میداند به اون چیزها نیازی ندارند و اگر هم احتیاج داشته باشند هر وقت خدا روزیِ حلال بهشون بده میتونند بخرند ( در حدِ نیازشون فقط ) و هرگز حسرتِ مالِ دنیا رو نمیخورند .

و نه به فکر دزدیدنِ اون اشیاء میافتند چون حد و مرزی رو که خدا تعیین کرده در استفاده از نعمتهایِ دنیوی به خوبی رعایت میکنند (حدودَ الله ) .

میدونین وقتی این اطلاعات در ذهنتون جا بیافته چه اخلاقی پیدا میکنید ؟؟؟؟

دیگه وقتی میرید چیزی بخرید , اول از خودتون میپرسید : هدفِ من از خریدِ این کالا چی هست ؟؟؟ آیا من واقعاً به این کالا نیاز دارم ؟؟؟ آیا هدف من از خریدش خدا پسندانه هست ؟؟؟؟
    اگر پی بردین که هدفتون فقط پز دادن هست از خریدش منصرف میشین . چون میدونین نیت و هدفتون خیر و خداپسندانه نیست .

با این معنویاتِ قوی , شما خیلی راحت از خریدش منصرف میشین بدونِ اینکه حسرتش رو بخورین .

این اخلاقِ پسندیده یک حسنِ بسیار بزرگ داره :

مخارج شما بسیار کم میشه .

وقتی مخارجتون کم بشه اونوقت با درآمدِ کمتر میتونید راحت زندگی کنید .

چون اسراف و تبذیر ( ریخت و پاش) در زندگیِ شما از بین میره .

اسراف یعنی تهیه ی چیزی بیش از حدِ نیاز مثل خرید موبایل یا ساعتِ بسیار گرانقیمت .

تبذیر یا ریخت و پاش یعنی تهیه ی چیزی که اصلاً بهش نیازی نیست مثل خرید یک گلدانِ نقره یا حتی طلا .

وقتی به این مرحله از معنویات برسید , یک نعمتِ بسیار ارزشمند بدست میارین :

تا 99,99999% , از رزقِ حرام و غیرقانونی بی نیاز میشید . بیشتر کسانی که درآمد حرام و غیر قانونی و نامشروع دارند , اون درآمدها رو در اسراف و تبذیر خرج میکنند !!!!

یعنی میدزدند و خرج چیزهایی مثل قمار و فحشا و پز دادن و مواد مخدر و مشروب و مهمونیهای آنچنانی و پر زرق و برق و جشنها و پارتیها و مسافرتهای داخلی و خارجی و غیره میکنند .

می بینید چطور همه ی امور این دنیا مثل دانه هایِ یک زنجیر به هم متصل و مرتبط هست .

اگر چیز زیادی درک نکردین از مطالبی که الان خوندین یا براتون بی اهمیت یا کم اهمیت هست , برای خودتون زنگِ خطر بزنید .

ممنون از وقتتون و اینکه منت گذاشتین و این مطلب رو خوندین

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-07-2011 at 11:22.

4. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سعی کنید برای تفریح حتی 1 بار هم که شده به جاهایی برید که بچه گیها زیاد میرفتید
    هفته پیش یه سر رفتم پارک لاله همونجایی که مجسمه ها وجود داره.تقریبا 12_13 سالی میشد که نرفته بودم.تمام خاطراتم زنده شد.کلی شاد شدم

6. 14 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خیلی زود دیر میشه
    هر وقت با یکی از عزیزانت قهر کردی به این فکر کن زندگی خیلی کوتاه ادم از نفس بعدیش خبر نداره
    من یکی از دوستام رو رنجوندم می خواستم از دلش در بیارم ولی تکبر باعث میشد امروز فردا کنم تصادف کرد فوت کرد
    همیشه خودم رو سرزنش می کنم
    Last edited by dashhosein38; 23-07-2011 at 20:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای فکر کردن بهتره پیاده روی کنید!!

این تجربه منه و شاید برای شما کاربرد نداشته باشه ولی امتحانش ضرر نداره
    من هر وقت به پیاده روی میرم راحت تر و بازتر فکر میکنم!!وقتی آدمها رو میبینم و حس میکنم زندگی پویا ست و جریان داره فکرم آزاد و رها میشه و چیزایی به ذهنم میرسه که تو تنهایی نمیرسه!!

9. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوباره شروع شد
    به نقد کشیدن تجربیات دیگران

دوستان اگه پستی نظرتونو به خودش جلب کرد و متوجه شدید که میتونه براتون مفید باشه.اگر خواستید از کلید تشکر پائین همین پست استفاده کنید.اگر نخواستید استفاده نکنید
    خواهش دارم از نقد و تحلیل و بررسی و جواب دادن به پستها بپرهیزید

یه خواهش کوچیک دیگه دارم که مسائلی که در شان این تاپیک نیست مطرح نشه.مـــــــــــثل:

اگر با خانمتان تو بازار دارید میرید.
    یه اقایی بیاد بهتون بگه اقا ببخشید میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم.

11. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه داری واسه کاری تلاش میکنی یه اتفاق خوب افتاد که فک کردی داری مو فق میشی به خودت مغرور نشو که درستش کردم!!! بعضی اتفاقای خوب مثه گرمایین که تو زمستون میاد و همه جوونه هارو خراب میکنه!!! به تلاشت ادامه بده که شاید اون اتفاق خوب موقت بوده تو هنوز به اون نتیجه اصلی نرسیدی
    .................................................. ..........................................
    میخوام خانمتونو ببینم و لذت ببرم
    این واقعاً تجربه بود!؟!؟! یعنی هست کسی که همچین حماقتی کنه!؟!؟
    من تجربه نکرده میگم خودتم با همون ماشین دربستی برو!!!چون همچین شخصی حتماً دیوونس!!!

13. 4 کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام /

تاپیک موقتا رفع توقیف! میشه /

امیدوارم دوستان گرامی فقط به بیان "تجربیاتی که داشتند و میتونه توی زندگی به بقیه کمک بکنه " تمرکز کنند و نقل قول گرفتن و نقد کردن تجربیات دیگران که معمولا حاصلی بیش از بحث های بیهوده و طولانی و کش دار و بعضا دلخوری رو به همراه نداره پرهیز کنند /

استفاده از کلید تشکر نشوندهنده ی مفید و کاربردی بودن تجربیات دوستان هست و بالعکس .

ممنون از توجه و همکاری دوستان .

17. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

برای آقایون: از ازدواج با خانم های بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.

برای خانمها: از ازدواج با آقایونی که بیشتر از 5 سال بزرگتر از خودتون هستن پرهیز کنید.

19. 6 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •