تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 98 از 221 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من ميخوام يه مقدار وزنمو كم كنم بعد برم بدنسازي
    نظر شما چيه؟
    اول وزنو كم كنم بعد برم يا همزمان با هم؟
    چه ورزشي بيشتر از همه كالري ميسوزونه؟
    من دوران ابتدايي چاق بودم بعد لاغر شدم و الان مشكل شكم ندارم فقط ميخوام يه مقدار پاهام و ران هام و باسن لاغرتر بشه
    چه ورزشهايي مستقيما روي ران ها و باسن تاثير ميزاره؟
    ميگن اگه آدم بدنسازي بره و اصولي كار نكنه ممكنه حتي باسن و ران ها بزرگتر هم بشه
    به نظر شما من بايد چيكار كنم؟
    آره درسته بهتر ورزش هوازی کنه مثل طناب، دوچرخه و یا تردمیل که تاثیرش از همه ی این ها بیشتر هست
    همزمان با وزرن کم کردن پایین تنتم کوچیکتر می شه ولی اگه وراثتی پایین تنت چاق تره نیابد انتظار معجزه داشته باشی و در مجموع چربی پایین تنه کم خطر تره ولی خیلی خیلی سخت آب می شه
    من به همین مشکل شما دچار هستم خیلی با اراده هم هستم چهار سال بدنسازی می کردم حالام ترد میل می زنم

2. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    میگما من چند وقته دمبل میزنم یه چند تا حرکت واسه قدرتی کردن دستام ولی اصلا زورم زیاد نشده من میخوام رو دستام وایسم قدرتی بشن ولی این تمریناتی که کردم اصلا هنوز کمکی به من نکرد. من یه ماهه فک کنم دمبل میزنم و یه لاستیک دایره ای کوچیک واسه دستام هست با اون هم تمرین میکنم.
    میشکل چیه؟

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

با سلام
    میگما من چند وقته دمبل میزنم یه چند تا حرکت واسه قدرتی کردن دستام ولی اصلا زورم زیاد نشده من میخوام رو دستام وایسم قدرتی بشن ولی این تمریناتی که کردم اصلا هنوز کمکی به من نکرد. من یه ماهه فک کنم دمبل میزنم و یه لاستیک دایره ای کوچیک واسه دستام هست با اون هم تمرین میکنم.
    میشکل چیه؟
    شما داری ورزش میکنی درست 1 ماه کار کردی درست ولی آیا برنامه غذایتون هم عوض کردید ؟ من فکر کنم مثل همیشه غذا میخورید برنامه غذاری نقش بسیار مهمی در قوی شدن بدن داره
    Last edited by asklt; 01-11-2011 at 11:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

برنامه غذایی نه مثل قبله. یعنی باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ببین تو میتونی بری بدن سازی و بعد از یک سال حیکلی توپ تحویل بگیری و میتونی هم بعد از یک سال بدنت بد ریختر از الان شده باشه{کلی میگم}

یه اصل هست تو بدن سازی

بدن ورزشی هست برا حجم اوردن نه لاغر شدن

ولی خوب از وقتی ورزش های هوازی اومده وسط یکم قضیه فرق کرده

منم خودم دارم اب میکنم
    الان حدود ۱ ماه نیم هست حدود ۱۰ کیلو اب کردم
    این فقط با ورزش مداوم و با رزیم غذایی خوب و برنامه ورزشی مناسب امکان پذیره

من برا پا و باسن اینا رو میزنم

پرس پا و جلو رون و پشت رون و یه سری ورزش هوازی

البته همیشه سوپر بزن و ست های بالا مثلا ۶ ست و تعداد بالا ولی سبک

مثلا من جلو رون رو ۶ ست ۴۰ تایی میزنم با وزن ۲۵ کیلو

دچرخه زیاد بزن مثلا ۴۰ دقیقه
    و راه هم قبل و بعد تمرین برو رو تریدمیل مثلا با سرعت بین ۵ تا ۸ {فقط راه برو} به مدت ۴۰ دقیقه
    ال اپتیکال هم خیلی برو مثلا همین ۳۰ دقیقه

برا شکمم اینو بزن

شکم شیب+شکم عکس+مسگری
    +
    دراز و نشست + adb ران + چوب شکم

شش ست بزن و تعداد هم توان باشه
    این توان مثلا شکم شیب میزنی ۲۰ تا و بعد از ۲۱ شکم شروع میکنه به سوختن {خودت میفهمی} اونوقت تا ۲۵ ییا ۳۰ بزن
    چوب هم ۲۰۰ تا بزن
    مسگری هم ۲۰۰ تا

اصلا استراحت نکن
    ببین اصلا استراخت نکن

اوکی ؟
    سوالی داشتی بپرس
    شما يه ماه و نيم 10 كيلو كم كردي؟
    من 10 12 كيلو كم كنم ديگه غمي ندارم
    ميشه برنامه غذايي هم كه رعايت ميكنيد به من بديد

ببين شما ميگي پرس پا و جلو رون و پشت رون بزن
    يه سريا ميگن اگه قبل از لاغر كردن شروع كنيد به پرس پا زدن و سفت كردن عضلات اون قسمت بعدا خيلي آب كردنش مشكل ميشه

من دنبال حجم آوردن نيستم
    به اندازه كافي حجم دارم قدمم 190 هست
    من فقط ميخوام يه مقدار پايين تنم لاغرتر شه و بالا تنه هميني كه هست يه مقدار خوش دست تر شه

داره خودمونی میشه haniehjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با سلام
    میشکل چیه؟
    داداش این دستهایی که شما میگید باید اول از بالا شروع میکردید از بازوها گرفته تا ساعد و پنجه . باید تمرینات بخصوص
    هر قسمت رو انجام بدید تا قدرت دستهاتون زیاد بشه . ضمنا به نظر من یک ماه کافی نیست . توی یک ماه تازه اصول درست زدن و درست انجام دادن حرکات رو یاد میگیری . شما باید صبور باشی.
    شما باید یه برنامه ریزی خوب برا انجام حرکات داشته باشید تا نتیجه بهتری بدست بیارید. مثلا نباید هر روز بازو کار کنید و با دمبل هر روز بیوفتی سر بازوهاتون . برا حجم یا قدرتی کار کردن حتما باید چند قانون اساسی رو رعایت بکنی . مثل استرحت و تغذیه .
    شما لطف کن بیشتر از انگیزه و هدفت برا انجام تمرینات برا من بگو تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم . مثلا اگه فقط برا قدرت میخوای فلسفش فرق میکنه با اینکه بخوای بازوهای خوشکلی از لحاظ حجم داشته باشی
    موفق باشی

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

شما يه ماه و نيم 10 كيلو كم كردي؟
    من 10 12 كيلو كم كنم ديگه غمي ندارم
    ميشه برنامه غذايي هم كه رعايت ميكنيد به من بديد

ببين شما ميگي پرس پا و جلو رون و پشت رون بزن
    يه سريا ميگن اگه قبل از لاغر كردن شروع كنيد به پرس پا زدن و سفت كردن عضلات اون قسمت بعدا خيلي آب كردنش مشكل ميشه

من دنبال حجم آوردن نيستم
    به اندازه كافي حجم دارم قدمم 190 هست
    من فقط ميخوام يه مقدار پايين تنم لاغرتر شه و بالا تنه هميني كه هست يه مقدار خوش دست تر شه
    سلام
    یه برنامه با همین هدف به منم بدید
    قدم 185 وزنم فکر کنم 65 باشه
    و میخوام تو ناحیه شکم کلیه ها ران باسن اب کنم و دنبال حجم اوردن نیستم

به نظرتون برم با مربی باشگاه صحبت کنم خوبه یا نه؟ و اینکه یه بنده خدایی میگفت بیا واست چربی سوز میارم کارتو راحت میکنه بدون دردسر نظرتون چیه؟ یه موقعی عوارضی بدبختی ای چیزی نداشته باشه...؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

داداش این دستهایی که شما میگید باید اول از بالا شروع میکردید از بازوها گرفته تا ساعد و پنجه . باید تمرینات بخصوص
    هر قسمت رو انجام بدید تا قدرت دستهاتون زیاد بشه . ضمنا به نظر من یک ماه کافی نیست . توی یک ماه تازه اصول درست زدن و درست انجام دادن حرکات رو یاد میگیری . شما باید صبور باشی.
    شما باید یه برنامه ریزی خوب برا انجام حرکات داشته باشید تا نتیجه بهتری بدست بیارید. مثلا نباید هر روز بازو کار کنید و با دمبل هر روز بیوفتی سر بازوهاتون . برا حجم یا قدرتی کار کردن حتما باید چند قانون اساسی رو رعایت بکنی . مثل استرحت و تغذیه .
    شما لطف کن بیشتر از انگیزه و هدفت برا انجام تمرینات برا من بگو تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم . مثلا اگه فقط برا قدرت میخوای فلسفش فرق میکنه با اینکه بخوای بازوهای خوشکلی از لحاظ حجم داشته باشی
    موفق باشی
    من قبلا که سوال کردم از چند نفر گفتن مچ و ساعد و بازوهات رو تمرین کن. منم اینارو میزنم با دمبل و اون لاستیک دایره ای کوچیک که گفتم. شنا هم میرم. ولی یه برنامه تمرینی خوبی ندارم. اگه شما یه برنامه تمرینی میتونی بدی خوب میشه. همینجوری خودم میزنم! من فقط میخوام قدرت دستام زیاد بشه طوری که بتونم نشسته رو دستام وایسم. بازوهای خوشکلی هم نباشه مشکلی نیست فقط قدرتشو داشته باشم.
    من خیلی دنبال اینم. الان که نمیشه رفت باشگاه وگرنه شاید میرفتم.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من قبلا که سوال کردم از چند نفر گفتن مچ و ساعد و بازوهات رو تمرین کن. منم اینارو میزنم با دمبل و اون لاستیک دایره ای کوچیک که گفتم. شنا هم میرم. ولی یه برنامه تمرینی خوبی ندارم. اگه شما یه برنامه تمرینی میتونی بدی خوب میشه. همینجوری خودم میزنم! من فقط میخوام قدرت دستام زیاد بشه طوری که بتونم نشسته رو دستام وایسم. بازوهای خوشکلی هم نباشه مشکلی نیست فقط قدرتشو داشته باشم.
    من خیلی دنبال اینم. الان که نمیشه رفت باشگاه وگرنه شاید میرفتم.
    ممنون
    اگه میشه خودتون رو معرفی بکن برام. چون بهتر و بیشتر میتونم کمکتون کنم . کلا میخوام سن و وزن و قدتون رو بدونم .
    روی دستاتون وایستادن چه کیفی داره اخه . اگه همون بالانس قدرتی منظورتونه که باز خوبه . من که جوون بودم عاشق کارهای قدرتی بودم و همیشه با دوستام رقابت داشتیم . حالا
    من فقط میتونم شبها انلاین باشم . چون بقیه اوقات سر کارم. شما میتونی یاهو ای دی منو داشته باشی تا اونجا هم برام پی ام بدی . من همیشه دوست داشتم به همه کمک کنم. امیدوارم بتونم به شما هم کمک کنم .
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یادم رفت یاهو ای دیم رو بدم .

mortezatravians

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •