یه سوال چطور میشه ایمیلی که برای کسی می فرستیم یاهو عکس هاش رو بلوکه نکنه
یعنی نمیزاره تو متن بیاد وسط متنها بصورت اتچ در میاد می خوام وسط متنها باشه چکار باید بکنم
یه سوال چطور میشه ایمیلی که برای کسی می فرستیم یاهو عکس هاش رو بلوکه نکنه
یعنی نمیزاره تو متن بیاد وسط متنها بصورت اتچ در میاد می خوام وسط متنها باشه چکار باید بکنم
بنده عرض کردم با پروتکل IMAP میخوام تنظیم کنم POP3 بلدم.اگه کسی بلده ممنون میشم راهنمایی دقیق کنه
منظورتون از بلوک اینه که میل شما داخل پوشه اسپم میره ؟
برای اینکه عکس وسط متنها باشه چند صفحه قبل رو بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات به نقل از help یاهو :
- Incoming Server - imap.mail.yahoo.com
- Outgoing Server - smtp.mail.yahoo.com
- Incoming Port - 993 (requires SSL)
- Outgoing Port - 465 (requires SSL/TLS)
- User name: full email address (for example, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- Password: the password you log in to Yahoo! with.
نه منظورم اینه که من در جیمیل ایمیلم رو می نویسیم و در چند قسمت وسط نوشته ها عکس میزارم و از سیستم خبررسان هم که نشون میده مقصد ایمیل رو خونده استفاده می کنم اما زمانی که چک م یکنم ایمیل ارسالی رو می بینم که عکس ها به صورت ضمیمه در اومدن و یاهو اجازه انتشارشون رو وسط نوشته ها نمیده و باید حتما کلید نمایش همه تصاویر رو بزنم تا ایمیل درست نشون بده و من نمی خوام اینطوری بشه
چجوری میتونم آواتار یه نفر را سیو کنم
نسخه ی11.5
می تونی خیلی راحت از روی صفحه عکس بگیری. با دکمه print screen روی کیبورد و بعد اون رو در نرم افزاری مثل paint کپی کنی ( ctrl+v ). همین.
کسی اطلاعی نداره ؟
سلام دوستان ... یه چند وقته که یاهو مسنجرم رو هرجایی که باشه باز میکنم آواتار های آی دی های ادد لیستم باز لود نمیشن و بدون آواتار نمایش پیدا میکنن ویندوز عوض کردم حل نشد توی محل کارم و هر جای دیگه کافی نت رفتم بازم تو مسنجر این آواتارها لود نمیشن ..... نمیدونم مشکل کجاست ؟ لطفا راهنمایی کنید.
امکان داره آواتارهای شخص یا اشخاصی روی سیستم ذخیره شده باشه اما الان دیگه آواتاری نداشته باشند. به همین دلیل روی سیستم خودتون با آواتار نشون میده و جای دیگه بدون آواتار. اگه کل اد لیست رو اینطور نشون میده من اطلاعی در موردش ندارم.
دوستان هر از گاهی تعدادی ایمیل گروهی می فرستم و می خوام جوری بفرستم که اولا کسی متوجه نشه من گروهی ارسال کردم و ثانیا طرف جوری ایمیل رو دریافت کنه که در قسمت To آدرس خود گیرنده ایمیل نوشته شده باشه
اگه همه ایمیل ها رو توی BCC وارد کنم وقتی طرف ایمیل رو دریافت می کنه نوشته undisclosed reciptients
که طرف می فهمه گروهی ارسال شده/
حالا چطوری میشه به شکلی که ذکر شد ارسال کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)