برای موهای چرب چی پیشنهاد میکنید ؟
فولیکا استفاده میکنم ، چربی ها رو خب میگیره ولی حداکثر یک روز مو رو خشک نگه میداره
در رنج قیمتی مختلف :
زیر 10 هزار تومن
زیر 20 هزار تومن
زیر 30 هزار تومن
یه شامپو بهتر از فولیکا معرفی کنید
ممنون
برای موهای چرب چی پیشنهاد میکنید ؟
فولیکا استفاده میکنم ، چربی ها رو خب میگیره ولی حداکثر یک روز مو رو خشک نگه میداره
در رنج قیمتی مختلف :
زیر 10 هزار تومن
زیر 20 هزار تومن
زیر 30 هزار تومن
یه شامپو بهتر از فولیکا معرفی کنید
ممنون
شامپو و ماسک نوتری سرات دوکری
ممنونم میشه لطفا لاتینش هم بنویسید برام
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تو یه آرایشی بهداشتی داشتیم در مورد شامپو برای موهای چرب بحث میکردیم
یهو یه نفر از اونور گفت آقا من 15 ساله سرم و با تاید میشورم !!! بعد موهاش پره پر . خیلی پر بود
میگفت هیچ شامپویی چربی کف پوست سر و پاک نمیکنه و همون چربی باعث کچلی میشه
منم گفتم بله!! چی بگم والا![]()
من اورآل میزنم خوبه
Nutricerat DUCRAY
همون یک روز کافیه
زیر ده تومن موهای چرب اویدرم - یا داو تقلبی و هد اند شولدرز تقلبی و اروآل تقلبی و...
زیر 20 تومن : بورداک کلیون - 7 ویتامینه موهای چرب کلیون
زیر سی تومن : گزنه کلوران - ایوروشه - کورپورسانو - هگور- آرژل دوکری
آقا یعنی این هد اند شولدرز که تو داروخانه میفروشن کوچیک 8 تومن بزرگ 13 تومن تفلبیه ؟ 2 تا لیبل هم داره
سلام
از خیابون گیشا از درب اصلی که جندتا پله میخوره میره بالا وارد پاساژ نصر بشین حدودا 200 متر جلو تر سمت چپتونه درست نبش یکی از خروجی هاس چون پاساژ نصر هر جند ده متر خروجی داره. کاملا مشخصه. پلاک ایناشمو نمیدونم
سلام بازم خیلی خیلی ممنون از حسن توجه و پاسختون. میشه خواهش کنم بفرمایید از کجا تهیه کردین؟ شاید من هم موفق شدم بگم برام بفرستن یا خودم برم تهیه کنم من به شدت دنبال یه شامپوی سازگارم که خیالم راحت بشه تا دلتون بخواد شامپوهای گرون امتحان کردم از هرکدومم یک یا چند بار که میدونم کار درستی هم نیست بیشتر استفاده نکردم الان یه کلکسیون شامپوی گرون قیمت دارم که فقط یکی دوبار استفاده شده ولی اینو مطمئنم که خوب بودن شامپو به هیچ وجه به قیمتش نیست اینو کاملا تجربه کردم. تو این سه روزه یه شامپو انافاز 35تومان و یه ایوروشه ضد ریزش 20تومان تهیه کردم که بازم خوب نبود هر کیم خواست تقدیمش میکنم اصلا کلا شامپوهای ضد ریزش به من یکی نمیسازه غیر ضد ریزشا بهتر بهم میسازه.
Last edited by m.shahi; 26-02-2013 at 14:20. دليل: بجای بازم نوشته بودم یازم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)