تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 124 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز اینکه ماشین تو سربالایی کم میاره چی علتش میتونه باشه اینم نمیشه برد گارانتی .(
    اگه اشتباه نکنم داداش بعد از سرویس اولیه فیلر میزنن و مشکلتون حل میشه... با اینحال زیاد نماینگی ها زیر بار این مشکلات تا سرویس اولیه نمیرن... مگه اینکه بخوای پولشو بدی.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز اینکه ماشین تو سربالایی کم میاره چی علتش میتونه باشه اینم نمیشه برد گارانتی .(
    این ضعف ماشین تو سربالایی می تونه دلایل زیادی داشته باشه. از جمله فیلر نبودن سوپاپها، تنظیم نبودن دیسک و صفحه کلاچ و ...
    اگر احساس میکنید خیلی غیر عادیه پیشنهاد میکنم به یه مکانیک بیرون نشون بدین ماشین رو تا نظرشو بگه و با توجه به نظر اون آقا و ایراد احتمالی که میگه دست پر برید نمایندگی و مشکل رو مطرح کنید.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ضعف ماشین تو سربالایی می تونه دلایل زیادی داشته باشه. از جمله فیلر نبودن سوپاپها، تنظیم نبودن دیسک و صفحه کلاچ و ...
    اگر احساس میکنید خیلی غیر عادیه پیشنهاد میکنم به یه مکانیک بیرون نشون بدین ماشین رو تا نظرشو بگه و با توجه به نظر اون آقا و ایراد احتمالی که میگه دست پر برید نمایندگی و مشکل رو مطرح کنید.
    خوب پس اینطور باشه من فکر نمیکنم تا عید بتونم 4500تا رو پرکنم ازنظر زمانی چند ماه باید بگذره تا سرویس اولیه بتونم ببرمش حداقل واسه تعطیلات عید ببرمش سرویس رایگان.
    پس شما میگید از یه مکانیک حرفه ای بپرسم بعد همون عیب و موقعی که بردم نمایندگی واسه سرویس بهشون بگم درسته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

6 ماه یا 4500 تا کارکرد میتونی بری سرویس اولیه... ولی شما همونطور که دوستمون گفت ببر یه تعمیر کار ببینه ماشینو /// اگه هزینش زیاد نبود که همونجا انجام بده... به دردسر گارانتی نمیارزه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب پس اینطور باشه من فکر نمیکنم تا عید بتونم 4500تا رو پرکنم ازنظر زمانی چند ماه باید بگذره تا سرویس اولیه بتونم ببرمش حداقل واسه تعطیلات عید ببرمش سرویس رایگان.
    پس شما میگید از یه مکانیک حرفه ای بپرسم بعد همون عیب و موقعی که بردم نمایندگی واسه سرویس بهشون بگم درسته؟
    دوست عزیز سرویس اولیه کلا کشکه ، یعنی هیچ چیو نگاه نمیکنن ، فقط روغن رو عوض میکنن که اونم پولشو میگیرن .
    من درب عقب سمت راننده مشکل داشتم گفتم رگلاژش کنن ولی عملا حتی یک درصد هم بهتر نشد ، تازه نمایندگی میگه از این بهتر نمیشه ما همه سعیمون رو کردیم . بعد خودم دادم بیرون درستش کردن

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از یکی از دوستام پرسیدم که ماشین تو سربالایی شتاب نداره گفت از صفحه کلاج بهش گفتم که ماشین صفر
    گفت که آشغال .گفت ماشین و بادنده 3رابنداز ببین حرکت میکنه یانه اگه نکرد صددرصد کلاج باید عوض کنی حالا امروز امتحان کنم ببینم چی میشه

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=najee;8127325]من از یکی از دوستام پرسیدم که ماشین تو سربالایی شتاب نداره گفت از صفحه کلاج بهش گفتم که ماشین صفر
    گفت که آشغال .گفت ماشین و بادنده 3رابنداز ببین حرکت میکنه یانه اگه نکرد صددرصد کلاج باید عوض کنی حالا امروز امتحان کنم ببینم چی میشه[/QUOT

بادنده 3راه افتاد به زحمت پس یعنی صفحه مشکل نداره. پس کجاش مشکل داره .
    پیش یه مکانیک خوب بردم گفت اول ببر سرویس اولیه اگه درست نشد بیا من ببینم الان دست نمیزنم فردا گارانتی اذیتت میکنه .
    منم ماشینم 5ماه خریدم تا 6ماه تموم بشه میشه تقریبا وسط تعطیلات عید میترسم تو تعطیلات اذیتم کنه .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=najee;8127952]
    من از یکی از دوستام پرسیدم که ماشین تو سربالایی شتاب نداره گفت از صفحه کلاج بهش گفتم که ماشین صفر
    گفت که آشغال .گفت ماشین و بادنده 3رابنداز ببین حرکت میکنه یانه اگه نکرد صددرصد کلاج باید عوض کنی حالا امروز امتحان کنم ببینم چی میشه[/QUOT

بادنده 3راه افتاد به زحمت پس یعنی صفحه مشکل نداره. پس کجاش مشکل داره .
    پیش یه مکانیک خوب بردم گفت اول ببر سرویس اولیه اگه درست نشد بیا من ببینم الان دست نمیزنم فردا گارانتی اذیتت میکنه .
    منم ماشینم 5ماه خریدم تا 6ماه تموم بشه میشه تقریبا وسط تعطیلات عید میترسم تو تعطیلات اذیتم کنه .
    شما یه زنگ بزن به 096550 از اونجا مشکلتو مطرح کن و بگئ که اینجوری ماشین راه نمیره و پیاز داغشو هم یکم زیاد کن... نوبت بهت میدن که ماشین رو ببری نمایندگی برا گارانتی... اگه بعدش مایندگی زیر بار نرفت از همونجا بزنگ به 096550 مشکلت حل میشه... ما یه همچین مشکلی با ایران خودرو سر رانا داشتیم...

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hasanoooooooo;8128474]

شما یه زنگ بزن به 096550 از اونجا مشکلتو مطرح کن و بگئ که اینجوری ماشین راه نمیره و پیاز داغشو هم یکم زیاد کن... نوبت بهت میدن که ماشین رو ببری نمایندگی برا گارانتی... اگه بعدش مایندگی زیر بار نرفت از همونجا بزنگ به 096550 مشکلت حل میشه... ما یه همچین مشکلی با ایران خودرو سر رانا داشتیم...
    دوست عزیز من یه مطلبی رو متوجه نشدم یعنی هر وقت بخوام ببرم گارانتی باید وقت بگیرم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=najee;8130758]

دوست عزیز من یه مطلبی رو متوجه نشدم یعنی هر وقت بخوام ببرم گارانتی باید وقت بگیرم ؟؟؟
    نوبت اینترنتی بیشتر به کار شماها که تو تهرانید میخوره... ولی حتما هم نباید اینجوری باشه و اگه نمایندگی مشکل پر نبودن تعمیرگاه رو نداشته باشه پذیرش میکنه.... ولی نوبت دهی اینترنتی خوبی داره اینه که سر همچین مشکلاتی که شما گفتی نمایندگی نمیتونه شونه خالی کنه... وگرنه امتیار منفی داره براشون... ما مشکل با فرمان هیدرولیک رانا داشتیم که نمایندگی زیر بار نمیرفت ولی نوبت که گرفتیم بدون دردسر عوض کردن این قطعرو...برا پراید هم چند ماه پیش مشکل با جوش اوردن داشتیم که نمایندگی میگفت سرویس اولیه بیا ولی نوبت که گرفتیم جلومون خم و راست هم میشدن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •