تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 4105 اولاول ... 48889495969798991001011021081481985981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه vahid216's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

02 که فکر می کنم واسه فوق دیپلم ها باید باشه .
    02 مرکز آموزش هست و تنها مخصوص فوق دیپلم ها هست. نوع یگانی که برای دوره کد می رید ممکنه اصلا پادگان آموزشی نباشه. دوره های مختلفی هست و پادگان های مختلفی ، از مرکز پیاده شیراز تا لشکر 21 حمزه تبریز و کرمانشاه و ... .
    دوستان آیا برای تک فرزندانی که تحصیل کرده و البته متاهل هستند مضایای خاصی وجود داره ؟!
    افتادن در محل تولد شناسنامه ای یک مزیتیش هست.
    سلام من یک سوال داشتم آیا نیروی انتظامی برگه کفایتی(برگه معاف ار آموزشی)رو قبول می کنه.
    باید حضوری بپرسید ، اگر تهرانید که برید میدون سپاه ، اگر هم شهرستان هستید حوزه نظام وظیفه مرکز استان برید.
    من یه مقدار زودجوش هستم...به خصوص اگه حرف زور بهم بزنن!!!...اگه یه موقع تو آموزشی یا یگان با یکی که درجش از من بالاتره درگیری لفظی یا فیزیکی پیدا کنم شدیدترین برخوردی که بخوان بکنن چیه؟
    من شرایط ارتش رو براتون یه مورد می گم ، اگر شما دارید راه می رید توی پادگان و هواستون نباشه و شاخه بره توی چشمتتون یا زخمی تون کنه خدای ناکرده ، بازرسی یگان برای شما می تونه اضافه خدمت بزنه برای شما.
    هر گونه درگیری با هر کسی چه درجه پایین چه بالا ، مجازات های خاص خودش رو داره که کم کمش با توجه به نوع اون اضافه خدمت و بازداشت هست. اگر شما جوشی هستید که ایشالله تو خدمت مشکلی پیدا نمی کنید ، زمانی که وارد آموزشی بشید حساب کار دستتون مییاد و اصلا به فکر درگیری و دعوا و اینا نمی افتید.
    همون هفته اول به قل معروف شما رو متوجه همه چی می کنن.
    موفق باشید

2. 3 کاربر از vahid216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام آقاmahdi7610
    من هم1/12اعزامم ولیسانس الکترونیک از قم
    امروز کدم امد نوشته مازاد میتونم الان کاری کنم بیافتم سپاه(لشگر17)
    در ضمن آموزش تکمیلی هم دارم فقط دیر رفتم پذیرش سربازی گفتن نمیشه دیرشده ممنون میشم بگید چیکار کنم
    حاجی جواب مارو بدید یه دنیا تشکر

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

آقا اين دوره كد كه مي گيد يعني چي ؟

02هر گونه درگیری با هر کسی چه درجه پایین چه بالا ، مجازات های خاص خودش رو داره که کم کمش با توجه به نوع اون اضافه خدمت و بازداشت هست. اگر شما جوشی هستید که ایشالله تو خدمت مشکلی پیدا نمی کنید ، زمانی که وارد آموزشی بشید حساب کار دستتون مییاد و اصلا به فکر درگیری و دعوا و اینا نمی افتید.
    همون هفته اول به قل معروف شما رو متوجه همه چی می کنن.
    موفق باشید
    آقا يه جوري ميگي انگار ميخوان تو آموزشي چيكار كنن؟! البتّه نمي گم كه داريم مي ريم هتل ولي خب ...

آخه يه جوري ميگي كه انگار اگه زدن داغونت هم كردن نبايد چيزي بگي!

موفق باشيد

5. این کاربر از S E V E N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

13

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کسی که امروز (18بهمن) مدارکشو تویه پلیس+10 ثبت کرده ، امکانش هست که اعزامشو برای 12/1 بندازه (البته آشنا هم داره)!!؟

7. این کاربر از khaled123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

رشته هم برقه

آخه اگه ادم کد آموزش بخوره دیگه مشهد نمیوفته چون مشهد مرکز آموزشی ارتش نداره
    یا میفرستم بیرجند یا میندازنم 02 تهران
    بدبخت میشم
    من اگه مشهد نیوفتم زندگیم به باد میره هرچی زحمت کشیدم به فنا میره
    برق قدرت و مخابرات کد نمی خوره، ولی الکترونیک کد میخوره

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

02 مرکز آموزش هست و تنها مخصوص فوق دیپلم ها هست. نوع یگانی که برای دوره کد می رید ممکنه اصلا پادگان آموزشی نباشه. دوره های مختلفی هست و پادگان های مختلفی ، از مرکز پیاده شیراز تا لشکر 21 حمزه تبریز و کرمانشاه و ... .
    02 از سال پیش تا به امروز لیسانس هم میگیره، مراکز آموزشی ارتش که لیسانس به بالا میگیرن 3 تا هستند، 01 و 02 که هر دو در افسریه و 07 ( فکر میکنم، اسم را مطمئن نیستم) در پاسداران میباشد

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کسی که امروز (18بهمن) مدارکشو تویه پلیس+10 ثبت کرده ، امکانش هست که اعزامشو برای 12/1 بندازه (البته آشنا هم داره)!!؟
    دیگه آشنا میخواد در حد خود سردار نظام وظیفه، چون الان همه تقسیم ها انجام شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr

پيش فرض

سلام دوستان

آقا يه جوري ميگي انگار ميخوان تو آموزشي چيكار كنن؟! البتّه نمي گم كه داريم مي ريم هتل ولي خب ...

موفق باشيد
    بله
    روز اول كه من رفتم يعني دقيقه اول با لباس شخصي بودم ستوان 2 وظيفه بود طرف بهم توهين كرد منم يه چيزي گفتم كه ارشدمون اومد بهم خبر دار داد گفت ساكت باش آخه چون ما راهمون دور بود 4 روز ديرتر رفتيم
    سه ساعت بعد نزديكا غروب بود ديدم يكي رو دارن با زيرپوش سينهخيز ميدن تو محوطه ظاهرا سكار داشت دستاش همه زخمي شده بودن
    بعد از كلي تنبيه ولش كردن يه گروهبان ديگه اومد گفت چي داشتي طرف گفت سيگا بعد يه مشث اورد تو سينه يارو و روز از نو روزي از نو
    اين ماجراي يه ساعت اول خدمت ما بود...

10. این کاربر از amir_oyama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان

موفق باشيد
    شما اگر هم زدن داغونت کردن هیچ وقت دست رو ارشدت و کلا بقیه بلند نکن، حتی اگه فرمانده گروهانت باهات برخورد فیزیکی داشت، کلت رو بنداز پایین همون موقع برو بازرسی و عقیدتی - سیاسی
    سخت نگیرکه بگذره

12. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقاmahdi7610
    من هم1/12اعزامم ولیسانس الکترونیک از قم
    امروز کدم امد نوشته مازاد میتونم الان کاری کنم بیافتم سپاه(لشگر17)
    در ضمن آموزش تکمیلی هم دارم فقط دیر رفتم پذیرش سربازی گفتن نمیشه دیرشده ممنون میشم بگید چیکار کنم
    حاجی جواب مارو بدید یه دنیا تشکر
    سلام
    خیلی اشتباه کردید .
    خوب چرا زودتر اقدام نکردید ؟
    لشگر 17 امسال اولویت اولش تکمیلی ها بودن . کسی که تکمیلی داشته باشه زود پذیرشش می کردن
    مازاد یعنی همون روز اعلام می کنند که کجا افتادی . یعنی اگه جایی نیرو بخوان کسانی که مازاد هستند را می فرستن اونجا
    و همش بستگی به شانس داره .
    حداقل تا 2 ماه مونده به اعزام باید می افتادی دنبالش . خیلی دیر شده فکر نمی کنم بشه کاریش کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض خواهش میکنم کمکم کنید

سلام , من افتادم پدافند هوایی ارتش سمنان
    کسی میدونه اونجا چه جوریه
    امکان داره بعدش بیفتم تهران اعزامم 1/12
    فوق دیپلم دارم (انصرافی از لیسانس)

داره خودمونی میشه vahid216's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

موفق باشيد
    نه فکر بد نکنید ، همون طور که دوست عزیز روزبه گفت در این مواقع که بهتون زور می گن ، اولین کاری که می کنید اینه که سریع به بازرسی یگان خدمتتون برید و ماجرا رو شرح بدید ، طبق قوانین نیروهای مسلح هیچ کسی حق زور گفتن و کتک زدن رو نداره .
    همون طور که توصیه شد هر چی اتفاق افتاد بعدش اقدام کنید چون با کوچکترین حرکت می تونن اذیت کنن.
    02 از سال پیش تا به امروز لیسانس هم میگیره، مراکز آموزشی ارتش که لیسانس به بالا میگیرن 3 تا هستند، 01 و 02 که هر دو در افسریه و 07 ( فکر میکنم، اسم را مطمئن نیستم) در پاسداران میباشد
    ممنون من خبر نداشتم. اونی که پاسداران هست 06 هست و مخصوص نیروهای کادره ، و خیلی کم در حد نادر پیش می یاد نیروی وظیفه بگیره. 07 هم در کازرون استان فارس هست.
    بله
    روز اول كه من رفتم يعني دقيقه اول با لباس شخصي بودم ستوان 2 وظيفه بود طرف بهم توهين كرد منم يه چيزي گفتم كه ارشدمون اومد بهم خبر دار داد گفت ساكت باش آخه چون ما راهمون دور بود 4 روز ديرتر رفتيم
    سه ساعت بعد نزديكا غروب بود ديدم يكي رو دارن با زيرپوش سينهخيز ميدن تو محوطه ظاهرا سكار داشت دستاش همه زخمي شده بودن
    بعد از كلي تنبيه ولش كردن يه گروهبان ديگه اومد گفت چي داشتي طرف گفت سيگا بعد يه مشث اورد تو سينه يارو و روز از نو روزي از نو
    اين ماجراي يه ساعت اول خدمت ما بود...
    من خودم در دوران خدمت یه مدت مربی آموزش بودم ، ولی با همه این تفاسیر حاضرم شرط ببندم باز در آخر مدت آموزشی روتون به گروه بان ها باز شده . یه قوانینی هست که به کمک مربی ها می گن که انجام بدن ، مثلا اگر این فرد رو که گفتین سینه خیز بردن اگر اینکار رو نمی کردن هفته بعدش تو دهن اون گروهبان هم می زد .
    در کل سخت نگیرید ، اگر راه و چاه رو بدونید خیلی سریع می تونید همه چی رو تحت کنترل داشته باشید.
    موفق باشید

16. این کاربر از vahid216 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •