02 مرکز آموزش هست و تنها مخصوص فوق دیپلم ها هست. نوع یگانی که برای دوره کد می رید ممکنه اصلا پادگان آموزشی نباشه. دوره های مختلفی هست و پادگان های مختلفی ، از مرکز پیاده شیراز تا لشکر 21 حمزه تبریز و کرمانشاه و ... .02 که فکر می کنم واسه فوق دیپلم ها باید باشه .
افتادن در محل تولد شناسنامه ای یک مزیتیش هست.دوستان آیا برای تک فرزندانی که تحصیل کرده و البته متاهل هستند مضایای خاصی وجود داره ؟!
باید حضوری بپرسید ، اگر تهرانید که برید میدون سپاه ، اگر هم شهرستان هستید حوزه نظام وظیفه مرکز استان برید.سلام من یک سوال داشتم آیا نیروی انتظامی برگه کفایتی(برگه معاف ار آموزشی)رو قبول می کنه.
من شرایط ارتش رو براتون یه مورد می گم ، اگر شما دارید راه می رید توی پادگان و هواستون نباشه و شاخه بره توی چشمتتون یا زخمی تون کنه خدای ناکرده ، بازرسی یگان برای شما می تونه اضافه خدمت بزنه برای شما.من یه مقدار زودجوش هستم...به خصوص اگه حرف زور بهم بزنن!!!...اگه یه موقع تو آموزشی یا یگان با یکی که درجش از من بالاتره درگیری لفظی یا فیزیکی پیدا کنم شدیدترین برخوردی که بخوان بکنن چیه؟
هر گونه درگیری با هر کسی چه درجه پایین چه بالا ، مجازات های خاص خودش رو داره که کم کمش با توجه به نوع اون اضافه خدمت و بازداشت هست. اگر شما جوشی هستید که ایشالله تو خدمت مشکلی پیدا نمی کنید ، زمانی که وارد آموزشی بشید حساب کار دستتون مییاد و اصلا به فکر درگیری و دعوا و اینا نمی افتید.
همون هفته اول به قل معروف شما رو متوجه همه چی می کنن.
موفق باشید