تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 416 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب بحث اینه که مسی چیکار کرده برای بارسا و کریس چیکار کرده...تازه مسی خیلی زمان بیشتری داشته...تازه با اومدن خوزه، آمار کریس بهتر هم میشه!

در مورد قسمت دوم هم، این آمار رو بارسا هر سال داشته! یعنی هر سال بارسا کلی گل زده و همه رو شکست داده...یعنی من فک نمیکنم که کسی شک داشته باشه که این چند سال اخیر، بهترین دوران بارسا بوده..شاید بشه گفت بهترین دهه بارسا رو شاهد بودیم...پس از این نظر اگه مسی بهتر نبوده شرایطش، حداقل مساوی بوده با کریس...هرچند که بازم میگم که چون کریس لیگ و تیمش رو عوض کرده، شرایط سخت تری داشته...
    حالا اینکه چرا براش موفقیت بهتری بوده رو نمیدونم...؟؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گوارديولا: اوضاع خوب است اما تضميني وجود ندارد

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: اوضاع خوب است؛ اما تضميني وجود ندارد.

چوزپه گوارديولا پس از پيروزي برابر پاناتينايکوس عنوان کرد: نکات تاکتيکي به خوبي در زمين پياده شدند؛ اما اين شرايط خوب هيچ تضميني براي درخشش در ال کلاسيکو دربي نيست. بايد براي آن بازي بزرگ کاملا آماده شويم.

وي افزود: نمي شود شرايط ليگ قهرمانان اروپا را با يک بازي بسيار احساسي در لاليگا مقايسه کرد. در اينجا منطق حاکم است؛ اما در آن بازي سياسي و عجيب، تنها چيزي که وجود ندارد، منطق است.
    بارسلونا با نتيجه 3 بر صفر از سد پاناتينايکوس گذشت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ژوزه مورینیو: بارسلونا باید قرارداد گواردیولا را تا 50 سال تمدید کند

دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسلونا، پپ گواردیولا، سرمربی حریف، را مورد ستایش قرار داد.

دو غول فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل هم قرار خواهند گرفت و در آستانه این دیدار، سرمربی پرتغالی رئال همتای کاتالانی اش را تحسین کرد و از ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا خواست که قرارداد او را برای مدتی طولانی تمدید کند.

مورینیو در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "اگر من به جای ساندرو راسل بودم، قرارداد گواردیولا را برای 50 سال آینده تمدید می کردم. چون او یک بارسایی اصیل است. او از زمانی که به دنیا آمده در باشگاه بارسلونا بوده است.
    او از همه اتفاقات باشگاه آگاه است و می داند که هواداران بارسلونا چه سبکی از فوتبال را دوست دارند. او تا زمانی که خودش بخواهد، ایده آل ترین گزینه برای هدایت بارسلوناست.
    ما در بارسلونا با هم کار کردیم و من از آن زمان تنها خاطراتی خوب دارم. اکنون ما مربیان دو تیم رقیب هستیم اما احساس می کنم یک احترام متقابل بین ما حاکم است.
    به نظر من این بسیار خوب است و اگر به همین ترتیب باقی بماند، بسیار عالی خواهد بود. من قبلا گفته بودم که او به یک مربی عالی تبدیل خواهد شد."

کد:
    2010/11/25

بالاخره تیم جدید بود...نبود؟

به نظر من درصد خیلی زیادی از موفقیت مسی ...علتش ژاوی و اینیستا هستن که عالی راه میندازنش...وگرنه تو تیم آرژانتین که کاره ای نیست...تو هر تیم دیگه ای غیر بارسا هم بره باز موفق نیست(البته غیر از تیم ملی اسپانیا!)
    منو از پاسخ دادن راحت کردید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه بحث هایی میکنید
    رونالدو بهترین بازیکن در حال حاضره واگه بازیکنی جستید که تونست مثل رونالدو نقش بازی کنه و پنالتی بگیره بیایید من جایزه بهتون میدم
    رونالدو نه تنها یک فوتبالیست بلکه یه بازیگر ! فوقالعاده هم هست
    (شوخی بود جدی نگیرید اصولا جوجه ها را اخر فصل میشمارند و بعد میشه نظر داد که این فصل مسی بهتر بوده یا رونالدو یا اصلا هیچکدوم و tote بازیکن هرکولس بهترین میشه!)

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خب بحث اینه که مسی چیکار کرده برای بارسا و کریس چیکار کرده...تازه مسی خیلی زمان بیشتری داشته...تازه با اومدن خوزه، آمار کریس بهتر هم میشه!

در مورد قسمت دوم هم، این آمار رو بارسا هر سال داشته! یعنی هر سال بارسا کلی گل زده و همه رو شکست داده...یعنی من فک نمیکنم که کسی شک داشته باشه که این چند سال اخیر، بهترین دوران بارسا بوده..شاید بشه گفت بهترین دهه بارسا رو شاهد بودیم...پس از این نظر اگه مسی بهتر نبوده شرایطش، حداقل مساوی بوده با کریس...هرچند که بازم میگم که چون کریس لیگ و تیمش رو عوض کرده، شرایط سخت تری داشته...
    حالا اینکه چرا براش موفقیت بهتری بوده رو نمیدونم...؟؟
    زمان بیشتر؟ الان با حساب کردن مثلا فصل 2004-2005 که مسی نوجوان 10 بازی نداشته و 1 گل زده بهش لطف کردید؟

چند فصل اخیر برای بارسا در کل عالی. میانگینش بهتر از مدتی میشه که رئال بالای 100 در یک فصل و خوب در ابتدای فصل بعد گل زده؟ اونم در بحث تعداد گل.

به نظر من انتقال به نفعش بود و در رئال حتی همون فصل اول امکان بهتری نسبت به منچستر یونایتد برای درخشش داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زامپارینی: رئال می خواست با 25 میلیون یورو پاستوره را بخرد

در حالی است که او قیمت ستاره آرژانتینی تیمش را نزدیک به 60 میلیون یورو می داند.

سایت گل - مائورو زامپارینی، رئیس باشگاه پالرمو، فاش کرد که رئال مادرید قصد داشت در تابستان گذشته با مبلغ 25 میلیون یورو، خاویر پاستوره را به خدمت بگیرد. این در حالی است که او قیمت ستاره آرژانتینی تیمش را نزدیک به 60 میلیون یورو می داند.

او در مصاحبه با روزنامه اوجی گفت: "من یک دوست عرب دارم که علاقه زیادی به خرید پالرمو دارد. اگر او پالرمو را بخرد، پاستوره در باشگاه خواهد ماند و آنگاه ما یک تیم فوق العاده براساس او تشکیل می دهیم.
    همه پاستوره را می خواهند. در تابستان رئال برای خرید او 25 میلیون یورو پیشنهاد کرد."

زامپارینی پس از شکست 3-1 تیمش مقابل میلان تهدید کرده بود که به دلیل حضور مافیا در فوتبال ایتالیا از فوتبال خواهد رفت اما اکنون تاکید کرد که حتی گر این باشگاه را بفروشد، باز هم نقشی تعیین کننده در این باشگاه خواهد داشت.
    "فوتبال همه زندگی من نیست اما فکر نمی کنم هیچ وقت پالرمو را ترک کنم. مالکان جدید به کمک من نیاز دارند. من یکی از سهام داران باقی خواهم ماند و در هیئت مدیره باشگاه حضور دارم. می توانم به هواداران اطمینان بدهم که پالرمو مانند چلسی و منچسترسیتی موفق خواهد شد."

کد:
    2010/11/24

بارسلونا ادینسون کاوانی را زیر نظر دارد

آنها ممکن است مهاجم ناپولی را بخرند.

سایت گل - بارسلونا به فکر خرید ادینسون کاوانی، مهاجم ناپولی است.
    کاوانی در ناپولی فوق‌العاده درخشیده و آنها را به رده سوم سری آ رسانده است.

بارسلونا بر این باور است که کاوانی در خط حمله بارسلونا در کنار لیونل مسی و پدرو عالی کار خواهد کرد. در هر حال کاوانی اخیرا گفته می‌خواهد آقای گل شود: «باید از ساموئل اتوئو بگذرم. مردم همیشه باعث می‌شوند حس کنم مهم هستم. آنها احساسات خود را به من نشان می‌دهند.»

کاوانی با 9 گل در کنار اتوئو در صدر جدول گلزنان قرار دارد.

کد:
    2010/11/24

گزارش روز: اتلتیکو مادرید و مذاکره برای دیدار دوستانه در ایران

روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که باشگاه اتلتیکومادرید در حال مذاکره برای برگزاری با دیدار دوستانه با تیم ملی ایران است.هنوز توافقی برسر مسائل مالی این موضوع به دست نیامده.

سایت گل - روزنامه مارکا در گزارشی به احتمال برگزاری دیداری دوستانه میان دو تیم اتلتیکومادرید و تیم ملی ایران اشاره کرده است.در این گزارش می خوانیم:

اتلتیکو مادرید از تلاش برای گسترده کردن چهره باشگاهش در دنیا دست نکشیده است. سران باشگاه سفید و قرمزپوش شهر مادرید به دنبال آن هستند تا با سران باشگاه مواگتونگ تایلند و العین امارات به توافق برسند ولی دفتر باشگاه بیسنته کالدرون تنها به این دو تیم قناعت نکرده است و سران این باشگاه به دنبال گسترش روابط این باشگاه با سرتاسر دنیا هستند و در حال مذاکره برای برگزاری دیدارهای مختلفی هستند تا بدین ترتیب تیمشان را در خاور میانه، آفریقا و آمریکا سرشناس تر از قبل کنند.

این سیاست باعث شده تا سران باشگاه اتلتیکومادرید مذاکراتی را برای برگزاری دیداری دوستانه با تیم ملی ایران در تهران آغاز کند.طبق صحبتهای انجام شده این دیدار روز هفتم دسامبر آینده برگزار خواهد شد. چرا که تیم مادریدی در این تاریخ برنامه ای رسمی برای دیداری ندارد ، چرا که در آن هفته تنها رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برگزار می شود و بازی ای در رقابتهای لیگ اروپا دنبال نخواهد شد و دیدار این تیم مقابل لوانته در روز چهارم دسامبر برگزار خواهد شد.

در حال حاضر هنوز مشخص نیست که روند مذاکرات تا چه حد است و توافق برسر مسائل اقتصادی هنوز نهایی نشده است. شنیده می شود که رقم ارائه شده، 800 هزار یورو است .

پیشنهاد از آنگولا

پیشنهاد بازی دوستانه از سوی ایران، تنها پیشنهاد ارائه شده به ورزشگاه بیسنته کالدرون نیست و پیشنهاداتی از سوی آنگولا نیز ارائه شده . مسئولان این تیم خواهان آن هستند تا در زودترین زمان ممکن این بازی برگزار شود و ممکن است بازی دوستانه اتلتیکومادرید با تیم ملی آنگولا در تعطیلات سال نوی میلادی انجام شود.این در حالی است که در تابستان گذشته قرار بود این دیدار برگزار شود که در نهایت صورت نپذیرفت.

ایده سران باشگاه اتلتیکو این است که برای برگزاری اردوی پیش فصل، هر دو تابستان یک بار، به آسیا سفر کنند.آگوست سال گذشته بود که این تیم به بانکوک سفر کرد تا دیداری دوستانه را برگزار کنند.

کد:
    2010/11/25

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ابراهيم آفلاي: مقايسه شدن با اينيستا عالي است

آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.

سايت گل - ابراهيم آفلاي، ستاره تيم آيندهوون، كه مورد توجه باشگاه بارسلونا قرار دارد و احتمالا در ژانويه به اين تيم خواهد پيوست، گفت كه مقايسه شدن با آندرس اينيستا از نظرش بسيار عالي است.

او كه قراردادش با آيندهوون در پايان فصل به پايان مي رسد، تاكيد كرد كه قصد ندارد قراردادش را تمديد كند و به اين ترتيب باشگاه كاتالاني مي تواند در بازار نقل و انتقالي زمستاني او را به قيمت اندكي به خدمت بگيرد.

آندوني سوبي ساره تا، مدير ورزشي باشگاه بارسلونا، به تازگي اعلام كرد كه آفلاي شباهت هايي با اينيستا دارد و آفلاي در مصاحبه با بخش هلندي سايت گل از اين مقايسه ابراز خوشحالي كرد.
    "اين مقايسه براي من بسيار زيبا بود اما تا زماني كه اين انتقال انجام نشود، كسي نمي تواند به من تبريك بگويد."

اين ملي پوش 24 ساله تاكيد كرد كه هنوز بازيكن بارسلونا نيست اما براي اينكه اين انتقال انجام شود، ابتكار عمل در دست خودش است.
    "هفته فوق العاده اي بود اما هنوز قراردادي بسته نشده است. دو باشگاه انجام اين انتقال را تاييد كردند و در حال حاضر همه چيز به خودم بستگي دارد."

کد:
    2010/11/22

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

]

منو از پاسخ دادن راحت کردید.
    نه پس درخشش خیره کننده ای تو آرژانتین داره!!

حالا از این بحث بگذریم...نظرتون راجع به ال کلاسیکو چیه؟ من اگه بخوام شانس برد بدم 55 درصد به بارسا و 45 درصد به رئال میدم...دلیلشم اینه که اولا بازی تو نیوکمپه و خیلی سخته...دومی هم اینه که کلا بازیکنای بارسا اعتماد به نفس بیشتری دارن و اصولا همیشه در مقابل رئال خوب بازی می کنن...

فکر می کنم اگه رئال گل اول رو بخوره شانسش واسه برد کم میشه خیلی...چون احتمال عصبی شدن بازیکناش هست...
    Last edited by malkemid; 25-11-2010 at 17:40.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

زمان بیشتر؟ الان با حساب کردن مثلا فصل 2004-2005 که مسی نوجوان 10 بازی نداشته و 1 گل زده بهش لطف کردید؟

چند فصل اخیر برای بارسا در کل عالی. میانگینش بهتر از مدتی میشه که رئال بالای 100 در یک فصل و خوب در ابتدای فصل بعد گل زده؟ اونم در بحث تعداد گل.

به نظر من انتقال به نفعش بود و در رئال حتی همون فصل اول امکان بهتری نسبت به منچستر یونایتد برای درخشش داشت.
    خداییش خودتون رو دارید قانع میکنید! از هر 3 جمله این بر میاد!
    (وقتی بحثش پیش میاد، میگن کریس نباید میومد رئال اما وقتی باید برعکسش باشه، میگن به نفعش بوده!)
    نمیدونم..اما اینجور بحث ها چون در 99 درصد مواقع از روی احساسات انجام میشه، به هیچ حا نمیرسه...
    +
    در مورد الکلاسیکو هم به نظرم بازیکنا بارسا از اول بازی عصبی بازی رو آغاز میکنند اونم نه به خاطر اینکه حرفه ای نیستن و اینا..چون هوادارا بخاطر باخت به اینتر مورینیو، رو تیم فشار زیادی میارن....
    رئال با آرامش بیشتری بازی میکنه چون صدر جدول هم هست.
    هرچند واقعا این بازی جدا از همه مسائل-ه...
    بقول میگل انخل، تیمی موفق تره که هافبک هاش بهتر باشن..در واقع تیمی که هافبک هاش برای مهاجم ها موقعیت ایجاد کنن و جلوی ایجاد موقعیت توسط هافبک های حریف رو بگیرن...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

یه تاپیک بزنید درباره الکلاسیکو
    وگرنه این تاپیک به 200 صفحه هم خواهد رسید که نصفش کل کل و .... است دی:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه پس درخشش خیره کننده ای تو آرژانتین داره!!

حالا از این بحث بگذریم...نظرتون راجع به ال کلاسیکو چیه؟ من اگه بخوام شانس برد بدم 55 درصد به بارسا و 45 درصد به رئال میدم...دلیلشم اینه که اولا بازی تو نیوکمپه و خیلی سخته...دومی هم اینه که کلا بازیکنای بارسا اعتماد به نفس بیشتری دارن و اصولا همیشه در مقابل رئال خوب بازی می کنن...

فکر می کنم اگه رئال گل اول رو بخوره شانسش واسه برد کم میشه خیلی...چون احتمال عصبی شدن بازیکناش هست...
    اصلا بازی های آرژانتین رو دیدید؟ نه شکست دادن برزیل و اسپانیا در دوستانه. همون جام جهانی که 4 تا خورد.

از یک رئالی:

...
    مارادونا عرضه داشت، اون آرژانتین رو به جایی میرسوند!!! کل تیم و فقط مسی میچرخوند! بیچاره بصورت افقی و عمودی جر خورد تا به همونجا رسیدن...
    ...
    خبرم که ندارید مسی بالاتر از رونالدو در جام جهانی قرار گرفت. میانه اون آرژانتین آشفته برابر نوک حمله اون پرتغال قدرتمند. به مسی میگید هیچکاره دیگه ستاره خودتون رو چی خطاب می کنید؟

سرگرمی الکلاسیکو

- رئال نسبت به قبل چیزی برای از دست دادن نداره. مورینیو چرا اما رئال نه.
    - شرایط جالبیه. با 2 گل مسی 1 گل راموس (اینو قبل پرتغال اسپانیا گفته بودم) 1 گل ؟ صدر پی‌چی‌چی حمله دفاع شکستنخوردن ... یکجا از دست رئال در میاد.
    - دی ماریا میتونه یه حرکاتی بزنه.

خداییش خودتون رو دارید قانع میکنید! از هر 3 جمله این بر میاد!
    (وقتی بحثش پیش میاد، میگن کریس نباید میومد رئال اما وقتی باید برعکسش باشه، میگن به نفعش بوده!)
    نمیدونم..اما اینجور بحث ها چون در 99 درصد مواقع از روی احساسات انجام میشه، به هیچ حا نمیرسه...
    +
    در مورد الکلاسیکو هم به نظرم بازیکنا بارسا از اول بازی عصبی بازی رو آغاز میکنند اونم نه به خاطر اینکه حرفه ای نیستن و اینا..چون هوادارا بخاطر باخت به اینتر مورینیو، رو تیم فشار زیادی میارن....
    رئال با آرامش بیشتری بازی میکنه چون صدر جدول هم هست.
    هرچند واقعا این بازی جدا از همه مسائل-ه...
    بقول میگل انخل، تیمی موفق تره که هافبک هاش بهتر باشن..در واقع تیمی که هافبک هاش برای مهاجم ها موقعیت ایجاد کنن و جلوی ایجاد موقعیت توسط هافبک های حریف رو بگیرن...
    والا چیزی نیست بخوام دفاع کنم. مدتیه شرایط چه بارسا رئال چه مسی رونالدو یکطرفه است. فقط انتقالات و ابتدای فصل تا قبل الکلاسیکو این بحث بالا میگیره. تاکید من گذشته بود وگرنه بقول خودت به جایی نمیرسه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •