تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 137 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

5

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز من که میگم اصلا روت نکنی بهتره مثل اینکه اگه روت کنی هم از گارانتی خارج میشه و هم اینکه نمیشه دیگه آپدیت کنی سیستم عامل رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dead Space's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واو واقعا ممنون با این توضیحات کاملت دوست گلم با راهنمایی شما امروز خریدم این ابر PDA رو واقعا کیفیت صفحش هیچ مشکلی نداره فقط لطف کنید تاپیک ریختن فارسی ساز اس ام اس و تکست ها تو گوشی رو بهم بدید انجام بدم که دیگه تیکه تیکه نمیشه واقعا خوند چیزیرو ممنون دوست عزیزم/از دوست بالایی هم که جواب دادند تشکر میکنم/
    خواهش می کنم!
    مبارکه، مبارکه!
    چند خریدی و از کجا!؟ با گارانتی و یا بدون گارانتی؟! اگه با گارانتی، برای چه شرکتی؟! اگه خارج از تهران خریدی از کجا!؟
    دوست عزیز من که میگم اصلا روت نکنی بهتره مثل اینکه اگه روت کنی هم از گارانتی خارج میشه و هم اینکه نمیشه دیگه آپدیت کنی سیستم عامل رو
    خب بله! به شرطی که دوستمون با گارانتی خریده باشه! البته اگه با گارانتی هم خریده باشه، بازم میشه یه کارایی کرد! ولی نظر من اینه که: دوستان اول با گوشیشون 2 ماه کار کنن و لذت استفاده از گوشی رو ببرن و بعد برن سراغ روت و اس آف... اول کاره، یه وقت جایی اشتباه می شه و حالتون گرفته می شه.
    در ابتدای کار، به نظر من از mirsal برای اس ام اس فارسی و از fire fox برای وبگردی فارسی استفاده کنید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی. یک سوال دارم. گوشی من پیغام اپدیت سیستم رو میده. روت و رام هم نکردم. ورژن الانش 2.2 هست. میخوام بدونم اگر به 2.2.1 اپدیت کنم چه تغییراتی داره؟؟ ارزشش رو داره؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگی. یک سوال دارم. گوشی من پیغام اپدیت سیستم رو میده. روت و رام هم نکردم. ورژن الانش 2.2 هست. میخوام بدونم اگر به 2.2.1 اپدیت کنم چه تغییراتی داره؟؟ ارزشش رو داره؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
    آپدیت کنی بهتره

بالاخره تو هر آپدیت یه سری باگها برطرف میشه .. گفته شده کیفیت فیلمبرداری بهبود پیدا می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahab_H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم صفحه های این تاپیکو می خوندم ضعف باتری رو زیاد دیدم و توصیه دوستان برای خریدن باتری های قوی تر!
    این باتری ها چنده؟ چه قدر طول می کشه تا خالی شن؟ باتری خودش رو اونجوری که خوندم 1 روز راحت جواب میده.

و 1 سوال دیگه! مشکل با فارسی ساز نداره؟ یعنی راحت پیدا و نصب میشه و سرعتو کم نمی کنه؟
    البته منظورم از فارسی ساز اصلا فارسی شدن منو و زبان گوشی نیست! برای SMS فارسی و Serach فارسی در وب
    Last edited by Shahab_H; 26-03-2011 at 16:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

داشتم صفحه های این تاپیکو می خوندم ضعف باتری رو زیاد دیدم و توصیه دوستان برای خریدن باتری های قوی تر!
    این باتری ها چنده؟ چه قدر طول می کشه تا خالی شن؟ باتری خودش رو اونجوری که خوندم 1 روز راحت جواب میده.

و 1 سوال دیگه! مشکل با فارسی ساز نداره؟ یعنی راحت پیدا و نصب میشه و سرعتو کم نمی کنه؟
    البته منظورم از فارسی ساز اصلا فارسی شدن منو و زبان گوشی نیست! برای SMS فارسی و Serach فارسی در وب
    سلام دوست عزیز من از یک نفر که خودش این گوشی رو داره پرسیدم گفت باتری قوی تر به شما 45 دقیقه شارژ بیشتر میده که به نظر من نمی ارزه من خودم الان یک دو هفته ای میشه خریدم اولش از باطریش ناراضی بودم اما کم کم عادت کردم یعنی انقدر امکانات خوبی داره در مقابل گوشی های دیگه که این ضعفش به چشم نیاد.در مورد فارسی ساز هم باید روت کنی که اگه گوشیت گارانتی داشته باشه با روت کردن گارانتیش باطل میشه تا این جایی که من میدونم اینجوریه

7. این کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیروز گوشیو گرفتم ولی نمی دونم چطوری روش برنامه نصب کنم! کلی برنامه داونلود کردم رو PC ولی نمی دونم چطوری باید بریزم تو موبایل install کنم لطفا راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من دیروز گوشیو گرفتم ولی نمی دونم چطوری روش برنامه نصب کنم! کلی برنامه داونلود کردم رو PC ولی نمی دونم چطوری باید بریزم تو موبایل install کنم لطفا راهنمایی کنید
    سلام . مبارکه:

کد:
    برنامه HTC Sync

کد:

10. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

how could I access to my sd card?please help me

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون
    HTC Sync رو نصب کردم و گوشی رو در حالت Sync گذاشتم خود PC، Notificatiion داد که با موفقیت درایو نصب شد ولی گوشی ارور میده نمی تونه HTC Sync رو پیدا کنه تو PC

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •