دوست عزیز من که میگم اصلا روت نکنی بهتره مثل اینکه اگه روت کنی هم از گارانتی خارج میشه و هم اینکه نمیشه دیگه آپدیت کنی سیستم عامل رو
دوست عزیز من که میگم اصلا روت نکنی بهتره مثل اینکه اگه روت کنی هم از گارانتی خارج میشه و هم اینکه نمیشه دیگه آپدیت کنی سیستم عامل رو
خواهش می کنم!واو واقعا ممنون با این توضیحات کاملت دوست گلم با راهنمایی شما امروز خریدم این ابر PDA رو واقعا کیفیت صفحش هیچ مشکلی نداره فقط لطف کنید تاپیک ریختن فارسی ساز اس ام اس و تکست ها تو گوشی رو بهم بدید انجام بدم که دیگه تیکه تیکه نمیشه واقعا خوند چیزیرو ممنون دوست عزیزم/از دوست بالایی هم که جواب دادند تشکر میکنم/
مبارکه، مبارکه!
چند خریدی و از کجا!؟ با گارانتی و یا بدون گارانتی؟! اگه با گارانتی، برای چه شرکتی؟! اگه خارج از تهران خریدی از کجا!؟
خب بله! به شرطی که دوستمون با گارانتی خریده باشه! البته اگه با گارانتی هم خریده باشه، بازم میشه یه کارایی کرد! ولی نظر من اینه که: دوستان اول با گوشیشون 2 ماه کار کنن و لذت استفاده از گوشی رو ببرن و بعد برن سراغ روت و اس آف... اول کاره، یه وقت جایی اشتباه می شه و حالتون گرفته می شه.دوست عزیز من که میگم اصلا روت نکنی بهتره مثل اینکه اگه روت کنی هم از گارانتی خارج میشه و هم اینکه نمیشه دیگه آپدیت کنی سیستم عامل رو
در ابتدای کار، به نظر من از mirsal برای اس ام اس فارسی و از fire fox برای وبگردی فارسی استفاده کنید!
سلام به همگی. یک سوال دارم. گوشی من پیغام اپدیت سیستم رو میده. روت و رام هم نکردم. ورژن الانش 2.2 هست. میخوام بدونم اگر به 2.2.1 اپدیت کنم چه تغییراتی داره؟؟ ارزشش رو داره؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین
آپدیت کنی بهتره
بالاخره تو هر آپدیت یه سری باگها برطرف میشه .. گفته شده کیفیت فیلمبرداری بهبود پیدا می کنه.
داشتم صفحه های این تاپیکو می خوندم ضعف باتری رو زیاد دیدم و توصیه دوستان برای خریدن باتری های قوی تر!
این باتری ها چنده؟ چه قدر طول می کشه تا خالی شن؟ باتری خودش رو اونجوری که خوندم 1 روز راحت جواب میده.
و 1 سوال دیگه! مشکل با فارسی ساز نداره؟ یعنی راحت پیدا و نصب میشه و سرعتو کم نمی کنه؟
البته منظورم از فارسی ساز اصلا فارسی شدن منو و زبان گوشی نیست! برای SMS فارسی و Serach فارسی در وب
Last edited by Shahab_H; 26-03-2011 at 16:03.
سلام دوست عزیز من از یک نفر که خودش این گوشی رو داره پرسیدم گفت باتری قوی تر به شما 45 دقیقه شارژ بیشتر میده که به نظر من نمی ارزه من خودم الان یک دو هفته ای میشه خریدم اولش از باطریش ناراضی بودم اما کم کم عادت کردم یعنی انقدر امکانات خوبی داره در مقابل گوشی های دیگه که این ضعفش به چشم نیاد.در مورد فارسی ساز هم باید روت کنی که اگه گوشیت گارانتی داشته باشه با روت کردن گارانتیش باطل میشه تا این جایی که من میدونم اینجوریه
من دیروز گوشیو گرفتم ولی نمی دونم چطوری روش برنامه نصب کنم! کلی برنامه داونلود کردم رو PC ولی نمی دونم چطوری باید بریزم تو موبایل install کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام . مبارکه:
برنامه HTC Syncکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
how could I access to my sd card?please help me
خیلی ممنون
HTC Sync رو نصب کردم و گوشی رو در حالت Sync گذاشتم خود PC، Notificatiion داد که با موفقیت درایو نصب شد ولی گوشی ارور میده نمی تونه HTC Sync رو پیدا کنه تو PC![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)