تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 309 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
    درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد

2. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.
    مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
    گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟

4. این کاربر از ipejh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.
    مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
    گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟
    برای فلش کردن می تونید از این روش استفاده کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته شما فکر کنم رام گوشیتون فارسی ساپورت باشه که هنوز فایل فلشش بیرون درز نکرده ولی اگه مجبور شدید فلش کنید با این آموزش بعد فلش دوباره همون رام فارسی رو داشته باشید

کد:

رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
    درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد

شما هم از این روش استفاده کن تا همه چیزش فارسی بشه

کد:

6. 5 کاربر از Arash0065 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

میشه بگید از کجا؟

در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
    مرسی
    برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبه

چطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟
    ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنه

8. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اگه ما روتش کنیم بعد میتونیم 2.2 رسمی رو بریزیم ؟

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

اگه فارسیش کنم بازم تو خود مسیج سنتر اصلی گوشی باید واسه هر اس ام اس جداگونه درخاست دلیوری کنم؟؟؟!!

10. 3 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

chomp SMS یا GoSMS یا ... بریز ، دیگه نیاز نیس هر دفه فعال کنی ، ولی جایگزین برنامه خوده گوشی میشه دیگه ...

12. 4 کاربر از meison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

هادی جان کجایی؟

کم پیدا شدی ...............

14. 3 کاربر از sltavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ورژنی که من استفاده کردم ورژن 5.1.22 بود.اینم عکس:

البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!

لینک دانلود:
    دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

عرض کردم که متاسفانه مال من مربع مربع نشونش میده نه جدا جدا!
    روتش کن فونت فارسی رو بریز درست میشه

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
    دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!
    برنامه app scaner رو نصب کن خیالت از بابت تروجان ها راحت میشه

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

شما وارد نرم افزار Massage شو.بعد همونطوری که تو مسیج هستی دکمه ی منو رو بزن و از Settings دلیوری رو فعال کن.
    منم این مشکل رو داشتم رام 2.2 ریختم درست شد

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبه

ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنه
    رام 2.2 کاستوم اومده ولی پیشنهاد نمیکنم چون باگ داره من خودم ریختم ولی باطری رو نمیشناسه و گاهی وقتها هم یهو وسط مکالمه انتن میره و میاد ولی مشکل دیگه ای نداره

16. 3 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

مرسی
    دوستان موتو بلور؟؟؟!
    از من هم پشت گوشی موتوبلور ننوشته . اما موتوبلور داره گوشی . زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .

18. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .
    چرا بمونه واسه 2.2؟ خوب 2.1 موتو بلور دار داره. دوستان کل فیرمویرهای گوشی دیفای (آفیشال) توی این لینک هست. فقط به چند نکته دقت کنین 1- لاک نبودن فیرمویر 2- فرکانس کاری شبکه 3- ورژن بوت لودر و قابلیت روت شدن. 4- اینکه اون ورژن MOTO BLUR داره یا نه؟

کد:

20. 5 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •