رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد
رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.
مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟![]()
برای فلش کردن می تونید از این روش استفاده کنید
البته شما فکر کنم رام گوشیتون فارسی ساپورت باشه که هنوز فایل فلشش بیرون درز نکرده ولی اگه مجبور شدید فلش کنید با این آموزش بعد فلش دوباره همون رام فارسی رو داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم از این روش استفاده کن تا همه چیزش فارسی بشه
برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبهمیشه بگید از کجا؟
در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی
ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنهچطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟
اگه ما روتش کنیم بعد میتونیم 2.2 رسمی رو بریزیم ؟
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
اگه فارسیش کنم بازم تو خود مسیج سنتر اصلی گوشی باید واسه هر اس ام اس جداگونه درخاست دلیوری کنم؟؟؟!!![]()
chomp SMS یا GoSMS یا ... بریز ، دیگه نیاز نیس هر دفه فعال کنی ، ولی جایگزین برنامه خوده گوشی میشه دیگه ...
هادی جان کجایی؟
کم پیدا شدی ...............
دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
روتش کن فونت فارسی رو بریز درست میشه
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
برنامه app scaner رو نصب کن خیالت از بابت تروجان ها راحت میشه
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
منم این مشکل رو داشتم رام 2.2 ریختم درست شد
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
رام 2.2 کاستوم اومده ولی پیشنهاد نمیکنم چون باگ داره من خودم ریختم ولی باطری رو نمیشناسه و گاهی وقتها هم یهو وسط مکالمه انتن میره و میاد ولی مشکل دیگه ای نداره
از من هم پشت گوشی موتوبلور ننوشته . اما موتوبلور داره گوشی . زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .
چرا بمونه واسه 2.2؟ خوب 2.1 موتو بلور دار داره. دوستان کل فیرمویرهای گوشی دیفای (آفیشال) توی این لینک هست. فقط به چند نکته دقت کنین 1- لاک نبودن فیرمویر 2- فرکانس کاری شبکه 3- ورژن بوت لودر و قابلیت روت شدن. 4- اینکه اون ورژن MOTO BLUR داره یا نه؟زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)