تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 120 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نویرم دیروز توی کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که شالکه رو ترک میکنه تو پایان این فصل
    مقصدش به احتمال 99درصد هم بایرن مونیخ هستش

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نویرم دیروز توی کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که شالکه رو ترک میکنه تو پایان این فصل
    مقصدش به احتمال 99درصد هم بایرن مونیخ هستش
    زرشک....حالا میومد دورتموند یه چیزی، اخه بایرن هم شد مقصد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زرشک....حالا میومد دورتموند یه چیزی، اخه بایرن هم شد مقصد
    توی آلمان این بایرنه که میمونه
    امثال دورتموند زیاد بودن،ولفسبورگ،اشتوتگارت،و ردربرمن و .... که یه فصل فوق العاده بودن و فصل بعد کاندیدای سقوط

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توی آلمان این بایرنه که میمونه
    امثال دورتموند زیاد بودن،ولفسبورگ،اشتوتگارت،و ردربرمن و .... که یه فصل فوق العاده بودن و فصل بعد کاندیدای سقوط
    نه بردیا جون از این خبرا نیست جون داداش
    این دورتمونده که قهرمان میشه وقهرمان خواهد موند
    +
    اما جدا اگه مدیریت بتونه 70%تیم رو حفظ کنه حتما سال دیگه هم برا قهرمانی یورش میبریم(جنگه مگه؟)

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجور که بوش میاد نوری شاهین که موندنی نباشه . ولی اگه دورتموند بتونه ترکیبش رو حفظ کنه که خیلی عالی میشه . میتونیم فصل بعد CL دو تا نمانده ی شاخ داشته باشیم . فکر کن ...

.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجور که بوش میاد نوری شاهین که موندنی نباشه . ولی اگه دورتموند بتونه ترکیبش رو حفظ کنه که خیلی عالی میشه . میتونیم فصل بعد CL دو تا نمانده ی شاخ داشته باشیم . فکر کن ...

.
    اگه شاهین بمونه که خیلی خوبه
    واقعا نامردیه که بخواد همون سال اول از باشگاهی که معروفش کرده جدا بشه اونم در شرایطی که میتونن تو CL بازی کنن به عنوان قهرمان آلمان
    هرچند بعید میدونم اینکارو بکنه

به لورکوزن هم میشه امید داشت بابت صعود از گروهش حداقل

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیروزی هانوفر؛ بازگشت بایرن به سکوی چهارم

هانوفر با پيروزي سه بر يك در خانه فرايبورگ در مكان سوم بوندسليگا قرار گرفت و اميد خود را براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده حفظ كرد.
    'يان شلودراف' ملي پوش سابق آلمان، ستاره هانوفر در اين ديدار هفته سي و يكم بوندسليگا بود. وي كه به جاي 'ديديه نا كونان' گلزن برتر محروم هانوفر بازي مي كرد، يك گل زد و يك گل ديگر ساخت. شلودراف در دقيقه 24 يك پاس عالي براي محمد عبدالله وه فرستاد تا به گل نخست اين ديدار تبديل كند و خود، هفت دقيقه بعد زننده گل دوم شد.
    'كنستانتين رائوش' نيز با زدن گل سوم هانوفر در دقيقه 58 بازي تيمش را در حاشيه امن قرار داد. يان روزنتال بازيكن ذخيره فرايبورگ تنها توانست يكي از گلهاي خورده تيمش را در دقيقه 79 جبران كند. با اين شكست، فرايبوگ كه از 9 بازي قبلي خود تنها چهار امتياز اندوخته بود، به احتمال قريب به يقين شانس گرفتن سهميه ليگ اروپا را از دست داد.
    در بوندسليگا، تيم بورسيا دورتموند با 69 امتياز و يك بازي بيشتر صدرنشين است. پس از دورتموند، باير لوركوزن با هشت امتياز كمتر و هانوفر با دوازدهم امتياز در مكانهاي دوم و سوم قرار دارد.
    بايرن روز شنبه ميهمان اينراخت فرانكفورت خواهد بود و درصورت كسب پيروزي مي تواند به مكان سوم بازگردد.

---------------------------------------

هانس یورگ بوت: فن خال من را بی دلیل نیمکت نشین کرد

هانس یورگ بوت، دروازه بان بایرن مونیخ، برای اولین بار در مورد نیمکت نشینی اش در زمان لوئیس فن خال صحبت کرد.
    این دروازه بان 36 ساله رقابت های این فصل را به عنوان دروازه اول آغاز کرد اما بعد از تعطیلات زمستانی علی رغم آمادگی بالایی که داشت، جای خود را به توماس کرافت داد.
    او در گفتگو با شودس سایتونگ گفت:" من دلیلی برای نیمکت نشینی ام نمی دیدم. درک این موضوع خیلی دشوار بود. او به من نمی گفت که باید چکار کنم که جایگاهم را پس بگیرم و من کاری نمی توانستم انجام دهم. من شانسی نداشتم."
    بوت معتقد است تصمیم فن خال برای تغییر ترکیب دفاعی اش موجب تزلزل بایرن و در نهایت اخراجش از این تیم شد.
    " تغییرات مداومی در خط دفاعی رخ می داد. نه تنها جایگاه من در درون دروازه بلکه در مرکز دفاع و دفاع چپ. تنها فیلیپ لام در پستش به بازی گرفته می شد. چگونه ما می توانستیم با این تغییرات تداوم داشته باشیم."
    از زمان حضور آندریاس یونکر به عنوان مربی موقت بایرن، بوت دوباره به ترکیب اصلی برگشت و اولین بازی اش را در پیروزی 5-1 مقابل بایرن لورکوزن انجام داد.

Hans-Jorg Butt: Louis van Gaal replaced me with no good reason
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------------------------------------

روبن: می‌خواهم در بایرن بمانم

آرین روبن، بال بایرن مونیخ شایعات مبنی بر ترک باواریا را رد کرده است. او می‌گوید که قصد دارد به قراردادش احترام بگذارد.
    او می‌گوید: «هرگز نگفتم که قصد ترک بایرن را دارم. هرگز نگفتم که اگر مجبور شویم به لیگ اروپا برویم نیاز به جدایی دارم. من می‌خواهم در قبال طرفداران باشگاه صادق باشم. این درست است که هرگز به رفتن از بایرن مونیخ فکر نکرده‌ام.»
    صحبت‌های روبن یک روز پس از آن زده می‌شود که او در پاسخ به این پرسش که آیا فصل بعد هم پیراهن بایرن را می‌پوشد، گفته بود: «در زندگی هیچ چیز قطعی نیست». او در هفته‌های گذشته هم گفته قصد حضور در لیگ اروپا را ندارد، البته اگر بایرن در میان سه تیم برتر بوندس‌لیگا جایی نداشته باشد.
    میلان این بال هلندی را می‌خواهد، اما پس از حرف‌های روبن و جملات مکرر مقامات بایرن، به نظر می‌رسد او فروشی نیست.

My words get twisted - Bayern Munich's Arjen Robben

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------

پ.ن : این هانوفر داره اذیت میکنه ها . نمیخواد ببازه خیالمونو راحت کنه!! . ببینیم بایرن فردا چیکار میکنه . هانوفرم که گویا تا هفته ی آخر قراره اعصاب نوردی کنه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

.
    جدایی شاهین یه چیز قطعیه اما میشه به حضور باقی ترکیب امید داشت.از اون بهتر تاکید بر موندن یورگن کلوپ ه که گفته الان الانها خواهد موند....بی شک ما برای فصل بعد هم توی clهم بوندس لیگا مدعی خواهیم بود،وبه امپراطوری بایرن خاتمه خواهیم داد
    بسه هرچی قهرمان شدین دیگه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کارل هاینز رومنیگه: تضمین می کنم روبن و ریبری نمی روند
    نه جان مادرت بزار برن...برو 2تا دفاع درست حسابی جذب کن بابا تا سال دیگه به این روز نیفتید.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کارل هاینز رومنیگه: تضمین می کنم روبن و ریبری نمی روند
    نه جان مادرت بزار برن...برو 2تا دفاع درست حسابی جذب کن بابا تا سال دیگه به این روز نیفتید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •