به مودم ربطی نداره دوست من به سیمکارتت ربط داره. با ایرانسل میتونی vpn l2tp بزنی ولی pp2p نمیتونی
به مودم ربطی نداره دوست من به سیمکارتت ربط داره. با ایرانسل میتونی vpn l2tp بزنی ولی pp2p نمیتونی
سلام علیکم
آقا ما بین برند دو مودم همراه موندیم ، کدوم با کیفیت تره ؟ شما چه نظری دارید ؟
AT&T
Quantoum
متشکرم از جواب شما
سلام
کدوم مدلش رو ویندوز سون 32 بیت به راحتی نصب میشه و از دو اپراتور ایرانسل و همراه اول به خوبی پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟
این مدل چه طوره آیا خصوصیات بالا رو داره::؟؟؟؟ ممنون
DWM-156 (A3)
3.75G HSUPA USB Adapter
]
سلام علیکم به همگی - طاعات و عباداتتون قبول . إن شاءالله
1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟
2- من بین چند برند گیر کردم Quantum ، D-Link ، AT&T نمیدونم کدوم کیفیت بهتری داره ؟
3- متوجه میشید شارژ سیم تموم شده یا نه ؟ اذیت نمیکنه که USSD نداره ؟
متشکرم
سلام علیکم به همگی
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدید .
سپاسگزارم
یاعلی
Last edited by MOZNEB; 21-08-2011 at 15:53.
[QUOTE=MOZNEB;6378113]سلام علیکم به همگی - طاعات و عباداتتون قبول . إن شاءالله
1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟
2- من بین چند برند گیر کردم Quantum ، D-Link ، AT&T نمیدونم کدوم کیفیت بهتری داره ؟
متشکرم
سلام علیکم به همگی
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدن .
سپاسگزارم
یاعلی
بله ویندوز سون را ساپورت میکنه با ایرانسل و همراه اول هماهنگه
من 2 ماهی هست ازش استفاده می کنم و راضیم![]()
سلام دوستان
بنده یک دستگاه Edge Modem دارم با چیپ Philips که مشکلی هم نداشت و نداره (منهای قضایای سرعت و خدمات سیمکارت ) .
باتوجه به اینکه به اصرار مجبور به نصب ویندوز 7 نسخه 64 بیت شده ام . متاسفانه این مودم پس از نصب نرم افزارش در این ویندوز سیم کارت را نمی شناسد ( در بخش Device manager مودم شناخته نمی شود ) اما نرم افزارش نصب می گردد . با اینکه روی جعبه اش نوشته شده قابل نصب بر روی 64 و 32 اما من مشکل دارم...
ویندوز را هم آپگرید کردم ؛ سرویس پک ریختم ؛ حتی عوض کردم ... نشد که نشد
Edge Zisa Modem
Chipset: Philips 5209
در صورت امکان خواهشمندم راهنمایی بفرمایید چگونه روی ویندوز 7 نسخه 64 بیت نصبش کنم ...
منم همین مشکلو داشتم منتها به خاطر یکطرفه بودن سیمکارت بود و بعد فعال کردنش درست شد
شما اول از همه سیمکارت همراه اول دیگه ای توش بنداز ببین چجوریهمشکل پین کد نداشته باشه
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
منم چندماهی میشه خریدمش مودم واقعا خوبی هست فقط اگه ایرانسل و همراه اول دزدی هاشونو کنار بذارن وضعیتمون بهتر هم میشه با این حال بهت توضیه میکنم تا درست شدن وضعیت سرویسها بیخودی هزینه نکنی چونکه سرویسها از دایال اپ هم بدتر شدن
سوالی داشتین در خدمتم
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
این مودمی که شما تهیه کردید نمونه اش رو قبلا دیدم که یک شاهکار چینی به تمام معنا بود و متاسفانه به هیچ وجه با 64 بیتی درست نشد بیخود هم تلاش نکنید چونکه جنسهای چینی اصلا سایتی برای اپدیت نرم افزاریشون ندارن روی هم 32 بیتی ازش استفاده کنید.روی اکس پی و ویستا تست کنید ببین چجوریه.
راستی وضعیت سرویس ادج چطوره؟سرعت شمام پایین اومده؟
Last edited by worldm; 29-08-2011 at 09:23.
[QUOTE=MOZNEB;6387311]1- کسایی که مودم همراه دارید ، USSD ( شارژ سیم بدون خارج کردن از مودم ) داشتن مودم ، اهمیت داره یا نه ؟
جواب:بله خیلی اهمیت داره این موضوع در ایرانسل بیشتر به چشم میاد چونکه همه چیز رو باید بصورت دستی خودتون بزنید سخته مخصوصا اگه سرویسهای یک روزه یا یک هفته ای تهیه کنید که سختیش چندبرابر میشه و یک گوشی مدل پایین باید همیشه دم دستتون باشه ولی در همراه اول کمتره چونکه شارژ اینترنتی خود سایتش داره،فعالسازی سرویس اینترنتی داره و فقط یک پیام تایید داره که اونم با اس ام اس هست و با همون مودمی که وصلید راحت میشه جوابشو داد و فعال کرد.
در کل فکر نمیکنم مودمی باشه که قابلیت شارژ این شکلی رو داشته باشه دوستانی که دیدن لطفا معرفی کنند تا شاید به درد بقیه بخوره.
شما همون دی لینک بگیر من خودم دارمش و استفاده میکنم شبانه روز هم روشنه و قبلیت رم ریدر شدن هم داره تا 8 گیگ.
مهمتر از همه تو این کشور گارانتی هم داره که به دردت میخوره عزیز
اگه از ایرانسل استفاده بکنی به خاطر اینکه توی دزدی تبحر خاصی دارن(دوستان ببخشید اینقدر از این لفظ استفاده مینکممجبورم کردن دیگه بخدا. خودتون که میدونید
)هیچ پیامی هم در صورتیکه اعتبارتون در حال اتمام باشه بهتون ممیده حتی اگه 100 هزار تومنم داشته باشید میگیرن
و لی همراه اول اینقدر بهتون پیام میده که خودتون خسته بشید و دوباره فعالش کنید
از کسایی که مودم همراه دارند ، استدعا دارم به این سوالات جواب بدن .
اینم از جوابتون فقط ببخشید خیلی زیاد شد![]()
Bche ha toro khoda komakam konid
man ye modem simcarti hsdap daram har kari mikonam vasel she error raeinsert mide va mige shomare tel chek kon
toro khoda komakam konidddddddddddddddddddddddddddddddd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)