کسی نبود جواب بده؟!
کسی نبود جواب بده؟!
توصیه برادرانه
طرف صبانت نیا.
هر ماه یک بامبول درست میکنند تا یوزر ها رو اذیت کنند
یکماه پیش هم سرعت روزانه رو در حد دایال آپ کردند حالا اون درست شد الان شبانه رو دایال آپ کردند
فقط بگم صبانت نمیزاره یکماه با خوشی بهت بگذره
توکلی--4450
من حدود 3 ساله که از صبانت اشتراک دارم .اوایل سرعت 512kb بود بعد شد 1mb بعد 7mbبعد دوباره 1mbبا ااعمال محدودیت سرعت بعد از چند دقیقه و حالا هم که دیگه داغون شده
هیچ وقت به این بدی نبوده!
Last edited by Lordmaster; 29-09-2010 at 21:22.
ولی انصافا 7 مگ خیلی عالی بود...
یعنی از عالی هم اون ور تر
یه اشتراک 1 تا حداکثر 3 ماهی بگیر تا فقط امتحانش کردیه باشی.خوب بود تمدید میکنی نبود تمیدید نمیکنی
سیستمم بعد از گذشتن 17 ساعت هچنان به شبانه وصلهبا همون سرعت 9-10 شاید اگه قطع نکنم خودش باین زودیهادیسکانکت نکنه.ارزش برقی که مصرف میشه بیشتره
فقط محض کنجکاوی و امتحان میخوام بذارم وصل باشه.کسی اینکار رو نکنه چون اصلاً ارزش نداره
Last edited by Penryn; 29-09-2010 at 22:10.
سرعت صبا تو کرج چجوریه ؟
عالی
خوب
متوسط
کم
افتضاح
من که خدا رو شکر تا الان راضیم امروز وصل شد !!
حالاببینیم شبانش چه فرمیه!!!
همین صبانت رو بگیر باباروزانش خوبه ، شبانش ....(جای خالی حرف بد بود) ، البته برای شبانش هم راه داره که میشه مثل قدیم دانلود کرد تو صفحات قبل بگرد
یه شرکت دیگه هم هست سرعت 1MB میده به خونه فعلا صبر کن دوستم بگیره ، اگر خوب در اومد معرفی می کنم بری بگیری قیمتش هم ، در حد همین صباتر تر هست
1ماهه که نداره صبانت!
بعد از 24 ساعت خودش قطع میشه یعنی دیگه Send و receive نداره ، فکر کنم عید پارسال 10 روزی اینطوری بود البته سرعت بالا یعنی 10 روز با سرعت 120 دانلود کردن برو بچ صبانتی ، بعد از 24 ساعت باید دیسکانکت می کردی دوباره وصل می شدی
روزانش خوبه
برای شبانه هم از برنامه ای که تو صفحات قبل معرفی شده استفاده کن چون کل کشور سرعت شبانش پایینه فعلا
بچه ها امروز با 1-2 نفر که دستی تو صبانت دارن و از اخبارش کم و بیش مطلع هستن صحبت کردم.اینطور که شایع شده میگن مشکل شبانه تا اوایل آبان ماه ادامه داره و اگه تا اونموقع درست نشد تا آذر طول میکشه !
اگه اینطوری بشه که من یکی بیچاره میشم چون تا اون موقع خیلی از فایل های دانلودیم به خاطر تاریخ انقضای لینکها یا اشتراکها از بین میرن.
کسی از صحت این خبر اطلاع نداره ؟
من شهدای گمنامم اینجا هم سرعت خوابیده. در مورد اکانت هم من 128 خریدم سرعتم 512 بود بعد 1 مگ خریدم باز سرعتم همون 512 بود!!! فقط پول اضافه دادم برگشتم 128. گارانتی ای وجود نداره این شرکت بی صاحابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)