تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 1783 اولاول ... 48889495969798991001011021081481985981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسی نبود جواب بده؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

توصیه برادرانه
    طرف صبانت نیا.

هر ماه یک بامبول درست میکنند تا یوزر ها رو اذیت کنند

یکماه پیش هم سرعت روزانه رو در حد دایال آپ کردند حالا اون درست شد الان شبانه رو دایال آپ کردند

فقط بگم صبانت نمیزاره یکماه با خوشی بهت بگذره

3. 3 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lordmaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم مرکز مخابراتی ؟ چه پیش شماره ای؟
    توکلی--4450
    من حدود 3 ساله که از صبانت اشتراک دارم .اوایل سرعت 512kb بود بعد شد 1mb بعد 7mb بعد دوباره 1mbبا ااعمال محدودیت سرعت بعد از چند دقیقه و حالا هم که دیگه داغون شدههیچ وقت به این بدی نبوده!
    Last edited by Lordmaster; 29-09-2010 at 21:22.

5. این کاربر از Lordmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

توکلی--4450
    من حدود 3 ساله که از صبانت اشتراک دارم .اوایل سرعت 512kb بود بعد شد 1mb بعد 7mb بعد دوباره 1mbبا ااعمال محدودیت سرعت بعد از چند دقیقه و حالا هم که دیگه داغون شدههیچ وقت به این بدی نبوده!
    ولی انصافا 7 مگ خیلی عالی بود...
    یعنی از عالی هم اون ور تر

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بعد از خسته شدن از قیمت بالای پارس آنلاین و سرعت پایین مخابرات می خواستم برم صبا نت بگیرم ولی مثل اینکه وضعش زیاد خوب نیست از دوستان کسی تو مرکز شهدای گمنام سرویس داره؟این مشکلات قطعی و کاهش سرعت شبانه سراسری هست یا مرکز به مرکز فرق می کنه ؟هیچ تضمینی هست مثلا سرویس 128 رو رو 1024 /512 ببندند؟سرویس یک مگ طلایی بی دردسر میدن و دیگه افت سرعت نداره بالاتر نخواستیم!استفاده از اکانت شبانه اجباری نیست دیگه؟یعنی با یوزر پس روزانه میشه تو همون ساعتها با سرعت خوب استفاده کرد؟فرم سفارش آنلاینش هم که خرابه تو سایتش نه؟
    کلا شما چه ISP رو پیشنهاد می کنید هزینه تو ماه حداکثر حدود 25 تومن پینگ و سرعت دانلود روزانه خیلی مهمه شبانه هم داشته باشه چه بهتر ولی نه دیگه در حد دایل آپ

مرسی
    یه اشتراک 1 تا حداکثر 3 ماهی بگیر تا فقط امتحانش کردیه باشی.خوب بود تمدید میکنی نبود تمیدید نمیکنی
    سیستمم بعد از گذشتن 17 ساعت هچنان به شبانه وصله با همون سرعت 9-10 شاید اگه قطع نکنم خودش باین زودیهادیسکانکت نکنه.ارزش برقی که مصرف میشه بیشترهفقط محض کنجکاوی و امتحان میخوام بذارم وصل باشه.کسی اینکار رو نکنه چون اصلاً ارزش نداره
    Last edited by Penryn; 29-09-2010 at 22:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

سرعت صبا تو کرج چجوریه ؟
    عالی
    خوب
    متوسط
    کم
    افتضاح

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من که خدا رو شکر تا الان راضیم امروز وصل شد !!
    حالاببینیم شبانش چه فرمیه!!!

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

من بعد از خسته شدن از قیمت بالای پارس آنلاین و سرعت پایین مخابرات می خواستم برم صبا نت بگیرم ولی مثل اینکه وضعش زیاد خوب نیست از دوستان کسی تو مرکز شهدای گمنام سرویس داره؟این مشکلات قطعی و کاهش سرعت شبانه سراسری هست یا مرکز به مرکز فرق می کنه ؟هیچ تضمینی هست مثلا سرویس 128 رو رو 1024 /512 ببندند؟سرویس یک مگ طلایی بی دردسر میدن و دیگه افت سرعت نداره بالاتر نخواستیم!استفاده از اکانت شبانه اجباری نیست دیگه؟یعنی با یوزر پس روزانه میشه تو همون ساعتها با سرعت خوب استفاده کرد؟فرم سفارش آنلاینش هم که خرابه تو سایتش نه؟
    کلا شما چه ISP رو پیشنهاد می کنید هزینه تو ماه حداکثر حدود 25 تومن پینگ و سرعت دانلود روزانه خیلی مهمه شبانه هم داشته باشه چه بهتر ولی نه دیگه در حد دایل آپ

مرسی
    همین صبانت رو بگیر بابا روزانش خوبه ، شبانش ....(جای خالی حرف بد بود) ، البته برای شبانش هم راه داره که میشه مثل قدیم دانلود کرد تو صفحات قبل بگرد
    یه شرکت دیگه هم هست سرعت 1MB میده به خونه فعلا صبر کن دوستم بگیره ، اگر خوب در اومد معرفی می کنم بری بگیری قیمتش هم ، در حد همین صباتر تر هست

یه اشتراک 1 تا حداکثر 3 ماهی بگیر تا فقط امتحانش کردیه باشی.خوب بود تمدید میکنی نبود تمیدید نمیکنی
    سیستمم بعد از گذشتن 17 ساعت هچنان به شبانه وصله با همون سرعت 9-10 شاید اگه قطع نکنم خودش باین زودیهادیسکانکت نکنه.ارزش برقی که مصرف میشه بیشترهفقط محض کنجکاوی و امتحان میخوام بذارم وصل باشه.کسی اینکار رو نکنه چون اصلاً ارزش نداره
    1ماهه که نداره صبانت!
    بعد از 24 ساعت خودش قطع میشه یعنی دیگه Send و receive نداره ، فکر کنم عید پارسال 10 روزی اینطوری بود البته سرعت بالا یعنی 10 روز با سرعت 120 دانلود کردن برو بچ صبانتی ، بعد از 24 ساعت باید دیسکانکت می کردی دوباره وصل می شدی

من که خدا رو شکر تا الان راضیم امروز وصل شد !!
    حالاببینیم شبانش چه فرمیه!!!
    روزانش خوبه
    برای شبانه هم از برنامه ای که تو صفحات قبل معرفی شده استفاده کن چون کل کشور سرعت شبانش پایینه فعلا

11. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Brett's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها امروز با 1-2 نفر که دستی تو صبانت دارن و از اخبارش کم و بیش مطلع هستن صحبت کردم.اینطور که شایع شده میگن مشکل شبانه تا اوایل آبان ماه ادامه داره و اگه تا اونموقع درست نشد تا آذر طول میکشه !

اگه اینطوری بشه که من یکی بیچاره میشم چون تا اون موقع خیلی از فایل های دانلودیم به خاطر تاریخ انقضای لینکها یا اشتراکها از بین میرن.

کسی از صحت این خبر اطلاع نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی
    من شهدای گمنامم اینجا هم سرعت خوابیده. در مورد اکانت هم من 128 خریدم سرعتم 512 بود بعد 1 مگ خریدم باز سرعتم همون 512 بود!!! فقط پول اضافه دادم برگشتم 128. گارانتی ای وجود نداره این شرکت بی صاحابه

14. این کاربر از sufii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •