ولی در عوض الان مربی قبلیتون داره خوب نتیجه میگیره![]()
ولی در عوض الان مربی قبلیتون داره خوب نتیجه میگیره![]()
بازم که خدایان باعث برد یک تیمی شدن
جمع دوپینگی ها هم که توش جمع بود
مس کرمان
ذاتی خوب بازی می کنن !!!
مظلومی وقتی تو کرمان بود اگر تیم می برد می رفت به مهدیه صاحب الزمان کمک می کرد![]()
تهران - رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد.
'رضا غياثي' جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.
وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت.
غياثي ادامه داد: در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.
اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.
غياثي خاطرنشان كرد: به عنوان يك پيشكسوت داوري به جاي بخشي زاده از تماشاگران شاهين بوشهر عذرخواهي مي كنم.
تيم استقلال تهران، جمعه شب در هفته پانزدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه 2 بر يك از سد شاهين بوشهر گذشت و به رده دوم جدول رده بندي صعود كرد.
irna.ir
اینم همیشه دنبال یه بهانه ای که زهر خودشو به عنایت بریزه ، من منتظر نظرات کارشناسان واقعی می مونم!
جواب شما رو. قبلا دادم . ذوب اهن حدود 4 سال هیت که به حقش که قهرمانی هست نرسیده. درضمن رسیدن ذوب اهن به فینال باشگاههای اسیا جواب خوبی برای امثال شما خواهد بود.
مثلا افرادی مثل دایی که پرقدرترین لابی کننده جهان هست تو ایران شاخ میشه ولی تو اسیا حرفی برای گفتن نداره، قلعه نویی هم همینطور و.... ولی مهم اونه تو میدانی که نمیتونی لابی کنی خودت رو نشون بدی. بدیهی تو اسیا چون کسی با دایی لابی نمیکنه تیمش بین 5 تیم چهارم بشه و ابروی فوتبال ایران اونجور بره
متاسفانه تلویزیون تو خیلی ازموارد با 180 درجه تغییر حقایق فوتبال مردم رو به سمت وسویی که میخواد میبره و چند تا اشعری هم میان حرفای تلویزیون رو تکرار میکنن .اگه ادم به اندازه یه جو واقع بین باشه همه چیز معلوم هست.
نابودی فوتبال ایران=لابی نند گان بی لیاقت
Last edited by manreza71; 13-11-2010 at 00:26.
هوشنگ نصیرزاده گفته جفت پنالتیها درست بوده !
حالا مشکل اشتباهات داوری نیست ! استقلال بد بازی کرد من به عنوان یه استقلالی دوست داشتم اصلا این بازی رو میباخت تا شاید یکم به خودشون بیان با این بازیای چند هفتشون ! چون واقعا افتضاح بودن !
مشکل اینجاس که اگر هم اشتباهی میشه تو داوری تو این فوتبال همه پاکن و علی دایی پاکه و ... پاکن فقط داوران که ناپاکن ! تو این فوتبال ایران کافی اشتباه داوری پیش بیاد تا یه مشت ادمی که فوتبال نمیفهمن بیان نظر هم بدن ! انگار که جام جهانی ندیدن از هر 4 تا بایزی 5 تاش نتیجه با اشتباهات داوری عوض شد !!
حالا امسال خورده به استقلال !
دوست من سعي كنيد صرفا دنبال جواب دادن نباشيد
اول پست من رو كامل بخونيد بعد جواب بدين
من كه توي پستم از ذوب آهن دفاع كردم عزيز من
يه بار ديگه بخونيد
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، هوشنگ نصيرزاده، كارشناس باتجربه داوري كشور در مورد شائبههاي داوري در بازي استقلال و شاهين گفت: در اين مسابقه 3 اتفاق در محوطه جريمه دو تيم در نيمه اول رخ داد. در صحنه اول مدافع شاهين بوشهر با يك شارژ ناشيانه، اميدروانخواه را با خطا متوقف كرد كه اين صحنه يك پنالتي واضح و آشكار بود.
وي ادامه داد: صحنه دوم مربوط به اتفاقي بود كه بين فيليپ آلوز و بازيكن شاهين در محوطه جريمه استقلال رخ داد. در اين صحنه بازيكن شاهين بوشهر مرتكب بياحتياطي شد و بازيكن استقلال مرتكب كوچكترين خطايي نشد و ادامه بازي بهترين تصميمي بود كه گرفته شد.
نصيرزاده افزود: سومين صحنه شاهكار سعيد بخشيزاده بود. فرهاد مجيدي هرچند در ابتدا در بيرون محوطه جريمه پيراهنش توسط آلنعمه كشيده شد ولي اين صحنه به اصطلاح يك خطاي كشدار بود و در اين صحنهها لحظه آخر محاسبه ميشود و اين خطا كاملا در درون محوطه به انجام رسيد و اعلام پنالتي صددرصد درست و بدون اشكال بود.
وي در انتها گفت: من به عنوان يك كارشناس آنچه را كه ديدم و با لحاظ رعايت عدالت و حقيقت گفتم و به برخي از اظهارنظرهاي غيرمسئولانه افراد در هر جايگاهي كه باشند كاري ندارم. سعيد بخشيزاده در اين مسابقه حتي كوچكترين اشتباهي را نداشت و به لحاظ امتياز داوري بايد بالاترين نمره داوري به او اختصاص يابد
وجهه ذوب اهن رو هم ديديم !!!
3 تا خوردن 4 تا هم نخوردن ..
خلعتبري : خدا امروز با ذوب آهنه !!! پاي دين رو مي كشن تو فوتبال . عرضه دارين با توانايي خودتون تيم كره رو ببريد .
تو ايران پر از لابي بازيه . امسال فدراسيون ببين چه تيمي رو قهرمان مي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)