دوستان 5010 core i5 full رو با 940 بخرم یا صبر کنم؟
دوستان 5010 core i5 full رو با 940 بخرم یا صبر کنم؟
اکثر بچه ها با dos خریدند خودشون ویندوز نصب کردند!! یه سریال ناقابل ارزش نداره هزینه اضافی بدی برادر!!با داس بخر خودت ویندوز بزن بهش حالشو ببر!!
کسی fifa 11 روی این مدل نصب کرده ببینه چطور جواب میده!
خب این 5010 بنده که دیروز خریدمش و توی تاپیک هم گفتم الان متوجه شدم سه تا چراغ کوچیک که گوشه پایین سمت راسته و مربوط به روش بودن و باطری می شه اصلن کار نمی کنه. تاحالا اصلن روشن نشده. اگه دوستان تجربه مشابه دارند ممنون می شم منو راهنمایی کنند.
FIFA 11 در بالاترین تنظیمات گرافیکی روی این لپ تاپ(کانفیگ ATI 5470 1GB) اجرا شد.
در ضمن من امروز بازی FarCry 2 هم روی بالاترین کیفیت(همه گزینه ها روی Ultra High، با به کار گیری DirectX 10 و AntiAlising 4x) بازیش کردم و مشکلی پیش نیومد.
داداش گلم تو که گیمر هستی چرا کرک dirt 2 رو برام نمیزاری یه ماه موندم تو کفش![]()
طبق این پست عمل کن
برای رفرش زمانی که با شارژر کار میکنی توی صفحه rate ها re run the assessment رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه لازم نیست باتری جدا بشه با این قطعی برق ایران صودش به ضررش نمی ارزه! اما حتما هفته ای یکبار از باتری استفاده کن و زمانی که شارژش به 10% رسید بزن به شارژ![]()
اگه به نظرتون دلار ارزون میشه تا اون موقع صبر کنید
فکر نمیکنم قیمت لپ تاپ ربطی به اینچیزا (یارانه) داشته باشه!
دوستان با کدوم cpu خوبه m450 یا m520?
با گارانتی بخرید که فکر نمیکنم این قیمتی که گفتید الان با گاراننی بدن
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
چراق ها در سمت چپ قرار داره و چپترین چراق با روشن شدن لپتاپ روشن میشه ، وسطی برا هارده و سمت راستی برا باطریه
شما باید برای گارانتی مراچعه کنید یا اینکه اگه قبول میکنن عوضش کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)