تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 449 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان من این برنامه رو نصب کردم Malwarebytes' Anti-Malware
    اما همیشه غیر فعالش کردم و فقط هر چند وقت یه بار اجرا میکنم و چند فایل مشکوک رو باهاش اسکن میکنم ( خیلی کم پیش میاد )
    میشه یکی از دوستان بگه که آیا عکس زیر مربوط به فعال بودن این برنامه هستش یا نه ؟
    چون من از کمودو اینترنت سیکرتی استفاده میکنم . نمیخوام چند تا برنامه ( فایر وال و آنتی ویروس ) باهم کار کنند

اینم عکس

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من این برنامه رو نصب کردم Malwarebytes' Anti-Malware
    اما همیشه غیر فعالش کردم و فقط هر چند وقت یه بار اجرا میکنم و چند فایل مشکوک رو باهاش اسکن میکنم ( خیلی کم پیش میاد )
    میشه یکی از دوستان بگه که آیا عکس زیر مربوط به فعال بودن این برنامه هستش یا نه ؟
    چون من از کمودو اینترنت سیکرتی استفاده میکنم . نمیخوام چند تا برنامه ( فایر وال و آنتی ویروس ) باهم کار کنند
    اگه از ورژن مجانی (free) برنامه malwarebytes استفاده میکنی هیچ تداخلی با آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتیت
    نداره . ولی این عکسی که گذاشتی حاکی از اینه که ورژن مجانی نیست . چون منم این برنامه رو دارم ولی تو
    تسک منیجرم این پروسسی که شما نشون دادی نیست . یعنی فکر کنم برنامه فعاله .

3. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز به نظر شما امنیت comodo internet security free بیشتره یا استفاده از نرم افزارهای زیر در کنار هم :
    avast 5 free + outpost firewall 2009 free 6.5.1 + Threatfire
    البته malwarebytes هم که همیشه هست.
    سطح تنظیمات avast بسیار سختگیرانه و outpost و threatfire متوسط در نظر گرفته بشه و سطح تنظیمات cis هم
    بسیار سختگیرانه .
    کدومشونو پیشنهاد میکنین .؟؟؟

5. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ببخشید اینجا میپرسم تایپیک این Malwarebytes کجاست من هر چی گشتم نبود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1) شما نباید SVChost رو ببندید ، اگر بلاک شه ارتباط اینترنت شما با مشکل مواجه میشه.

2) خیر نداره.

موفق باشید
    1- منظورم رو نگرفتی، چه جوری پورت های اضافی رو ببندم؟
    2- ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CECELIA; 24-11-2010 at 07:11.

8. این کاربر از CECELIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان عزیز به نظر شما امنیت comodo internet security free بیشتره یا استفاده از نرم افزارهای زیر در کنار هم :
    avast 5 free + outpost firewall 2009 free 6.5.1 + Threatfire
    البته malwarebytes هم که همیشه هست.
    سطح تنظیمات avast بسیار سختگیرانه و outpost و threatfire متوسط در نظر گرفته بشه و سطح تنظیمات cis هم
    بسیار سختگیرانه .
    کدومشونو پیشنهاد میکنین .؟؟؟

تنظیمات outpost اگر متوسط باشه این اتفاق می افته :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنتی ویروس کمودو هنوز تست av شرکت نکرده که بخواهیم بگیم کدوم قوی تر هست ولی این چیزی که توی تاپیک تست آنتی ویروس ها خودمون میکنیم نشون میده که قدرت خوبی داره.موفق باشید

دوستان ببخشید اینجا میپرسم تایپیک این Malwarebytes کجاست من هر چی گشتم نبود؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

1- منظورم رو نگرفتی، چه جوری پورت های اضافی رو ببندم؟
    2- ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این پروسس باید به تمام پورت ها دسترسی داشته باشه.

توی این عکس چیزه اضافی وجود نداره که بلاک بشه.

موفق باشید

10. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من اين Comodo Internet Security Free رو نصب كردم! خيلي روان و بدون مشكل كار ميكنه! بطوريكه يه مقدار حتي بهش مشكوك شدم!! آخه نه تبليغاتي نه آزار و اذيتي!! چطور ممكنه يه شركت محصول به اين كاملي رو رايگان ارائه كنه؟ آيا ميشه كاملاً بهش مطمئن بود؟ راستش يه مقدار گيج شدم!! قبلاً يه چند وقت از AVG رايگان استفاده كردم پدرم رو در آورد و كمترين دردسرش اون پيغام هاي پشت سر هم " نسخه پولي منو بخر" بود چيزهاي ديگش بمونه......

12. این کاربر از arashaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان من اين Comodo Internet Security Free رو نصب كردم! خيلي روان و بدون مشكل كار ميكنه! بطوريكه يه مقدار حتي بهش مشكوك شدم!! آخه نه تبليغاتي نه آزار و اذيتي!! چطور ممكنه يه شركت محصول به اين كاملي رو رايگان ارائه كنه؟ آيا ميشه كاملاً بهش مطمئن بود؟ راستش يه مقدار گيج شدم!! قبلاً يه چند وقت از AVG رايگان استفاده كردم پدرم رو در آورد و كمترين دردسرش اون پيغام هاي پشت سر هم " نسخه پولي منو بخر" بود چيزهاي ديگش بمونه......
    داداشی شما که مشکوک هستی میخواستی نصبش نکنی
    دوما عیب ما ایرانیا این است که حاضریم فقط دنبال جنسی بگردیم که پولی است وگرنه شاید همون جنس ارزان تر ومجانی بهتر وارزشش بیشتر
    از ان جنس پولی باشد.
    نترس بزار چند روزی بگذره اعصابت را که از دادان هشدار خورد کرد انوقت ازش خوشت میاد.
    دوما نکنه شما کمودو را روی سیستمی نصب کردید که قبلا ای وی جی نصب بوده.
    اینطوری قدرت کمودو پایین میاد.همیشه سعی کن بروی یک ویندوز فقط یک انتی ویروس نصب کنی.
    شرکت کمودو فقط نسخه پریموم این اینترنت سکیوریتی رایگان است وگرنه نسخه های کامل و پروفشنال پولی است.
    دوست خوبم اقا مهران گفتند که اقای ملهی که مدیر این شرکت است
    بیان کرده برای کاربران خانگی نسخه پولی نیست وبه صورت مجانی میتوانند استفاده کنند.
    روز خوبی داشته باشید.
    در پناه حق

14. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

1

داداشی شما که مشکوک هستی میخواستی نصبش نکنی
    دوما عیب ما ایرانیا این است که حاضریم فقط دنبال جنسی بگردیم که پولی است وگرنه شاید همون جنس ارزان تر ومجانی بهتر وارزشش بیشتر
    از ان جنس پولی باشد.
    نترس بزار چند روزی بگذره اعصابت را که از دادان هشدار خورد کرد انوقت ازش خوشت میاد.
    دوما نکنه شما کمودو را روی سیستمی نصب کردید که قبلا ای وی جی نصب بوده.
    اینطوری قدرت کمودو پایین میاد.همیشه سعی کن بروی یک ویندوز فقط یک انتی ویروس نصب کنی.
    شرکت کمودو فقط نسخه پریموم این اینترنت سکیوریتی رایگان است وگرنه نسخه های کامل و پروفشنال پولی است.
    دوست خوبم اقا مهران گفتند که اقای ملهی که مدیر این شرکت است
    بیان کرده برای کاربران خانگی نسخه پولی نیست وبه صورت مجانی میتوانند استفاده کنند.
    روز خوبی داشته باشید.
    در پناه حق
    ممنون دوست من, من تا چند روز پيش اينترنت سكوريتي اريجينال داشتم كه ديگه لايسنسش تموم شد! ديدم بچه ها خيلي تعريف ميكنن از اين CIS گفتم بزار يه امتحاني بكنم! راستش من از اين پيغام ها خوشم مياد و هميشه دوست دارم ببينم تو سيستمم چه خبره! حتي تعداد پيغام هاي اين كمتر از كاسپرسكي هستش~ اميدوارم به مشكلي بر نخورم و همينطور ازش استفاده كنم.....

16. 2 کاربر از arashaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

ممنون دوست من, من تا چند روز پيش اينترنت سكوريتي اريجينال داشتم كه ديگه لايسنسش تموم شد! ديدم بچه ها خيلي تعريف ميكنن از اين CIS گفتم بزار يه امتحاني بكنم! راستش من از اين پيغام ها خوشم مياد و هميشه دوست دارم ببينم تو سيستمم چه خبره! حتي تعداد پيغام هاي اين كمتر از كاسپرسكي هستش~ اميدوارم به مشكلي بر نخورم و همينطور ازش استفاده كنم.....
    داداشی انتی ویروسی خوب است که با کمک کاربر مشکلی را حل کند
    نه این که بیاد خودش همه کاری را انجام دهد.ولی برعکس بعضی کاربران از این نوع سوالات انتی ویروسشون بیزارند ولی نمیدوند که این هشدارها باعث میشود
    که امنیت سیستمشون بالا رود.
    من هم از این هشدارهای کمودو خوشم میاد چون سیستم کاربر را بهش نشان میدهد
    که الان میخواد چه اتفاقی بیفتد.
    از این که به جمع کمودو پیوستی از شما متشکرم.
    روز خوبی داشته باشید

18. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •