بالاخره بالای 128 میدن یا نه ؟ تصویب شد یا نشد ؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
بالاخره بالای 128 میدن یا نه ؟ تصویب شد یا نشد ؟
خیر تصویب نشد .آقای وزیر کلا منکر این شده که خودش درخواست رفع محدودیت رو داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتیدگرامی سلام
چند روزه که سرعت دانلود من با idm شدیداً اومده پایین. موقع آپدیت ویندوز بعد از یه مدت دیگه از سند و ریسیو خبری نیست.آنتی ویروسم آپدیت نمیشه. وقتی هم که ازسایتهایی مثل رپیدشیر دانلود میکنم همین حالت پیش میاد.بعد هم میگه امکان ادامه دانلود وجود نداره.کسی همچین مشکلی داره؟میدونید مشکل از کجاست؟ فقط با براوزر میتونم برم تو اینترنت اونم با سرعت فاجعه.خسته شدم میخوام برم کنسل کنم اینترنت مخابراتو.اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه.
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست
معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي شركت زير ساخت، با اشاره به درخواست عمومي براي اتصال به شبكه اينترنت بينالمللي گفت: لزومي براي اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست و كاربران بسياري از امور الكترونيكي خود را با اتصال به شبكه اينترانت مي توانند ، انجام دهند .
![]()
'محمد علي آريانيان' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا، اظهار داشت: توسعه شبكه ملي فناوري اطلاعات (اينترانت) از طرحهاي اصلي اين شركت است و در برنامه پنجم توسعه، دولت موظف شده كه شبكه اينترانت با پهناي باند وسيع را توسعه و اين شبكه را به اينترنت بين المللي وصل كند.
وي با اشاره به اختصاص 70 ميليارد تومان اعتبار از منابع داخلي شركت زير ساخت براي توسعه شبكه، افزود: پهناي باند شبكه اينترانت در حال حاضر 150 STM1 است كه بايد ظرفيت اين شبكه 20 برابر افزايش پيدا كند.
به گفته معاون شركت ارتباطات زير ساخت، هم اكنون تمام بانكها، بسياري از وزارتخانه و تعداد زيادي از مدارس به شبكه اينترانت وصل شدهاند.
آريانيان گفت: يكي از معضلات كاربران اينترانت (شبكه اينترنت داخلي) كمبود بانكهاي اطلاعاتي در داخل كشور است، از اين رو دولت در تلاش است كه بانكهاي اطلاعاتي غني ايجاد كند.
وي افزود: اين درحالي است كه بانكهاي اطلاعاتي خارجي بسيار در دسترس كاربران اينترنت است.
آريانيان گفت: شبكه ارتباطي قوي در بخش زير ساخت كشور ايجاد شده كه در صورت توسعه و ايجاد بانكهاي اطلاعاتي داخلي و شبكه سازي در بخش هاي مختلف، كاربران زيادي جذب شبكه اينترانت ميشوند.
سلام
لطفاً احبار را در بخش "خبرهای IT" قرار بدهید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بينالمللي نيست
خدا بهمون رحم کنه! حتما مثل الان که 256 و بالاترو به همه نمیدن اینترنت بین المللی هم اونطور بشه....
دوستان توجه داشته باشن که منظور این آقای معاون ا ح م ق از گفتن این حرفا اینه که آقاجون ما تحریمیم و عرضه تامین اینترنت بین المللی هم به سلامتی نداریم.کلا میخوایم اینترنت رو قطع و تبدیل به اینترانت مزخرف داخلی کنیم
کل حرفاش تو همین دو خط جا میشه.بقیشم شعر گفته
حواله کن به ...
مال این حرفا نیستند![]()
البته این آرزویی هست که جناب معاون +مامور معذور و خیل عظیمی از همپالگیهاشان بگور خواهند برد چراکه اگه میتونستند شتر را جایگزین ماشین میکردن که نتونستن و نخواهند توانست.
هرچه بگندد نمكش ميزنند واي بروزي كه بگندد نمك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)