iPhone 4 هنوز در چین عرضه نشده ... ولی نسخه های قبلی بطور آنلاک عرضه می شدن. احتمالا آیفون 4 هم تا آخر این ماه در چین عرضه میشه.
iPhone 4 هنوز در چین عرضه نشده ... ولی نسخه های قبلی بطور آنلاک عرضه می شدن. احتمالا آیفون 4 هم تا آخر این ماه در چین عرضه میشه.
یه سری قاب که تو ایران هم میشه گیر آورد. قیمتاش هم بد نیس :
راستی این قلم هم گذاشتن برای آیفون 4 و آیپد و نظرتون چیه؟! مشکوک می زنه نه؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Stylus برای Capacitive Touchscreen ها وجود داره ولی کلا iOS بر اساس این طراحی شده که صفحه تاچ با انگشت لمس بشه ... یعنی دقت نوک انگشت و نه دقت نوک قلم. برای همین هم چه در آیفون و چه آیپد هیچ وقت به قلم نیازی نخواهد بود.
امروز دوست من آیفون 4 چینی رو برای من از قشم آورد
حیف گوشی به اون توپی نیست که آدم چینیشو بگیره؟
مبارکتون باشه.چند گرفت براتون؟
قیمت اصلش قشم چنده؟(آنلاک)
خب وقتی توانایی مالی نبود ، تازه عهد کردم دیگه به گوشی پول ندم
من تو سایتای ناب کالا و اینا 180 تومن دیدم ولی من 120 تا واسم خریده از قشم
خداییش زشته برای آیفون برید روکش محافظ ال سی دی و قاب کریستالی بخرین ، تروخدا از این کارا نکنین واقعا برازنده نیست . 5800 نمیخرید که .
دیدم بخش برنامه آیفون خیلی وقته داره خاک میخوره و تاپیکاش قفله گفتم سوال رو اینجا بپرسم
برنامه MyWi رو پیدا کردم که این نرم افزار تو آیتونز نیست
حالا میخواستم ببینم مشابه این نرم افزار تو آیتونز هست یا نه ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا اپل Tethering App ها رو در AppStore تایید نمی کنه (چون در همه دنیا کاربرها باید برای Tethering توسط گوشیهاشون هزینه اضافه به اپراتور پرداخت کنند)
آیفون خودش Tethering داره ولی بصورت Wi-Fi نیست... برای Wi-Fi لازمه سراغ همین برنامه های Cydia برید.
ممنون آرمان جان منظورت از اینکه از طریق wifi نداره خوب چطوری میتونه اینترنت رو شیر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)