تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 215 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    لطفا زودتر کمک کنید.من یک ویروس گرفتم (شاید ویروسه) که رو هر فایل exe یا هر نرم افزاری کلیک می کنم یک فایل نوتپد با نوشته های عجیب و غریب میاد که واسه هر نرم افزاری یه جوره.کمک کنید.چون نرم افزار پینت هم خرابه نمی تونم عکس بزارم.اگه چیز دیگه ای لازمه بگم بگید.لطفا زودتر.خیلی هول شدم.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    سیستم منم یه ویروس داره از نود 32 استفاده کردم نشده و سرعت رو فجیع کاهش می ده
    در ضمن یه چیز دیگه هم هست که داخل هر فولدری که می رم به همون اسم یه فولدر دیگه درست میشه
    وقتی هم که روی درایوها راست کلیک می کنم یه نوشته های عجیب غریب میاد
    لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم
    ممنون
    سلام.
    لطفا زودتر کمک کنید.من یک ویروس گرفتم (شاید ویروسه) که رو هر فایل exe یا هر نرم افزاری کلیک می کنم یک فایل نوتپد با نوشته های عجیب و غریب میاد که واسه هر نرم افزاری یه جوره.کمک کنید.چون نرم افزار پینت هم خرابه نمی تونم عکس بزارم.اگه چیز دیگه ای لازمه بگم بگید.لطفا زودتر.خیلی هول شدم.
    آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کنید , System Restore ویندوز را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode

سیستم را به طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.ممنون.ولی من هیچی حالیم نیست!آنتی ویروس الانم بیت دفندر است.کاسپر اسکی دااشتم ولی به همه چیز گیر می داد منم پاکش کردم.ببخشید هیچی نمی دونم لطفا بگید که :
    1- چطور سیستم ریستور را غیر فعال کنم؟بعدن میشه فعالش کنم؟
    2- safe mod چیه؟توضیح کامل لطفا.!!!!!!!!!!!
    3- چطور ببرم رو حد اکثر تنظیمات؟
    4- راه دیگری ندارد؟باید با کاسپر باشد ؟آخه به همه چی گیر میده!
    5- منظورم را (از توضیحی که برای ویروس دادم) خوب متوجه شدید و فهمیدید ویروس هست یا نه و نوع ویروس را فهمیدی یا توضیحات بیشتری بدهم؟
    لطفا زودتر.دارم می میرم.!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی الان آیکن آنتی ویروسم(بیت دفندر)همون مشکل براش پیش اومده و کار نمی کنه!فکر نکنم بعد نصب کاسپر کاسپر اجرا شود.راه دیگه ای نیست؟تو رو خدا زودتر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه ویروس گرفتم که مشخصاتش اینه:
    آیکون اینترنت اکسپلورر تبدیل به آیکون فایل exe شده درضمن همه فایل های html اینطوری شدن
    مثل خیلی از ویروس ها ، folder option پاک شده
    اینم بگم که نورتون و nod32 نصب کردم آپدیت کردم نشناخت.
    اگه ممکنه کمکم کنید.
    ممنون

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یه ویروس گرفتم که مشخصاتش اینه:
    آیکون اینترنت اکسپلورر تبدیل به آیکون فایل exe شده درضمن همه فایل های html اینطوری شدن
    مثل خیلی از ویروس ها ، folder option پاک شده
    اینم بگم که نورتون و nod32 نصب کردم آپدیت کردم نشناخت.
    اگه ممکنه کمکم کنید.
    ممنون

CureIT با پشتیبانی از زبان فارسی.

اینو دانلود کن. بعد بزار اسکن کنه ببین مشکلت حل میشه یا نه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.وقتی ویندوز بالا می یاد پیغامtemp.exe می اید وبعدهمه فولدرهاحجم65کیلوبایت رانشان میدهندوهرچی هست فقط میدانم تروجان مهسا کهnew Folder در داخل خودش میسازد نیست....کمک کنید

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.وقتی ویندوز بالا می یاد پیغامtemp.exe می اید وبعدهمه فولدرهاحجم65کیلوبایت رانشان میدهندوهرچی هست فقط میدانم تروجان مهسا کهnew Folder در داخل خودش میسازد نیست....کمک کنید
    3/4 صفحه قبل رو بخونید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    آنتی ویروس کاسپرسکی را نصب و آپدیت کنید , System Restore ویندوز را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode
    سیستم را به طور کامل با حداکثر تنظیمات اسکن کنید.
    سلام.ممنون.ولی من هیچی حالیم نیست!آنتی ویروس الانم بیت دفندر است.کاسپر اسکی دااشتم ولی به همه چیز گیر می داد منم پاکش کردم.ببخشید هیچی نمی دونم لطفا بگید که :
    3- چطور ببرم رو حد اکثر تنظیمات؟
    4- راه دیگری ندارد؟باید با کاسپر باشد ؟آخه به همه چی گیر میده!
    5- منظورم را (از توضیحی که برای ویروس دادم) خوب متوجه شدید و فهمیدید ویروس هست یا نه و نوع ویروس را فهمیدی یا توضیحات بیشتری بدهم؟
    لطفا زودتر.دارم می میرم.!!!!!
    راستی الان آیکن آنتی ویروسم(بیت دفندر)همون مشکل براش پیش اومده و کار نمی کنه!فکر نکنم بعد نصب کاسپر کاسپر اجرا شود.راه دیگه ای نیست؟تو رو خدا زودتر .
    جواب منم بدید.یه چیز دیگه هم کشف کردم!این ویروسم سرعت رو خیلی کم کرده(سرعت سیستم).
    من قبلا به راحتی می تونستم فیلم یا کلیپ با کامپیوتر ببینم ولی الان که میرم کلیپ ببینم می بینم سرعت خیلی پایینه و از طریق task manager می بینم cpu usage شده 100 درصد ولی قبلا این طور نبود.
    لطفا زودتر.
    ویرایش جدید:
    1- کامپیوتر را ریستارت کردم ولی حالا در حالت عادی که هیچ پنجره ای باز نیست سی پی یو یوزیج زیاد است و گاهی 100 درصد و گاهی هم 90 یا 80 و ... می شود!!!
    2- این کاسپر اسکای نصب نشد!هیچ نرم افزاری نصب نمی شود با این حالت!!!
    ویرایش:
    بالاخره تونستم کاری کنم که براتون عکس بزارم.!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ================================================== =======================
    ویرایش:
    برای این که گیج نشوید تمام اطلاعات را که تا به حال به دست آوردم این جا یک جا می گذارم!
    اطلاعات من از این ویروس:
    1- به احتمال زیاد این یک ویروس است!(یعنی من به کامپیوتر کخ نریختم که این طور شود ویروس این طورش کرده به احتمال زیاد)
    2- رو هر فایل exe یا هر نرم افزاری کلیک می کنم یک فایل نوتپد با نوشته های عجیب و غریب میاد که واسه هر نرم افزاری یه جوره.نرم افزار پینت هم به دلیل این ویروس خرابه .
    3- با این که پینت خرابه ولی عکس های قبلیمو با کلیک راست توسط پینت باز کردم و با پرینت اسکرین عکس گرفتم و تو صفحه پینت کپی کردم.بعد ذخیره کردم و بعد هم آپلود.
    4- راستی الان آیکن آنتی ویروسم(بیت دفندر)همون مشکل براش پیش اومده و کار نمی کنه!
    5- یه چیز دیگه هم کشف کردم!این ویروسم سرعت رو خیلی کم کرده(سرعت سیستم).
    من قبلا به راحتی می تونستم فیلم یا کلیپ با کامپیوتر ببینم ولی الان که میرم کلیپ ببینم می بینم سرعت خیلی پایینه و از طریق task manager می بینم cpu usage شده 100 درصد ولی قبلا این طور نبود.
    6- کامپیوتر را ریستارت کردم ولی حالا در حالت عادی که هیچ پنجره ای باز نیست سی پی یو یوزیج زیاد است و گاهی 100 درصد و گاهی هم 90 یا 80 و ... می شود!!!
    7- این کاسپر اسکای نصب نشد!هیچ نرم افزاری نصب نمی شود با این حالت!!!پس باید بیخیال نصب نرم افزارها یا آنتی ویروس های مختلف شد.
    8- مثال با عکس:مثلا من نرم فزار نارسیس را باز کردم.به جای آنکه نرم افزار بیاید یک صفحه به این شکل آمد!
    کد:
    سوالات من:
    3- منظورم را (از توضیحی که برای ویروس دادم) خوب متوجه شدید و فهمیدید ویروس هست یا نه و نوع ویروس را فهمیدید یا توضیحات بیشتری بدهم؟
    Last edited by bahdar; 22-08-2007 at 12:19. دليل: حذف عکس

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

جواب منم بدید.یه چیز دیگه هم کشف کردم!این ویروسم سرعت رو خیلی کم کرده(سرعت سیستم).
    لطفا زودتر.
    ویرایش جدید:
    1- کامپیوتر را ریستارت کردم ولی حالا در حالت عادی که هیچ پنجره ای باز نیست سی پی یو یوزیج زیاد است و گاهی 100 درصد و گاهی هم 90 یا 80 و ... می شود!!!
    2- این کاسپر اسکای نصب نشد!هیچ نرم افزاری نصب نمی شود با این حالت!!!
    ویرایش:
    بالاخره تونستم کاری کنم که براتون عکس بزارم.!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ================================================== =======================
    ویرایش:
    برای این که گیج نشوید تمام اطلاعات را که تا به حال به دست آوردم این جا یک جا می گذارم!
    اطلاعات من از این ویروس:
    1- به احتمال زیاد این یک ویروس است!(یعنی من به کامپیوتر کخ نریختم که این طور شود ویروس این طورش کرده به احتمال زیاد)
    2- رو هر فایل exe یا هر نرم افزاری کلیک می کنم یک فایل نوتپد با نوشته های عجیب و غریب میاد که واسه هر نرم افزاری یه جوره.نرم افزار پینت هم به دلیل این ویروس خرابه .
    3- با این که پینت خرابه ولی عکس های قبلیمو با کلیک راست توسط پینت باز کردم و با پرینت اسکرین عکس گرفتم و تو صفحه پینت کپی کردم.بعد ذخیره کردم و بعد هم آپلود.
    4- راستی الان آیکن آنتی ویروسم(بیت دفندر)همون مشکل براش پیش اومده و کار نمی کنه!
    5- یه چیز دیگه هم کشف کردم!این ویروسم سرعت رو خیلی کم کرده(سرعت سیستم).
    6- کامپیوتر را ریستارت کردم ولی حالا در حالت عادی که هیچ پنجره ای باز نیست سی پی یو یوزیج زیاد است و گاهی 100 درصد و گاهی هم 90 یا 80 و ... می شود!!!
    7- این کاسپر اسکای نصب نشد!هیچ نرم افزاری نصب نمی شود با این حالت!!!پس باید بیخیال نصب نرم افزارها یا آنتی ویروس های مختلف شد.
    8- مثال با عکس:مثلا من نرم فزار نارسیس را باز کردم.به جای آنکه نرم افزار بیاید یک صفحه به این شکل آمد!

اگه عکس دیر لود شد برید اینجا:
    کد:
    سوالات من:
    3- منظورم را (از توضیحی که برای ویروس دادم) خوب متوجه شدید و فهمیدید ویروس هست یا نه و نوع ویروس را فهمیدید یا توضیحات بیشتری بدهم؟
    سلام دوست عزیز

در این که این یک ویروس است شکی نیست از همان پست اولتان مشخص بود با توجه به اینکه قادر به اجرای هیچ

برنامه ای نیستید و با در نظر گرفتن اینکه شما هنوز تجربه لازم در کار با کامپیوتر را ندارید بهترین کار در شرایط شما

پاک کردن ویندوز قبلی و فورمت پارتیشن ویندوز و نصب یک ویندوز جدید است فکر می کنم این طوری هم دردسر

کمتری برایتان پیش می آید و هم وقت کمتری تلف می کنید .وگرنه راه حل دوست عزیزم Persian.Boy

را هم در این پست امتحان کن این نرم افزار نیازی به نصب ندارد و اگر بتواند ویروس را شناسایی و پاک کند مشکلت را

شاید بتوان حل کرد :

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •