حالا تو این جشنواره چه تخفیف ها و امکاناتی ارائه میدن؟
حالا تو این جشنواره چه تخفیف ها و امکاناتی ارائه میدن؟
سلام دوستان چند تا سوال دارم جواب بدين ممنون ميشم
من adsl صبا نت گرفتم سرعت 128 با 9گيگ دانلود
اول اينكه اين كه فقط دانلود باعث كم شدنش ميشه اخه من دانلودم كه نميكنم باز ميبينم كم شده؟ بعدش اگه تموم شه اينترنت قطع ميشه يا فقط نميشه دانلود كرد
ميخوام از دانلود شبانه استفاده كنم چطوريه يوز و ژسوردش چيه؟ ساعت چند تا چند ممنون ميشم..
اینترنت شبانه تا 2 روز بعد از تموم شدن خود آکونتت کار میکنه بعد ها دیگه کار نمیکنه یوزر و پس هم توی برگه ی خریدت هست
یوزر که nguest هست پسورد رو نمیدونم میتونم بگم یانه
نه صفحه باز کردن هم باعث کاهش حجم میشه مونده به صفحه ( عکس - صفحات متنی و .. )
اگه حجم تموم بشه نمی تونید به اینترنت وصل بشین ولی شب ها می تونید وصل بشین با اکانت شبانه /.
فکر کنم ساعت 3 الی 7:45 هستش
یوز و پسورد هم از بچه ها بپرس![]()
دوستان لطفا بگيد ديگه مگه رمزي..بازم ممنون
فقط يه سوال ديگه ميشه بعد تموم شدن 3 گيگ دانلود ماه باز شارش كرد براي همون ماه
user: guest
pass: ngsnet
وقتی که 9 گیگت تموم شه یا باید ترافیک بخری. هر گیگ 5 تومن یا اینکه دوباره شارژ کنی.
ممنون ولي گفتن فقط ماهي 3 گيگ ميتوني مصرف كني اگه 3 گيگ الانم تموم شه چي؟
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
يه سوال ديگه من كلا يك روزه گرفتم و دو تا كليپ دانلود كردم نوشته حجم استفاده شده 298790
ماه دیگه ترافیک بیشتر بخر.
مثلا 3 ماه 15 گیگ.
دانلود هاتو بذار شب انجام شه.
اگه الان تموم شه می تونی ترافیک اضافه بخری ولی هزینه اش به نسبت سرویسش زیاده. 5000 تومان به ازای هر گیگ
300 مگا بایتت رو دود کردی![]()
چه باحال. دیشب من همینطوری سیستمم رو تنظیم کردم که ساعت 3 تا 7 دانلود کنه، اصلا فکرش رو هم نمیکردم درست کار کنه. صبح بیدار شدم دیدم 1 گیگ دانلود کرده. دم صبانت گرم![]()
البته الان شانس اورودی چون یه وقت تنظیم میکنی صبح با خوشحالی می ری سر کامپیوترت می بینی سر جمع 300-400 مگ هم دانلود نکرده
اکثرا سرعت اون موقع خوبه ولی بعضی وقتها فوق العاده افتضاح میشه.
به زور می تونی توی 4 ساعت 300 مگ دانلود کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)