تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 136 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بنظر میاد غیر از این که سپاه صحابه هستی عضو هیئت المی هم هستی
    حالا راهش چیه؟
    پیگیری عزیز من.این که یه کارمند زپرتی بگه نمی شه و آدم بیاد خونش که نمی شه که.من پارسال خطم pcm بود .اول کارمند.دوم تقاضای کتبی.سوم رئیس منطقه و...

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

اعداد dns سرور فروخته می شه1!آی بدو بدو حراجش کردم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

به گزارش سازمان خبری موبنا رضا تقی پوردر جمع خبرنگاران در باره رفع محدودیت دسترسی به سرعت اینترنت با سرعت مناسب دردانشگاه ها ، سازمان های تجاری و بانک ها اظهار داشت: ازنظر فنی این آمادگی وجوددارد تا سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی ارتقاء دهیم.
    وی با اشاره به تعریف وضعیت فعلی سرعت اینترنت و محدودیت استفاده از اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه گفت: تعریفی که نهادهای فرهنگی از اینترنت برداشت کرده اند،استفاده از دانشگاهها، سازمان های تجاری و بانک ها از پهنای باند پرسرعت است، اما زمانی که کاربردهای جدیدی بر روی این شبکه تعریف شود امکان ارتقا از نظر زیر ساخت های فنی وجود دارد.
    وی با بیان این که سرعت فعلی اینترنت برای کاربران خانگی مناسب است، ادامه داد: در صورت نیاز امکان زیر ساختی حذف این محدودیت وجود دارد.
    تقی پوربا اشاره به عواملی که سبب افزایش سرعت اینترنت خواهد شد، گفت: در حال توسعه ظرفیت اینترنت بین الملل هستیم به طوری که در ماه گذشته این ظرفیت به دو برابر رسیده و همچنین ظرفیت داخلی هم به تدریج در استان ها در حال توسعه است به نحوی که امروز در برخی از استان ها مشکل ظرفیت نداریم.
    وی پیش بینی کرد: در برنامه پنجم توسعه تا دو سال آینده این ظرفیت به طور کامل در اختیار تمام کاربران قرار گیرد.
    89/03/1
    متن كامل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اخوان دینی توجه کنن جناب اجل zoorg2 نه تنها هیئت المی هست بلکه عضو ارشد هیئت عملی با حفظ سمت و سردار سپاه صحابه نیز هست پس استنتاج منطقی اینه که با این دبدبه وکبکه 3 سوت میتونه براتون بالاتر از 128بگیره.
    لطفا درخواستها رو با پیغام خصوصی ارسال فرمایید.

4. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

به نظرم كابل دريايي ايتاليا رو چسب زدن پهناي باند ورودي افزايش پيدا كرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اخوان دینی توجه کنن جناب اجل zoorg2 نه تنها هیئت المی هست بلکه عضو ارشد هیئت عملی با حفظ سمت و سردار سپاه صحابه نیز هست پس استنتاج منطقی اینه که با این دبدبه وکبکه 3 سوت میتونه براتون بالاتر از 128بگیره.
    ای کلک!
    شوخی شوخی میگی باور می کنن.کدوم سپاه سحابه.خودت که 20 مگ داری احتمالارئیس کل سحابه ای

من از dns خاصی استفاده می کنم.دارم تحقیق می کنم ببینم رو سرعت اثر داره یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

به گزارش سازمان خبری موبنا رضا تقی پوردر جمع خبرنگاران در باره رفع محدودیت دسترسی به سرعت اینترنت با سرعت مناسب دردانشگاه ها ، سازمان های تجاری و بانک ها اظهار داشت: ازنظر فنی این آمادگی وجوددارد تا سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی ارتقاء دهیم.
    وی با اشاره به تعریف وضعیت فعلی سرعت اینترنت و محدودیت استفاده از اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه گفت: تعریفی که نهادهای فرهنگی از اینترنت برداشت کرده اند،استفاده از دانشگاهها، سازمان های تجاری و بانک ها از پهنای باند پرسرعت است، اما زمانی که کاربردهای جدیدی بر روی این شبکه تعریف شود امکان ارتقا از نظر زیر ساخت های فنی وجود دارد.
    وی با بیان این که سرعت فعلی اینترنت برای کاربران خانگی مناسب است، ادامه داد: در صورت نیاز امکان زیر ساختی حذف این محدودیت وجود دارد.
    تقی پوربا اشاره به عواملی که سبب افزایش سرعت اینترنت خواهد شد، گفت: در حال توسعه ظرفیت اینترنت بین الملل هستیم به طوری که در ماه گذشته این ظرفیت به دو برابر رسیده و همچنین ظرفیت داخلی هم به تدریج در استان ها در حال توسعه است به نحوی که امروز در برخی از استان ها مشکل ظرفیت نداریم.
    وی پیش بینی کرد: در برنامه پنجم توسعه تا دو سال آینده این ظرفیت به طور کامل در اختیار تمام کاربران قرار گیرد.
    89/03/1
    متن كامل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زر مفت فرمودند

خودشون تشریف بیارند . جان نثار دیزاینر اعظم

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ببین داداش مخابرات برای من از 14 بالاتر نرفته ولی خیلی کم پیش میاد روی 6-7 رفته باشه ولی اگه بگم نرفته هم دروغ گفتم چون یه وقتی بود ه که فقط با 6 دانلود یمکرده اون هم برای 15 دقیقه و بلافاصله سرعت رفته روی 15 دلیلش هم ممکنه به اون هاستی که ازش دانلود میکردم باشه.
    و ربط به مخابرت نداشته باشه
    در کل اگه من جای تو بودم میگرفتم چون مفته !

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

كينگ يه تست از اينترنت بزار ببينم امروز واشر شير فلكه مخابراتتون خراب نشده يكم سرعت بالاتر بره. بزار طفره نرو

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟

بگير آقا مخابرات مقرون به صرفه تره. سرعتش هم براي من به شخصه 14 الي 15 هست امروز كه نمي دونم چه اتفاقي افتاده سرعت خوب شده پينگ هم 170 ميلي ثانيه هست.
    Last edited by mehrdad38; 22-05-2010 at 17:42.

حـــــرفـه ای Borhan72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين دور و ورا...       اسم شريف: آقا برهان

پيش فرض

من با سرويس مخابرات، 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز دارم با سرعت حدودآ 14.5 دانلود ميكنم...

13. این کاربر از Borhan72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •