تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 98 از 645 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل شما که دفعه اول گرفته بودم خیلی عجله داشتم به منم گفته بودن از3 تا 10 روز طول میکشه ولی وقتی وصل شود برام 2هفته طول کشید زیاد به حرفاشون حساب باز نکن در ضمن از سپنتا اشتراک گرفته بودم الان هم هفته اخرش هست و با آسیا تک قرار داد بستم به منم همین حرف رو زدن ولی هر چی باشه یک ماه اشتراک مجانی میدن اگه ازش راضی بودی اونوقت تمدید می کنی که این خیلی خوبه
    خیلی جالبه امروز که باهاشون تماس گرفتم تازه بعد از 2 هفته میگه باید فتوکپی شناسنامه صاحب خونتون رو بیارین اگر نیارین نمیتونیم شمارتون رو بفرستیم مخابرات
    از دوستانی که مستاجرن آیا همچین چیزی هست؟ باید فتوکپی شناسنامه صاحب خط تلفن رو براشون بفرستیم؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه امروز که باهاشون تماس گرفتم تازه بعد از 2 هفته میگه باید فتوکپی شناسنامه صاحب خونتون رو بیارین اگر نیارین نمیتونیم شمارتون رو بفرستیم مخابرات
    از دوستانی که مستاجرن آیا همچین چیزی هست؟ باید فتوکپی شناسنامه صاحب خط تلفن رو براشون بفرستیم؟
    دقیقا حالا شانس اوردی بهت نگفتن برو رضایتنامه صاحب تلفن رو بیار
    ولی خوب باید همه اینها رو همون روز اول ازت میگرفتن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Doostan aziz salam .man user ADSL sherkate SEPANT hastam va moshkeli daram ke nemidonam kasi tahal be in moshkel bar khordeh ya na.man hode 4 mahe az sherkate SEPANTA adsl gherftam va bar akse tozihi ke bazi az doostan mabni bar keyfitae khobeh in sherkat az nazre poshti bani dadan, man chize khasi nadidam va moshkelat ziadi dar in zamine ba in sherkat(sepanta)dashtam.moshkele aslie man inke vaghti tel zang mikhore va man onlin hastam adsl mano ghat mikoneh yani ba zang khordan tel vaghti be adsl vasl basham mano dc mikoneh.bachaye fanie sepanta takid dashtan ke moshekl az cabl keshi manzel va noizi ke dar khoneh vojod dareh hastesh ke baese ghati mishe ke man az mahle taghsime tel hodedh 10 metr sim keshidam va mostaghim poshet modem ovordam ta harfai barye in masel nabshe(alabte az spilter ke shrkat baram ghozashteham estfadeh mikonam) .ba in vojod in maoshkel baghi mond va in sherkat berahati va bedoneh inke bekhodesh bekhad zahmti bedeh ghoft ma nemitonim masaley shomaro hal konim(alabte badaz 4mah).va man ham elam kardam ke adsl mano ghat konid.baram jalbeh sherkate bein bozorghi va ba tavjohe be inke jozveh behtarin shektahye erare dahndey internet porsorta midonan khodeshono va khodetonam behtar midonid ke jozveh ghrontarin sherkathast az nazre mablaghe daryafti az moshtariha barye DSL vali natonestan in masalro hal konan va hata javbi baraye in moshkel bedan ke asaln moshkele man chi hast.darzem doostane gherami sorate in shabke khyli ham bal nabood va sorate download man hoded 10 ta 12 kilo bayt bood ke bayad aghe taghsim be 8 konim balaye 16 bashe .darzem khodeton behtar midonid ke hich baghaliam nemiad beghe maste man torshe av bade in moshkelat tarze barkhord va noe harzadneh karmandye in sherkat ham besiar jalb bood ke aghe mitonestand berahti mitonan be shoma tohin bokonan. man chon niaz be adsl daram mikham az sherkate dighi adsl beghiram aghe az doostan ke lotf kardan va matneh tolani mano khondan darmorede moshkel man va ertbat ba sherkarte jadide ke az khadametoshon razi bodan mano rahnami konan mamnon misham.

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقايون سلام عليكم. من يه جند وقتي يه چيزايي در مورد adsl شنيدم كه با چيزايي كه شما ميگيد متفاوت است.!!!

يه چند وقتي كه براي فرهنگيان محترم يه طرح adsl امده كه همه ي فرهنگيان بتو نن adsl بگيرن.(ميخواستن به

فرهنگي ها اهميت بدن).حالا من تو اينش موندم كه :

adsl512kb-ترافيك ماهيانه=4gig========= اينا همه فقط ماهي 9 هزار تومن!!!!+هزينه ي مودم و .........

ميخواستم ببينم چه جوري چنين چيزي ممكنه؟(يعني 512 ماهي 9 هزار تومن؟)
    Last edited by sltavakoli; 10-06-2007 at 00:43.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقايون سلام عليكم. من يه جند وقتي يه چيزايي در مورد adsl شنيدم كه با چيزايي كه شما ميگيد متفاوت است.!!!

يه چند وقتي كه براي فرهنگيان محترم يه طرح adsl امده كه همه ي فرهنگيان بتو نن adsl بگيرن.(ميخواستن به

فرهنگي ها اهميت بدن).حالا من تو اينش موندم كه :

adsl512kb-ترافيك ماهيانه=4gig========= اينا همه فقط ماهي 9 هزار تومن!!!!+هزينه ي مودم و .........

ميخواستم ببينم چه جوري چنين چيزي ممكنه؟(يعني 512 ماهي 9 هزار تومن؟)
    دوست عزیز اگه شبا free بهتون ندن این سرویس دوزار هم نمی ارزه و دارن سر شما رو کلاه می ذارن

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

Doostan aziz salam .man user ADSL sherkate SEPANT hastam va moshkeli daram ke nemidonam kasi tahal be in moshkel bar khordeh ya na.man hode 4 mahe az sherkate SEPANTA adsl gherftam va bar akse tozihi ke bazi az doostan mabni bar keyfitae khobeh in sherkat az nazre poshti bani dadan, man chize khasi nadidam va moshkelat ziadi dar in zamine ba in sherkat(sepanta)dashtam.moshkele aslie man inke vaghti tel zang mikhore va man onlin hastam adsl mano ghat mikoneh yani ba zang khordan tel vaghti be adsl vasl basham mano dc mikoneh.bachaye fanie sepanta takid dashtan ke moshekl az cabl keshi manzel va noizi ke dar khoneh vojod dareh hastesh ke baese ghati mishe ke man az mahle taghsime tel hodedh 10 metr sim keshidam va mostaghim poshet modem ovordam ta harfai barye in masel nabshe(alabte az spilter ke shrkat baram ghozashteham estfadeh mikonam) .ba in vojod in maoshkel baghi mond va in sherkat berahati va bedoneh inke bekhodesh bekhad zahmti bedeh ghoft ma nemitonim masaley shomaro hal konim(alabte badaz 4mah).va man ham elam kardam ke adsl mano ghat konid.baram jalbeh sherkate bein bozorghi va ba tavjohe be inke jozveh behtarin shektahye erare dahndey internet porsorta midonan khodeshono va khodetonam behtar midonid ke jozveh ghrontarin sherkathast az nazre mablaghe daryafti az moshtariha barye DSL vali natonestan in masalro hal konan va hata javbi baraye in moshkel bedan ke asaln moshkele man chi hast.darzem doostane gherami sorate in shabke khyli ham bal nabood va sorate download man hoded 10 ta 12 kilo bayt bood ke bayad aghe taghsim be 8 konim balaye 16 bashe .darzem khodeton behtar midonid ke hich baghaliam nemiad beghe maste man torshe av bade in moshkelat tarze barkhord va noe harzadneh karmandye in sherkat ham besiar jalb bood ke aghe mitonestand berahti mitonan be shoma tohin bokonan. man chon niaz be adsl daram mikham az sherkate dighi adsl beghiram aghe az doostan ke lotf kardan va matneh tolani mano khondan darmorede moshkel man va ertbat ba sherkarte jadide ke az khadametoshon razi bodan mano rahnami konan mamnon misham.
    سلام
    البته من موفق نشدم که پست شما رو کامل بخونم چون میدونید که خوندن انگلیسی به فارسی اون هم به این شکل یک کم مشکله، اما فکر میکنم احتمالان شما اسپیلتر رو برعکس زدی!!! ولی بدون شوخی علتش اینه که نویز خط تلفنتون بیشتر از حد نرماله.
    خب اگه میخوای به یک شرکت جدید بری و محدودیت دانلود برات مهم نیست و فقط سرعت بالا میخوای برو پارسی نت یا دنیا نت که دوستان خیلی راضیند اما اگه میخوای بدون محدودیت باشه که چند تا شرکت بیشتر نیست که از میان آنها من آسیا تک رو پیشنهاد میکنم ولی حتمان قبل از گرفتن آسیا با یکی از افرادی که در محل شما از آسیا سرویس داره مشورت کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

dooste aziz mamnon az inke javabe soale mano dadid.bale hagh ba shomast motasefaneh man kibordam fonte farsi nadareh be hamin dalil majboor shodam ke be in sorat type konam.inke ghoftin noizeh khate telfon ma ziadeh shyad intor bashe vali baraye man in soale ke sherkate sepanta javabe ghane konandi be man nadad va hich ezhare nazari nakard va natonestan bade 4 mah tashkhis bedan elate inke ba zang khordan tel chera dc misham .anyway man bishtar ba barnameye Emule kar mikonam ke nemidonam ashnai rajbeh in narmafzar darid ya na taghriban shabihe kazz kar mikoneh(besoarte pc tp pc down mikone).baraye man bishtar sorat barye download kardan moheme.man chon sherkate sabt shodeh daram mitonam soarte bala ham taghza konam vali khob baraye en te khabe sherkate monasb kami sar darghom hastam.ba sherkate shatel va Datak sohbart kardam va datak bishtar pasndidam chon mishe sorate 256 ba ghymate monasebi ghereft.alabte nemidonam ke khdamateshon be che sorat hastsh va nazre shoma rajbeh datak chi hast

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

dooste aziz mamnon az inke javabe soale mano dadid.bale hagh ba shomast motasefaneh man kibordam fonte farsi nadareh be hamin dalil majboor shodam ke be in sorat type konam.inke ghoftin noizeh khate telfon ma ziadeh shyad intor bashe vali baraye man in soale ke sherkate sepanta javabe ghane konandi be man nadad va hich ezhare nazari nakard va natonestan bade 4 mah tashkhis bedan elate inke ba zang khordan tel chera dc misham .anyway man bishtar ba barnameye Emule kar mikonam ke nemidonam ashnai rajbeh in narmafzar darid ya na taghriban shabihe kazz kar mikoneh(besoarte pc tp pc down mikone).baraye man bishtar sorat barye download kardan moheme.man chon sherkate sabt shodeh daram mitonam soarte bala ham taghza konam vali khob baraye en te khabe sherkate monasb kami sar darghom hastam.ba sherkate shatel va Datak sohbart kardam va datak bishtar pasndidam chon mishe sorate 256 ba ghymate monasebi ghereft.alabte nemidonam ke khdamateshon be che sorat hastsh va nazre shoma rajbeh datak chi hast
    دوست عزيز شما وقتي اسپيليتر ميزاري فقط يه گوشي تلفن ميتوني استفاده كني اگه جاي ديگه خونتون گوشي باشه گوشي بردارن اينترنت قطع ميشه شما هم تو اينترنت باشي گوشي كه سر راهش اسپيليتر هستش بوق ميزنه اون يكي گوشي خش خش ميكنه من الان دو تا گوشي خونمون دارم دو تا اسپيليتر گذاشتم يه اسپيليتر d-link خريدم 3500 بعد زدم به تلفن اون هم درست شدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    يك سوال داشتم
    ميشه من با دوستم يك خط اشتراكي adsl بخريم و نوبتي از اون استفاده كنيم. يعني مثل dialup پسورد اون را داشته باشيم و نصف روز من و نصف روز را دوستم استفاده كنه؟
    ممنون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این آسیا تک اعصابم رو واقعا ریخته به هم
    الان دقیقا 2 هفتس مودم رو آوردن خونه تحویل دادن رفتن هیچ خبری هم دیگه ازشون نیست به شرکت هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنین
    روز اول میگفتن 4 الی 5 روزه تموم میشه

اشتباه کردم باید از یه شرکت دیگه میگرفتم
    شما فكر كردي شركتهاي ديگه خوبه؟؟؟ منم گرفتم همينطور بودش تازه صبانت كه معروفه 10 هزار تومن پول نصب گرفتش ولي خودم نصب كردم پول نصب تو جيب اونا رفتش. تازه من تعريف آسيا شنيدم كه خيلي مودب هستن و سريع رايگان اشكال داشته باشي ميان در خونه . تو قسمت وضعيت اسياتك تو پرشين تولز و همينجا ديدم اكثرا راضي بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •