بازی آرسنال بولتون 1-0به نفع بولتون اینم سیو بازی. آمار هم 52 به 48به نفع بولتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی آرسنال بولتون 1-0به نفع بولتون اینم سیو بازی. آمار هم 52 به 48به نفع بولتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه هفته هجدهم:
آرسنال ------------------------------------ بولتون ---------------------------------- برگزارشد
چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------درحال برگزاری
اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------ساعت 9.30 تا 10.30 شب
بلکبرن ------------------------------------- لیورپول ---------------------------------ساعت 10.30 تا 11.30 شب
فولهام ------------------------------------- منچستر--------------------------------ساعت 11.30 تا 12.30 شب
برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )
بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب
Last edited by 4039; 15-02-2010 at 22:00.
چلسی 2 - منچستر سیتی 2
این ازون بازیا بود ها .
من فکر میکنم بازی توی کامپیوتر من سخت تر از کامپیوتر شماست اینو جدی میگم من دیگه تمام تلاشمو کردم اما توی این بازی انگار من محکوم به نبردن بودم .
جدای از نتیجه , بازی در سطح خیلی بالایی برگزار شد واقعا لذت بردم . این توز و روبینیو از چپ و راست بدجوری دفاعمو آزار دادن .
سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 15-02-2010 at 21:54.
بچه ها سلام . میگم حالا که فصل نقل و انتقالات نزدیکه وقرار بر این هستش که نقل و انتقالات بقول حسین تهاتری وپایاپای باشه من حاضرم تیمم رو با همین جایگاه به مزایده بزارم . اگر خواهان تیمم هستید . بسم ا . . .
Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 22:03.
منظورت اینه که نیم فصل دوم رو نمیخوای ادامه بدی و کلا تیمتو به یک نفر دیگه واگذار کنی ؟
نه ,تعویض تیم
آرمین چی توی سرت میگذره شیطون ؟
بيا تيم اخر جدولو تحويل بگير و بيازش بالا![]()
به هر حال با شایعاتی که دوروبر تیمم شنیده میشه تصمیم کبری گرفتم که از این تیم جدا و به تیم دیگه ای ملحق بشم.( این رو جدی گفتم)
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
مسعود جان حاضرم تیمم رو با تو عوض کنم البته اگه همه موافقت کنن.
جدی میگی آرمین ؟
حالا جدای از همه چیز توی کورس بودن به بازی مزه میده نه اینجوری . به نظر من بجای اینکار اجازه بده 2 -3 واحد از قدرت تیمت کم کنم اونوقت بازیها برات جذابتر میشه چون با سختی امتیاز جمع میکنی .
اگه میخوای با مسعود عوض کنی باید مثل بقیه 10 واحد ازت کم بشه ها چون منچستر سیتی تیم قدرتمندیه جدی میگم منو بازی قبل سرویس کردن این توز و روبینیو .
Last edited by 4039; 15-02-2010 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)