از دوستان کسی برنامه memos برای لب تاب asus eee pc t101mt را داره خیلی مهمه فقط زود تر جواب بدبن
لطفا![]()
از دوستان کسی برنامه memos برای لب تاب asus eee pc t101mt را داره خیلی مهمه فقط زود تر جواب بدبن
لطفا![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک اپل ه!
سوالتون رو در جای مناسب بپرسید.
آقا چند روز پیش من یه لپتاپ اپل 991 دیدم که وایرلسش کار نمیکرد..... میخواستم شبکه adhoc بسازم تو بخش channel فقط null داشت و ساخته نمیشد....
خلاصه کلی ور رفتم نشد... لپتاپو بردم جای دیگه(خونه ی دیگه منظورمه) درست شد! دوباره اوردم سرجاش(همون خونه منظورمه) خراب شد! بعد فهمیدم یه نفر اوجا وایمکس گرفته و بعد از اون این مشکل پیش اومده! امکان داره؟ یعنی وایمکس روش تاثیر میزاره؟ فقط هم همین لپتاپ مشکل داشت مال خودم که compaq بود مشکلی نداشت....
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه..
آيتونز 10.1.2 لحظاتي پيش ريليز شداين آپديت صرفا جهت سازگاري آيفونهاي verizon هست
دانلود براي مك :
دانلود براي ويندوز 32 بيتي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود براي ويندوز 64 بيتي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
flight control HD
در عین سادگی بسیار هیجان انگیزه / / بعد از لود شدن بازی برید های اسکورجهانی رو ببینید تو اکثر لول های بازی irnco یعنی من جز ۵ تای اول هستم!!!!!!
Angry birdsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوق العاده باحالتر از ورژن آيپاد هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع »Password:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لپ تاپ Dell N5010 وایرلس مودممو تا دیشب میشناخت یکدفعه از کار افتاد
ویندوز را عوض کردم باز نشناخت
حالا باید چی کار کنم؟ مممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز ، به عنوان تاپیک دقت کنید :
نرم افزارها ، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ های اپل
Last edited by Microsoft24; 09-02-2011 at 13:25.
عزيز يه لينك ديگه لطفا" اين لينكه دانلود خودش شيلتره كه
سلام دوستان
بنده می خواستم لب تاب توشیبا a 660 ام رو درایو بندی کنم چه نرم افزاری رو بیشنهاد می کنید؟؟
ممنون
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد،
فردا ۲۱:۳۰ در
با روشی جدید بدون نیاز به رفرش مکرر صفحه،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
Last edited by zerolight; 01-03-2011 at 21:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)