تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 500 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

میگم این لپتاپ که مثل کنسول های بازی نیستن که تابستون گرون بشن؟

نه
    تابستون بچه ها تعطيل ميشن كنسول ميره بالا
    ولي به جاي بچه ها بزرگترا بيشتر كونسول ميگيرن

2. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من که سر در نیوردم میشه بگید MAC BOOK PRO 374 چندمه از نظر قدرت ؟
    cpu بکار رفته در مدل 374 از نوع core 2 duo 2.4 3m cash هست که طبق رده بندی در رتبه 51 قرار داره

4. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خلاصه بعذ از مدتی تونستین برگردیم
    من میخواستم یه مک مینی بخرم میشه دوستان قیمت بدن در ضمن به نضر شما مک مینی بیشتر میرزه یا آی مک
    در ضمن آخر سر آیپد خریدم اگه دوستان سوالی داشتن ما هستیم
    خوشحالم که برگشتین
    اما در رابطه با سول شما خوب در مقایسه مک مینی و آی مک خوب مشخص هست که آی مک هم از نظر cpu هم گرافیک و هم ظرفیت هارد و رم بسیار سر تر از مک مینی هست و از نظر کانفیک و قدرت پردازش قابل مقایسه با مک مینی نیست
    اما این دلیل نمیشه که مک مینی رو به کسی توصیه نکرد یا نخرید من تو سایت ها دو سه مدل مک مینی دیدم قیمت ها هم از 880 بود تا 930 حالا شما هم میتونی ببینی من مدل هاشون رو برات میزارم
    Mac Mini MC238‎
    Mac Mini MB464
    Mac Mini MB463
    اگر کانفیگشون هم خواستی بگو تا برات بزارم
    یادم رفت آیپدت مبارک

در آغاز فعالیت McFarlane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

در مورد مک مینی اگر چه یک محصول فوق کامپکت هست و میتونه جایگزین خیلی خوبی (از نظر ابعاد) برای کیس های هیولای امروزی باشه ... ولی به طور کلی چند مساله وجود داره :
    ۱)‌ اختلاف قیمت این محصول (در همه مدل هاش)‌ در ایران نسبت به قیمت های اصلی خیلی زیاد و غیر طبیعی هست ...
    ۲)‌ به دلیل وجود iMac در سری محصولات اپل عملا Mac Mini کمتر مورد توجه واقع شده و این امر در فاصله زمانی زیاد بین آپدیت های این محصول و همینطور ضعیف بودن نسبی قطعات (کانفیگ)‌ نسبت به عرف متداول روز میشه مشاهده کرد ...
    ۳)‌ یادمه در سالهای قبل (۲۰۰۸ و ۲۰۰۹) دائما صحبت از این بود که به زودی اپل مک مینی رو از رده محصولاتش خارج میکنه ... ولی خوب علی الحساب که هنوز هست ولی به نظر من داره نفس های آخرش رو میکشه و با حضور مک بوک ها و آی مک های قدرت مند نمی تونه خیلی رقابت بکنه ...

7. 2 کاربر از McFarlane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشيد كسي به پست 969 جواب نميده؟؟!

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه نکته که شاید برای خیلی از بچه ها جالب باشه،‌ بازگشت Autocad بعد از ۱۸ سال به مک هست ...

Autodesk بعد از مدت ها، نسخه ای از اتوکد رو که هم امکان پردازش ۶۴ بیتی در اون فراهمه و هم از Gesture های مالتی تاچ پشتیبانی میکنه به developer ها و tester های خودش عرضه کرده .. اسم رمز این نسخه Sledgehammer Beta 1 هست ...

(تصور کنید با Multi-Touch Gesture های ترک پد مک بوک ها یا با استفاده از مجیک ماوس بتونید توی محیط سه بعدی طراحی مهندسی بکنید ...)

قطعا الان nemetschek با VectorWorks (تنها محصول حرفه ای طراحی سه بعدی و دو بعدی مهندسی موجود برای Mac OS X) دیگه روزهای شیرین یکه تازی در پلت فرم مک رو به فراموشی خواهد سپرد و خودش رو برای به رقابت سنگین با Autodesk آماده خواهد کرد ...

یه نگاهی به دو تصویر زیر بندازید :

10. این کاربر از McFarlane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بعد از به روز رسانی Macbook Pro ها در چند هفته پیش و همین طور بروز شدن White Macbook در چند روز پیش، مساله ای که بیش از همه به چشم میومد افزایش عمر کارکرد باتری از ۷ ساعت به ۱۰ ساعت در هر بار شارژ کامل بود ...

در این جا لازمه چند نکته رو بهش توجه کنید‌:

* مدت زمان مطرح شده (۱۰ ساعت) ، برای شرایط Balanced در Power Management سیستم هست. به زبان ساده یعنی در حالتی که فشار متوسطی روی پردازنده و GPU تحمیل میشه و در ضمن استفاده نرمال از دستگاه صورت میگیره (مرور کردن وب با وای فای روشن البته! ، استفاده از نرم افزارهای روزمره و نه مثل Application هایی که موتورهای رندر سه بعدی دارند یا محاسبات ریاضی فراوانی رو بر CPU سوار می کنند) ... پس اگر شروع به دیدن یک فیلم High Definition کردید و دیدید که باتری شما در کمتر از ۳-۴ ساعت خالی شده،‌ نه نگران مشکل دار بودن دستگاه باشید و نه به Steve Jobs بیچاره بد و بیراه نثار کنید !!

در هر صورت بدونید که عمر باتری محصولات مک (به طور خاص مک بوک ها) حقیقتا در سطحی بالاتر از سابر Brand ها قرار داره ...

ادامه در پست بعدی ! فعلا کف کردم !!

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    میخواستم بدونم کدوم نوع از لپ تاپ اپل (نهایتا 2میلیون) میتونه برای انجام کارهای سنگین مثل برنامه نویسی و اجرای همزمان برنامه های سنگینی مثل dreamweaver و photoshop با هم مناسب؟ و سیستم هنگ نمیکنه من اول میخواستم pc ایم رو ارتقا بدم بد گفتم خرید لپ تاپ بهتر و همیشه ارزو داشتم که اگه روزی لپ تاپی بخرم از شرکت apple باشه ولی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی که ایا میتونه جواب گوی نیاز های من و جایگزین پی سیم بشه یا نه یا باید چیز دیگه ای بخرم؟ خواستم سوالم رو اینجا مطرح کنم. از راهنمایی هاتون پیشاپیش تشکر
    منتظر جواب هاتون هستم.
    ممنون...
    برای این کارا لپتاپای اپل اکثرشون میتون انجام بدن، ولی با بودجه ای که داری macbook pro 375 میتونه خوب باشه یا یه خورده رو بودجت بذار 371 و بگیر که صفحه ی بزرگتری داره.

13. این کاربر از hamed254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    برادر من امروز تو پايتخت (فروشگاه تخت جمشيد) مك بوك پروي جديد 17 اينچي كاستومايزد (سي پي يو آي 7 2.66، رم 4، هار د 500 با دور 5400، ال سي دي آنتي گلير، گرافيك 330 -512 مگ) رو قيمت كرده، 2600 گفتن. با توجه به اينكه اين قيمت فقط 100 تومن از خود اپل استور بيشتره شك كردم. تازه گفته رم رو به 8 ارتقاء ميده و 200 تومن هزينش ميشه. اولا اين ارتقاء روميشه تو ايران انجام داد و كلا نظرتون چيه؟ بگم بگيره؟ با توجه به اينكه من تهران نيستم اساتيد تهراني مي تونند در اين زمينه تحقيق كنن و نتيجه رو بگن؟؟

يك درخواست ديگه... با 1200 ميشه يك لپ تاپ خوب براي دوستم بگيرم؟
    مرسي از لطفتون پيشاپيش
    سلام
    ببينيد قيمت مك بوك پرو ١٧ اينچ با سي پي يو ي i7 و رم ٨ گيگ و صفحه مات در سايت اپل ٢٩٤٩ دلار ميشه... ولي طبق حرف شما اين فروشنده اين مدلو ٢٨٠٠ ميفروشه كه ميشه نتيجه گرفت فروشنده مشكل داشته
    با ١٢٠٠ هم در لپتاپ هاي اپل مك بوك و ميتونند بگيرند كه به تازگى آپديت شده واحتمالاً تا دو سه هفته ي ديگه تو بازار ايران پيدا ميشه... در مورد گزينه هاى ديگه با اين قيمت هم به تاپيك هاي مربوطه مراجعه كنيد.

15. این کاربر از < A L I > بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه نکته که شاید برای خیلی از بچه ها جالب باشه،‌ بازگشت Autocad بعد از ۱۸ سال به مک هست ...

Autodesk بعد از مدت ها، نسخه ای از اتوکد رو که هم امکان پردازش ۶۴ بیتی در اون فراهمه و هم از Gesture های مالتی تاچ پشتیبانی میکنه به developer ها و tester های خودش عرضه کرده .. اسم رمز این نسخه Sledgehammer Beta 1 هست ...

(تصور کنید با Multi-Touch Gesture های ترک پد مک بوک ها یا با استفاده از مجیک ماوس بتونید توی محیط سه بعدی طراحی مهندسی بکنید ...)

قطعا الان nemetschek با VectorWorks (تنها محصول حرفه ای طراحی سه بعدی و دو بعدی مهندسی موجود برای Mac OS X) دیگه روزهای شیرین یکه تازی در پلت فرم مک رو به فراموشی خواهد سپرد و خودش رو برای به رقابت سنگین با Autodesk آماده خواهد کرد ...

یه نگاهی به دو تصویر زیر بندازید :

عدم ارتباط مطلب با تاپیک
    دقت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •