آخه بازی که تموم میشه یه مرحله هم اضافه باز میشه
آخه بازی که تموم میشه یه مرحله هم اضافه باز میشه
خوب بالاخره تمومش کردم اونم در سطح زیلوت واقعا عذاب اوره توی چنین سطحی توی مرحله اخر که با نیکول میجنگی تنها راهش اینه که یه پلاسما کاتر و لاین گان داشته باشه ok?
اگه damageدو تا اسلحه ها رو تا اخر اپگرید کرده باشی اون موقع یه راهی هست 3تا5بار تیر میزنی به نیکول بعد وقتی اون دایره زردا میاد با پلاسما بزن حدودا 3-4بار این کار رو بکن دیگه بازی میتمومه!![]()
اِ ....
چجوری یعنی ؟
هر کاری مبکنم نمیتونم تیکه اخر چپتر15 رو رد کنم،جایی ک شبح اینا میان با یه دختر ک سفید پوشیده ...
یه راهنمایی ...
؟؟؟
راهنمایی کردم که چجوری!همون اسلحه ها رو بگیر کارت را میفته
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
وقتی نیکول رو میکشی یه جا باید فرار کنی که اونم یه مرحلس ولی در حد مرحله نیس... اخه اینقدر سخته که این کشتن نیکول خودش یه مرحله محسوب میشه و قبلش که میریزن رو سرت اونم یه مرحله و...
اگر خیلی سخته نمیتونی برو از سیو قبلت بیا هر چی پول داری کپسول سلامتی و مهمات Line Gun بخر. وقتی نیکول ظاهر میشه فقط نیکول رو بزن و بچه کوچیک ها کاری نداشته باش و فقط موقعی که خیلی نزدیک شدن بکش و وقتی هم نیکول ناپدید شد اسلحه ات پر باشه که راحت بتونی شی که شبیه قلب هست خوب اسیب بزنی .حدود 4 تا7 بار خوب به قلب شلیک کنی تمومه
با لابن گان؟7تا نمیکشه دوست عزیز واسه هر دفعه که اون طاهر میشه من 5-6تا تیر زدم با لاین گان!حدود 4 تا7 بار خوب به قلب شلیک کنی تمومه
آخرای مرحله 14 که آخرین shop هستش من دو تا اسلحه دیگه ام رو به جز پلاسما کاتر و لاین گان فروختم و فقط گلوله و Health خریدم . (البته دمج ها رو تا آخر آپگرید کرده بودم)
راهش همینه . تو جنگ نیکول هم فقط نذار نیکول بهت نزدیک بشه که اگه بشه کارت تمومه . فقط شلیک کن و هر از چند گاهی Q رو بزن .
بعد از دو بار که ناپدید میشه و باید به اون موجود بزرگ شلیک کنی میمیره . البته تو نرمال .
همون جا که فرار می کنم الی منو میکشه داخل سفینه ؟
اگه اون باشه که همون جزو مرحله 15 محسوب میشه ....
من اونجارو فرار کردم و هر چی کپسول داشتم زدم ،الان رسیدم اینجا کپسول ندارم
پلاسما رو خیلی وقت فروختم
لاین گان دارم ،کنتکت بیم ،ماین دتونیتر ،رایفل
حالا با کدوم یکیشون اون قلبی ک ظاهر میشرو بزنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)