تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 1049 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=peyyyman;4923800]
    یه مدل اسپیکر 5.1 هستش از شرکت Denon که انصافا با توجه به قیمتش خیلی قوی کار شده.قیمتش هم حدودا 350 الی 360 تومنه.
    مدل sys-A3L

این شرکت دنون 1000 دلار به من دستی بده حاضر نیستم این اسپیکر رو کنار ست نازنینم بذارم . گفتن تونالیته چوب بهترین هست نگفتن با کنده درخت ساب بسازن که ؟؟!! بنظرتون طراح این اسپیکر هنگام طراحی چه مشکلی داشته ؟ با دوست دخترش به هم زده بوده ؟ سه ماه کسر حقوق جریمه شده بوده ؟ با بی ام دبلیوش رفته بوده تو درخت ؟
    می گفتند شرکت دنون یک شرکت حرفه ای ساز هست . الان متوجه این موضوع شدیم !!
    دوست عزیز دیزاین این کار متناسب با قیمتی که خریدار میپردازه و به طبع اون مکانی که قرار هست قرار بده بسیار هم کامل و زیباست.

دوست خوبمون رایان کاملا درست فرمودند که این یک کار Hi-end نیست. ولی تو کلاس خودش بازم تاکید میکنم تو کلاس خودش یک کار حرفه ای محسوب میشه. چه به لحاظ طراحی و مطمئنا چه به لحاظ کارایی.

این کار ریویو های بسیار خوبی داره چیزی که از این برند انتظار میره.

Denon SYS-A3L
    Expertly designed cabinet made of extruded aluminium, minimizing stationary waves
    Hybrid construction for slim design and high quality sound reproduction
    P.P.D.D System for rich, deep bass reproduction
    Gold plated brass speaker terminals
    Cabinet shape with smaller diameter twin woofer and narrow rear to produce wide directionality

2. 3 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام ؛
    راستش این سوال رو من هم از نمایندگی پرسیدم . یعنی پرسیدم که می شه علاوه بر عوض کرن پلیر ، آمپ رو هم عوض کنم ؟ که فروشنده گفت نمی شه. می گفت ست TODOROKI شامل آمپلی فایر و اسپیکره و نمی شه که مثلا اسپیکر RS30 رو با آمپلی فایر RS50 و یا RS70 برداشت .
    البته به نظر من اگه این امکان وجود داشت خیلی عالی می شد. چون اگه آدم بخواد یه پله بالاتر از TODOROKI بخره به خاطر قیمت فوق العاده بالای اسپیکرها ، هزینه خیلی خیلی بالا می ره. اما اگه می شد که مثلا با اسپیکر RS70 ، آمپ 1019 برداشت . معرکه بود.

4. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام،
    دوستان مدت زباديه كه به دنبال خريد يك سينماي خانگي خوب هستم و تاپيك خوب شما را به دقت دنبال كردم ولي فرصتي پيش اومده كه امشب بيام تهران و از نزديك مقايسه كنم و خريد انجام بدم بنابراين خواهشمند كمك فوري، دقيق، جامع، مانع و به دور از تعصب شما هستم.
    تو بررسي هاي شما به يه انتخاب رسيدم و اونم پاييونره، حاله شايد فيليپس هم به خاطر طراحي و يا وايرلس بودن مطرح باشه.
    1. بودجه من حدود 500 تومنه كه ميتونم يكم افزايشش هم بدم.
    2. طراحي مهمه ولي نه خيلي، كيفيت خيلي مهمه، وايرلس زياد مهم نيست، امكانات ارتباطي از همه مهمتره و پشتيباني از فرمت‌هاي صوتي تصويري و زيرنويس زياد مهم نيست چون من كلا به اسپيكرهاش بيشتر نياز دارم تا پخش كنندش. زياد هم حرفه اي نيستم و سينما را براي شبي يك فيلم با كيفيت بالاي اول صدا و بعد تصوير ميخوام و گهگاهي موسيقي.
    3. واسه پخش بلوري و فرمت‌هاي خفن از لپتاپ با خروجي HDMI به تلوزيون استفاده ميكنم. حالا موندم صدا را چكار كنم؟ از تلوزيون Panasonic G10 ميشه خرجي اپتيكال گرفت داد به سينما؟ يه كارت صوتي اكسترنال با خروجي 5.1 اپتيكال واسه لپتاپ بخرم؟ آيا سينما rs30 ورودي HDMI داره؟
    3. نظرم روي Pioneer 787 هست مگر اينكه لطف كنيد و دقيق بهم بگيد rs30 چه مزيتي نسبت به اين مدل داره؟ به خصوص ورودي HDMI داره يا نه و آيا ارزش 620 تومن را داره يا خير.
    ميبخشيد طولاني شد، خيلي سردرگم هستم.

6. این کاربر از wxShayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ؛
    راستش این سوال رو من هم از نمایندگی پرسیدم . یعنی پرسیدم که می شه علاوه بر عوض کرن پلیر ، آمپ رو هم عوض کنم ؟ که فروشنده گفت نمی شه. می گفت ست TODOROKI شامل آمپلی فایر و اسپیکره و نمی شه که مثلا اسپیکر RS30 رو با آمپلی فایر RS50 و یا RS70 برداشت .
    البته به نظر من اگه این امکان وجود داشت خیلی عالی می شد. چون اگه آدم بخواد یه پله بالاتر از TODOROKI بخره به خاطر قیمت فوق العاده بالای اسپیکرها ، هزینه خیلی خیلی بالا می ره. اما اگه می شد که مثلا با اسپیکر RS70 ، آمپ 1019 برداشت . معرکه بود.
    من قبلا یادمه یکسری پزسیده بودم و گفته بود میشه.حالا نمیدونم چرا گفتعه نمیشه،البته اگه دقت کرده باشی هر کسی تو نمایندگی یه حرفی میزنه.
    علیرضا فکر کنم تلفی سوال کردی.به نظر من آدم حضوری بره اونجا و طرف پول رو ببینه و اصرار خریدارو هم ببینه عوض می کنه.(البته نظر شخصیمه)

8. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من قبلا یادمه یکسری پزسیده بودم و گفته بود میشه.حالا نمیدونم چرا گفتعه نمیشه،البته اگه دقت کرده باشی هر کسی تو نمایندگی یه حرفی میزنه.
    علیرضا فکر کنم تلفی سوال کردی.به نظر من آدم حضوری بره اونجا و طرف پول رو ببینه و اصرار خریدارو هم ببینه عوض می کنه.(البته نظر شخصیمه)
    وقتی که رفته بودم 787 بگیرم ازش پرسیدم . می گفت که TODOROKI کلا با مدل های دیگه فرق داره و اسپیکر و آمپلی فایر با هم هست. می گفت اگه آمپ و یا اسپیکر رو جدا بفروشه ، سیستمش ناقص می شه.
    البته اگه می شد که جدا بفروشه عالی می شد. چون می دونی که دلیل اصلی قیمت بالای سیستم های حرفه ای ، اسپیکرشه.

10. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام،
    دوستان مدت زباديه كه به دنبال خريد يك سينماي خانگي خوب هستم و تاپيك خوب شما را به دقت دنبال كردم ولي فرصتي پيش اومده كه امشب بيام تهران و از نزديك مقايسه كنم و خريد انجام بدم بنابراين خواهشمند كمك فوري، دقيق، جامع، مانع و به دور از تعصب شما هستم.
    تو بررسي هاي شما به يه انتخاب رسيدم و اونم پاييونره، حاله شايد فيليپس هم به خاطر طراحي و يا وايرلس بودن مطرح باشه.
    1. بودجه من حدود 500 تومنه كه ميتونم يكم افزايشش هم بدم.
    2. طراحي مهمه ولي نه خيلي، كيفيت خيلي مهمه، وايرلس زياد مهم نيست، امكانات ارتباطي از همه مهمتره و پشتيباني از فرمت‌هاي صوتي تصويري و زيرنويس زياد مهم نيست چون من كلا به اسپيكرهاش بيشتر نياز دارم تا پخش كنندش. زياد هم حرفه اي نيستم و سينما را براي شبي يك فيلم با كيفيت بالاي اول صدا و بعد تصوير ميخوام و گهگاهي موسيقي.
    3. واسه پخش بلوري و فرمت‌هاي خفن از لپتاپ با خروجي HDMI به تلوزيون استفاده ميكنم. حالا موندم صدا را چكار كنم؟ از تلوزيون Panasonic G10 ميشه خرجي اپتيكال گرفت داد به سينما؟ يه كارت صوتي اكسترنال با خروجي 5.1 اپتيكال واسه لپتاپ بخرم؟ آيا سينما rs30 ورودي HDMI داره؟
    3. نظرم روي Pioneer 787 هست مگر اينكه لطف كنيد و دقيق بهم بگيد rs30 چه مزيتي نسبت به اين مدل داره؟ به خصوص ورودي HDMI داره يا نه و آيا ارزش 620 تومن را داره يا خير.
    ميبخشيد طولاني شد، خيلي سردرگم هستم.
    شما اگه میتونی rs30 بگیری توی خریدش شک نکن چون از 787 به چند دلیل سرتر هستش.
    اول اینکه آمپلی و پلیر جداگانه هستند.که باعث آینده نگری در مورد این سیستم میشه.
    دوم قدرت صدای تقریبا 2 برابر
    سوم کمی تفکیک صدای بهتر
    چهارم دارای ورودی خروجی hdmi و ورودی خروجی کامپوننت و اپتیکال و کواکسیال و line in و کامپوزیت و ...
    پنجم ظاهری حرفه ای تر
    ششم با توجه به امکانات قیمتی مناسب تر
    هفتم دارای ساب ووفر با حجم صدای واقعا متفاوت تر
    هشتم قابلیت تنظیمات صدا بسیار حرفه ای تر
    و .....

تا اونجایی که حضور ذهن داشتم این موارد بود.باز اگر کسی از دوستان لطفکنه نکات بیشتری بگه ممنون میشم.البته این نکات دلیل بر بد بودن 787 پایونیر نمیشه.
    اتفاقا خود من به جز سری های rs مدل 787 رو به تمام سینماهای توی بازار ترجیح میدم و به نظرم واقعا ظاهر شیک و صدای نرم وزیبایی داره.واسه خونه هایی که متراژ پایین دارند نمیتونند از سری های rs اتفاده کنند 787 بهترین گزینه میتونه باشه.(نظر شخصی)

12. 11 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یه سوال
    آیا راهی هست که صدای ----- مثلا استارست 200 رو به یه سینمای 325 سامسونگ بدی و صدا از بلندگوها بیاد؟

14. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آیا راهی هست که صدای ----- مثلا استارست 200 رو به یه سینمای 325 سامسونگ بدی و صدا از بلندگوها بیاد؟

بله کافیه یه کابل استریو از خروجی صدای TV ( به شرطی که داشته باشه ) به یکی از ورودی های صدای سینما وصل کنید اونموقع روی حالت AUX که برید میتونید صدای زسیور ( کلا TV) رو از سینما بشنوید. البته خیلی انتظار صدای با کیفیتی مث وقتی که cd گوش میکنید رو نداشته باشید

نکته : اگه تلویزیون توی تنظیمات برای خروجی صدا حالتی داشته باشه باید اون رو برای سینما فعال کنید

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

بله کافیه یه کابل استریو از خروجی صدای TV ( به شرطی که داشته باشه ) به یکی از ورودی های صدای سینما وصل کنید اونموقع روی حالت AUX که برید میتونید صدای زسیور ( کلا TV) رو از سینما بشنوید. البته خیلی انتظار صدای با کیفیتی مث وقتی که cd گوش میکنید رو نداشته باشید

نکته : اگه تلویزیون توی تنظیمات برای خروجی صدا حالتی داشته باشه باید اون رو برای سینما فعال کنید

16. 2 کاربر از moriss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان عزیزحدودا 3 هفته پیش ازتون راهنمای خواستم که دوست گرامی mr_rayanهم پاسخی داد مجددا سوالم رو با تغییراتی مطرح می کنم لطف کنید . پاسخ کامل بدید من می خوام یه دستگاه سینمای خانگی با حدود قیمتی 600 تومن (که می تونم مقداری هم افزایشش بدم )که وایرلس باشه و در عین حال زیبا هم باشه می خواهم بخرم .1- لطف کنید چند سیستم رو پیشنهاد بدید با تصاویرش . 2- میزان مصرف باطری اینگونه بلندگو ها چقدره 3- چند تا از این بلندگوها وایرلس هستند و چند تا با سیم . متشکرم ضمنا ----- و تلویزیون من hd هستش . ضمنا تاریخی که برای خرید به تهران مراجعه خواهم کردبعد از نیمه خرداد و انجام عمل جراحی قلب پسرم است البته اگر حالی برام باقی بمانه

18. 2 کاربر از compaqnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان عزیزحدودا 3 هفته پیش ازتون راهنمای خواستم که دوست گرامی mr_rayanهم پاسخی داد مجددا سوالم رو با تغییراتی مطرح می کنم لطف کنید . پاسخ کامل بدید من می خوام یه دستگاه سینمای خانگی با حدود قیمتی 600 تومن (که می تونم مقداری هم افزایشش بدم )که وایرلس باشه و در عین حال زیبا هم باشه می خواهم بخرم .1- لطف کنید چند سیستم رو پیشنهاد بدید با تصاویرش . 2- میزان مصرف باطری اینگونه بلندگو ها چقدره 3- چند تا از این بلندگوها وایرلس هستند و چند تا با سیم . متشکرم ضمنا ----- و تلویزیون من hd هستش . ضمنا تاریخی که برای خرید به تهران مراجعه خواهم کردبعد از نیمه خرداد و انجام عمل جراحی قلب پسرم است البته اگر حالی برام باقی بمانه
    دوست عزیز اول از همه برای پسرتون آرزوی سلامتی و تندستی می کنم.
    ببینید با توجه به وایرلس بودن سینما که مدنظرتون هست مدل 3569 فیلیپس به نظر من بهترین گزینه هست و قیمتش هم حدود 500 الی 550 تومن هست.افزایش دادن بودجه بیشتر از این هم نیازی نیست چون در حال حاضر بهترین گزینه همینه.حالا باز اگه دوستان مورد دیگه ای مد نظرشون هست لطف کنند و بیان کنند.
    بلندگوهای rear یعنی دو تا بلندگویی که در پشت سر قرار می گیره وایرلس هستش.
    تا اونجایی که من اطلاع دارم نیاز به باطری نداره و بلندگوهای عقبی به یک دستگاه دیگه که همون وایرلس هست وصل میشه و دستگاه وایرلس هم باید به برق وصل بشه.(البته شاید هم اشتباه کنم.لطفا دوستانی که اطلاعتشون کامل هستش یه توضیح کامل تر بدهند.)

20. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •