تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 428 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چرا نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نشه از نردبان بالا بره ؟؟؟ حوصله کامل اموزش درست کردن ندارم ، سه تا قول هم دادم . که تا اخر هفته یا فردا خواهید دید.
    1. اموزش دوربین سوم شخص ( به صورت فیلم فارسی و نوشته )
    2. اموزش اوردن اسلحه به بازی ( فیلم و نوشته )
    3. اموزش اوردن ماشین به بازی( فیلم و نوشته )
    4. اموزش بالا رفتن از نردبان ( این را فول حتمی نمی دم ، چون باید سایت خودم را تغییرات بدم و کلی کاره دیگه )

2. 5 کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت alexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض چرا قوره نشده می خواهیم مویز بشیم

من از اول این تاپیک را خوندم ولی آخرش نفهمیده چرا ما هنوز اصول اولیه بازیها را بلد نیستیم می ریم دونبال موتور آن؟!

1- بر ای ساخت بازی اول باید یک داستان داشته باشید و به داستان خود شاخ و برگ بدید نقطه اوج را برای آن بسازید نگذارید داستان شما پس از مدتی به حالت یکنواختی برود.
    2 - مراحل هر بازی و جزئییات اون باید کاملا مشخص باشد.(استوری بورد)
    3-نورپردازی و استفاده از تکنیک رنگها و استفاده از آنها در جای مشخص تا بازیکن را مجذوب خود کند (اصول روانشناسی)
    4-طراحی هر مرحله با اصول کاملا مهندسی و آشنایی به علم چیدمان و دکوراسیون
    5-طرای آبجکتها بصورت حرفه ای و کاملا پیشرفته (مدل سازی و Texture های بازی
    6- و در آخر انتخاب موتور بازی
    در غیر اینصورت قول میدم پس از مدتی دلسرد میشید

یک گروه نشکیل بدید و با توجه به تخصص هر یک از افراد تیم کاری به آنها محول کنید . هگز یک نفر نمی تواند هم مدل ساز باشد و هم فتوشاپ کار و برنامه نویس و هم داستان نویس و خلاصه همه کاره = هیچ کاره

و در آخر یک نصیحت تا می توانید بازی کنید و از هر بازی یک چیز بیاموزید

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام جناب TovaMohammad
    ممنون تقریبا متقاعد شدم . من به این کار ادامه میدم . ولی نه به او ن صورتی که کل نرم افزار رو تغییر بدم جوری فارسیش می کنم که کاربران به راحتی بتونن با اون کار کنن .
    سلام

خوبه.

چند تا سوال دارم .
    من توی یه سایت مربوط به اپیک دیده بودم یکی سوال کرد که چطور می تونییم کاری کنیم که کارکتر از درخت بالا بره . اصلا اینجوری می گم . می شه کاری کرد که کارکتر از نردبان یا طناب یا چیزی مثل اون بالا بره .
    من اون تاپیک که در موردش صحبت می کنی رو دیدم، اشتباه متوجه شدی، برو دوباره بخونش. اونجا بحث سر این بود که چه جوری انیمیشن بالا رفتن از درخت رو با مش درخت و کاراکتر به اصطلاح Match کنن.

در مورد بالا رفتن از نردبون، برو داخل Actor Classes و از قسمت Navigation Point گزینه ی Ladder یا یه همچین چیزی رو انتخاب کن. بذار تو مپت، بعدم باید به پروپرتی هاش ور بری.، کلا سادست، کاره 2-3 دیقس.

اگه هم توش مشکل داشتی، برو تو فروم اپیک سرچ کن Raven ، Raven اونجا یه سری ویدئو داره یکیش برا همینه.

این کار اکتور نردبون رو برات می ذاره، دیگه خودت به جای مشش می تونی نردبون، طناب، درخت یا هر چیز دیگه بزاری.

راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟
    چون کسی درخواست نکرده. اینم چراش.

این چیه ؟ توی نسخه ماه می این نرم افزار بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط مال می نیست، تو نسخه ی آوریل اضافه شد. در کل که یه مقایسه گره و کارش اینه که چک می کنه پلتفرم فعلی چیه و بسته به اون، یکی از خروجی ها رو فعال می کنه. برای اینه که شما برای طراحی یه مرحله که روی مثلا 3 تا پلتفرم قراره اجرا بشه، 3 بار طراحی مرحله نکنی.

حالا اینکه چرا اومده تو UDK، با توجه به اینکه اینجا فقط PC هست رو نمی دونم. خود اپیک هم توضیحی راجه بهش نداده. اگه واست مهمه برو یه تاپیک تو فروم UDK بزن، بپرس.

فعلا.

5. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

محمد جان تشکر بابت زحماتی که برای تاپیک کشیدی جا داره پاچه خواری کنم ولی اینجا جاش نیست

می گم من می خوام بازی بعدی ام با این موتور بسازم می خوام بازیم از اول بسازم مثل گیم استدیو چطوره میشه اینکار کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز، alexin

موارد رو جدا می کنم که قاطی نشه.

من از اول این تاپیک را خوندم ولی آخرش نفهمیده چرا ما هنوز اصول اولیه بازیها را بلد نیستیم می ریم دونبال موتور آن؟!
    خوب قرار نبوده شما با این تاپیک این چیزا رو بفهمی. اینجا آموزش و پشتیبانیه UDK هستش.

ببین در کل ما اینجا صحبت فنی روی یه موتور خاص می کنیم. وقتی یه نفر میاد اینجا دیگه انتخابش رو کرده، حالا درست یا اشتباه، اینجا مشکلات فنیش رو سعی می کنیم برطرف کنیم، دیگه باقی موارد رو باید بیرون از این تاپیک جستجو کنی.

کلا این جمله ی شما ربطی به اینجا نداشت. اگه می خوای برای این سوال جواب پیدا کنی، به جای خوندن این تاپیک و تاپیک های مشابه، یه تاپیک بزن و سوالتو مطرح کن.

1- بر ای ساخت بازی اول باید یک داستان داشته باشید و به داستان خود شاخ و برگ بدید نقطه اوج را برای آن بسازید نگذارید داستان شما پس از مدتی به حالت یکنواختی برود.
    2 - مراحل هر بازی و جزئییات اون باید کاملا مشخص باشد.(استوری بورد)
    3-نورپردازی و استفاده از تکنیک رنگها و استفاده از آنها در جای مشخص تا بازیکن را مجذوب خود کند (اصول روانشناسی)
    4-طراحی هر مرحله با اصول کاملا مهندسی و آشنایی به علم چیدمان و دکوراسیون
    5-طرای آبجکتها بصورت حرفه ای و کاملا پیشرفته (مدل سازی و Texture های بازی
    6- و در آخر انتخاب موتور بازی
    در غیر اینصورت قول میدم پس از مدتی دلسرد میشید
    متاسفانه باید بگم این روند کاملا غلطه، هیچ کسی تا حالا این طوری بازی نساخته، هیچ کس دیگه ای هم نمی تونه بسازه. حالا چه یه تیم دو نفری باشه، چه یه تیم تجاری 80 الی 120 نفره.

موتور بیس کاری هست برای بازی. شما نمی تونی اول 5 طبقه ساختمون رو بری بالا، بعد بیای سراغ ساخت فنداسیون.

باید بگم خیلی سطحی به قضیه ی ساخت بازی نگاه می کنید، شاید این روند مزایایی داشته باشه، ولی چیزی که مسلمه اینه که پیاده سازی این روش غیر ممکنه. قطعا.

موارد 3-4-5 که بسته به هر موتوری فرق می کنه. نور پردازی که توی هیچ دو موتوری یکسان نیست، با توجه به ویژگی های موتور. طراحی مرحله هم همین طور. در مورد Content Developing هم در صورتی که اول تمامی Content ها ساخته بشه و بعد برای موتور تصمیم بگیرین، حتما لازم میشه که تغییراتی توی کانتنت ها داده بشه که برای موتور قابل استفاده بشه. حتی تو بعضی از موارد لازم میشه یه تعدادی از کانتنت ها به طور کلی دوباره ساخته بشه.

مراحل 1 و 2 هم ممکنه به نطرت جدای از موتور باشه، ولی اگه تا به حال سعی کرده باشی یه بازی حداقل 4-3 ماهه بسازی، به این نکته برخوردی که با توجه به محدودیت های موتور، هر داستانی رو نمی شه تو هر موتوری پیاده کرد. اگه هم سعی نکردی که نگاه کن به پروژه های موجود توی دنیا. سوژه ی داستان ثابته ولی سناریو متشکل از خیلی قسمتهاست، حتی نورپردازی، زاویه ی دوربین و غیره. و اینهاست که توی موتور های مختلف متفاوته.

کلا این روشی که شما معرفی کردی مثل اینه که آدم جاده ی طبس رو تا مشهد دنده عقب بره.

اگه هنوز فکر می کنی این روش جواب میده، با توجه به اینکه تا حالا تو دنیا اجرا نشده، حداقل خود شما با استفاده از این روش یه بازی رو تموم کن. تا شاید اونجا بشه گفت همه ی دنیا از جمله شخص خودم اشتباه می کنن.

یک گروه نشکیل بدید و با توجه به تخصص هر یک از افراد تیم کاری به آنها محول کنید . هگز یک نفر نمی تواند هم مدل ساز باشد و هم فتوشاپ کار و برنامه نویس و هم داستان نویس و خلاصه همه کاره = هیچ کاره

و در آخر یک نصیحت تا می توانید بازی کنید و از هر بازی یک چیز بیاموزید
    بعد این همه مخالفت باید اذعان کنم که، بله، با این دو مورد کاملا موافقم.

بعضی جاها مجبور شدم مثال بزنم که بهتر متوجه قضیه بشی. امیدوارم چیزی به دل نگرفته باشی. اگه جایی رو بد نوشتم نمی دونم ولی اگه چیزی هست، بگم که منظوری در کار نبوده.

موفق باشی. فعلا.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

أقاي بسيج به نطر من همون جلد سوم براي ترجمه كافيه دو جلد اول نيازي نيست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محمد جان تشکر بابت زحماتی که برای تاپیک کشیدی جا داره پاچه خواری کنم ولی اینجا جاش نیست

می گم من می خوام بازی بعدی ام با این موتور بسازم می خوام بازیم از اول بسازم مثل گیم استدیو چطوره میشه اینکار کرد؟
    سلام

خواهش می کنم. از اون کارا هم نمی خواد بکنی.

اگه می خوای حتما بازیت رو از اول خودت طراحی کنی، باید Unreal Script رو خوب خوب یاد بگیری. خودم آخرین پروژه ای که برداشتم یه بازیه که سبکش خیلی با FPS وTPS فرق می کنه. برا همین تصمیم گرفتم کلش رو خودم بسازم. تا الان هم نصفه کد نویسی انجام شده. البته باید بگم، این کار در کل خیلی زمان گیر تر از اضافه کردن ویژگی به کد های فعلیه، ولی عوضش دستت باز تره.

در حال حاضر مهم نیس می خوای چه سبکی کار کنی، فعلا شما باید فقط فوکوس کنی روی ادیتور ها. اون ویدئوی اصلی رو تموم کن و بعدشم یکی دو هفته با ادیتورها کار کن تا وارد بشی توشون. به اونجا که رسیدی، بگو که منبع برای Unreal Script بهت معرفی کنم.

پرویز جان به نظر من یه تایمی بذار، برنامه ریزی کن برا کار. بعدش با تمام قوا آموزش رو شروع کن. خودم اوائل مقداری از وقتم هدر می رفت، الانم کاریش نمی شه کرد. اینو می گم، که لا اقل شما زودتر از اینا پروزه اولتو تموم کنی.

تا بعد.

10. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

راستش فیلم های تو داخل دو دی رو نگاه کردم زیاد ادیتور سخت نیست ولی اینکه اول کار fps میاره جلوی چشم ات عذاب آوره
    این گیم استدیو هی حالم می گیره !

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستش فیلم های تو داخل دو دی رو نگاه کردم زیاد ادیتور سخت نیست ولی اینکه اول کار fps میاره جلوی چشم ات عذاب آوره
    اصلا بحث سختی و آسونی نیس. ولی با توجه به تمربناش، حداقل یک ماهی وقتتو می گیره. برای هر کاری هم اول باید به اونا وارد بشی.

برای آموزش اون ویدئوی Eat3D که داری به درد شروع نمی خوره. دیگه خود دانی.

در مورد FPS هم بالاخره باید یه دوربینی، دوربین پیش فرض میشد یا نه؟ خب اگه Isometric میشد دوربین پیش فرض هم آقای X دلخور میشد. اینا فقط پیش فرض هاست. شما وارد که شدی می تونی حتی دوربین پیش فرض واسه تست رو هم با هر دوربینی خواستی عوض کنی. تو این انجین اطلاعات فنی شخص حرف اولو می زنه.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 20-06-2010 at 03:22.

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علاج کارت پیش منه.
    می دونم عاشق سوم شخصی . کافیه بعد از run کردن بازیت دکمه tab رو بزنی و behindview رو تو کنسول تایپ کنی . دوربین سوم شخص می شه به همین راحتی .

14. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •