تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 472 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چکار باید کرد دیگه مغزم به هیچی نمیرسه
    الان دیگه تو هفته ی دومیم که ماشین خوابیده تازه میگن 1 ماه باید صبر کنیم تا قطعاتش بیاد خدا به دادمون برسه با این ماشینی که خریدیم فقط میتونم بگم اینجا مردم نرن دیگه بخرنش ماشین نیست که خدا بگم چکارشون کنه با این ماشین ساختنشون یه بار مصرفه ای خدا

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

هنگام خرید سمند ال ایس ef7مدل 89 باید به چه چیزی توجه کنم؟

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منکه با این اوضاع کمبود قطعات میترسم EF7 بخرم
    اینطور که از شواهد پیداست پارس اتومات رو هم دیگه چکی نمیدن
    فک کنم باید با همین 141 پیزوری تا بعد از عید سر کنم
    تازه اگه شانسه منه تا اون موقع ماشین گرون میشه
    مملکته داریم...!!!؟

در آغاز فعالیت sadegh ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    700 کیلومتری تهران

پيش فرض

من هم میخوام بگیرم یکی از دوستام توی نمایندگی ایران خودرو کار میکنه واسم پرس و جو کرد (همون مشکل روغن ریزی) مکانیک نمایندگی گفت LX بخر من هم موندم چه کنم اتفاقا یه EF7 هم انجا بود میگفت میخوای این را بردار روغن هم این چند روز که اینجا بوده توی جابجایی نداده ( آخه ماشین ها را واسه کمبود جا میزارن جلوی نمایندگی و شب میزارن توی تعمیرگاه نمایندگی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه ef7 خوبه با اون مشکل روغن ریزی که حل نمیشه و کمبود قطعات و گرانی قطعت و مشکل ترمز abs
    نه پارس با اون اتاقای جدیدش که صدا میوفته تو ستوناش بعد از چند وقت تبدیل به گاری میشه
    به نظر من تو این قیمتا l90 گاز سوز
    بعد 206 sd
    بعد گاز سوزsamand lx

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من هم میخوام بگیرم یکی از دوستام توی نمایندگی ایران خودرو کار میکنه واسم پرس و جو کرد (همون مشکل روغن ریزی) مکانیک نمایندگی گفت LX بخر من هم موندم چه کنم اتفاقا یه EF7 هم انجا بود میگفت میخوای این را بردار روغن هم این چند روز که اینجا بوده توی جابجایی نداده ( آخه ماشین ها را واسه کمبود جا میزارن جلوی نمایندگی و شب میزارن توی تعمیرگاه نمایندگی)
    همشون اینطوری نیستن که عزیز ، پراید صفر رو خریدیم دنده عقبش آب هویج میگرفت موقع جا رفتن 2 روز نشده گیربکس اومد پایین
    من خودم با 2 تا EF7 نزدیک 1 ساله که سرو کار دارم با جفتشم رفت و امد دارم خداروشکر هیچکدوم تا حالا همچین مشکلی رو نداشتن

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    به نظر من تو همه ماشینی شانس دخیله از بنز بگیر تا ژیان
    یکی از آشنایان از 88 (همون سری اولیاش) داره والا این دو ساله بجز روغن وفیلترها تا بحال برای مورد دیگه ای تعمیرگاه نبرده ادم بی خیالی هم نیست که به ماشین توجه نکنه.
    بخاطر اینکه ماشین نداشتم دو هفته این ماشین دسم بود همه جوره تستش کردم .راحت روی حالت گاز 170تا میرفت بدون اینکه بش فشار بیارم.
    اینقدر ازش راضی بودم که رفتم یکی ثبت نام کردم.

در آغاز فعالیت sadegh ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    700 کیلومتری تهران

پيش فرض

سلام
    به نظر من تو همه ماشینی شانس دخیله از بنز بگیر تا ژیان
    یکی از آشنایان از 88 (همون سری اولیاش) داره والا این دو ساله بجز روغن وفیلترها تا بحال برای مورد دیگه ای تعمیرگاه نبرده ادم بی خیالی هم نیست که به ماشین توجه نکنه.
    بخاطر اینکه ماشین نداشتم دو هفته این ماشین دسم بود همه جوره تستش کردم .راحت روی حالت گاز 170تا میرفت بدون اینکه بش فشار بیارم.
    اینقدر ازش راضی بودم که رفتم یکی ثبت نام کردم.
    این که شانس دخیله درست اما نه ماشین های خارجی چون درصد کمی داره که به مشکل برخورد کنند اگه خوب باشون رانندگی کنی مطمئن باش که بالای 10 سال وقتی کاپوت ماشین را زدی بالا جزء آب و روغن چیزی دیگه ای نمیخواد خودروی ایرانی سر تا پا مشکلند هر کار کنی باید یه سری به عمو تعمییر کار بزنی به همین خاطر گارانتی انها خیلی کمه چون خودرو سازان داخلی میدونند چی تحویل مردم میدن
    Last edited by sadegh ali; 06-02-2012 at 17:56.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حرف شما كاملا درسته
    اما
    من ميخواستم نهايت تا ٢٠ تومن هزينه كنم ، با بنزين ازاد هم مشكل داشتم. از خودرو هاي چيني مثل ليفان و mvm هم اصلا خوشم نمياد
    بخاطر همين اين مورد رو بهتر از بقيه ميدونم

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

امروز کم مونده بود سرم کلاه بره سمند بنزنی را دوگانه کرده بودنند وداشتن به من پایه گاز سوز داشتن می انداختن خدا رحم کرد ولی امروز یه پایه گاز سوزش است مدل88 به قیمت 13.500ملیون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •