تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 253 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

درود

الان میتونی از مرورگر uc browser استفاده کنی
    اینم لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

12

سلام
    کسی تا حالا divx این گوشی رو فعال کرده اگه اره به من هم کمک کنه ممنون می شم
    بای
    divx اسن گوشی روشنه یعنی روشنکردنداره. کلاپسوند divx رو میخونه ولی تا 1 سایز خواستی یعنی بزرگی تصویر باید تا 320*240

داره خودمونی میشه sageet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Güney Azerbaycan

پيش فرض

دوستان اگه از اینترفیسِ اس‌پی‌بی استفاده میکنین این تمِ Sense هستش، مثکه یه سری چیزم اضافه می‌کنه، خلاصه من نصب کردم قشنگه، راسی تو چند سایز هم هستش ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض کمک storage card در b7300 نشان داده نمیشود

سلام
    حدود 10 روز است که samsung b7300 خریده‌ام، در این مدت دوبار storage card را نشان نداد و بار اول با هارد ریست و فرمت دست شد ولی بار دوم هر کاری میکنم درست نمیشود حتی در کامپیوتر هم فرمت نمیشود.
    کارت مموری من sandisk micro sd class 4 است، از اساتید محترم خواهش میکنم به من در یافتن علت این مشکل و رفع آن کمک کنند.
    با تشکر

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    من هفته پیش به قیمت 248000 تومان این دستگاه را خریدم، چند سوال برایم پیش آمده کخ خواهش میکنم جواب دهید:
    1- آیا نصب تمام romها گارانتی دستگاه را از بین می برد یا فقط romهای غیر اورجینال و آیا مایکروتل rom جدید را بدون هزینه نصب میکند یا نه؟
    2- کارت گارانتی موجود در کارتن من فقط 10 ماه از اعتبارش باقیمانده است، آیا ملاک در گارانتی تاریخ کارت گارانتی است یا تاریخ فاکتور؟
    3- حساسیت تاچ اسکرین من در چند میلیمتر کنارهای صفحه از وسطهای صفحه کمتر است، آیا این موضوع طبیعی است یا فقط مشکل من است؟
    4- هنگامیکه عکسهای گرفته شده توسط دوربین را نشان میدهد بعد از یک لحظه شدت نور صفحه کم میشود و رنگها خوب نشان داده نمیشود.
    5- مموری کارت من سان دیسک 8 گیگ کلاس 4 است،در طول این چند روز 2 بار شناخته نشد، بار اول با هارد ریست و فرمت درست شد ولی با دوم هر کاری کردم درست نشد و حتی با کامپیوتر هم فرمت نمیشود، آیا علت این مشکل از مموری کارت است یا دستگاه و یا نرم افزارها؟ و این مشکل را چطور میتوان حل کرد؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام من 1 سوال دارم میخوام صدای دلیورد این گوشی و صدای تائید ارسال این گوشی رو قطع کنم چی کار کنم خیلی تو موخمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام
    من هفته پیش به قیمت 248000 تومان این دستگاه را خریدم، چند سوال برایم پیش آمده کخ خواهش میکنم جواب دهید:
    1- آیا نصب تمام romها گارانتی دستگاه را از بین می برد یا فقط romهای غیر اورجینال و آیا مایکروتل rom جدید را بدون هزینه نصب میکند یا نه؟
    2- کارت گارانتی موجود در کارتن من فقط 10 ماه از اعتبارش باقیمانده است، آیا ملاک در گارانتی تاریخ کارت گارانتی است یا تاریخ فاکتور؟
    3- حساسیت تاچ اسکرین من در چند میلیمتر کنارهای صفحه از وسطهای صفحه کمتر است، آیا این موضوع طبیعی است یا فقط مشکل من است؟
    4- هنگامیکه عکسهای گرفته شده توسط دوربین را نشان میدهد بعد از یک لحظه شدت نور صفحه کم میشود و رنگها خوب نشان داده نمیشود.
    5- مموری کارت من سان دیسک 8 گیگ کلاس 4 است،در طول این چند روز 2 بار شناخته نشد، بار اول با هارد ریست و فرمت درست شد ولی با دوم هر کاری کردم درست نشد و حتی با کامپیوتر هم فرمت نمیشود، آیا علت این مشکل از مموری کارت است یا دستگاه و یا نرم افزارها؟ و این مشکل را چطور میتوان حل کرد؟
    با تشکر
    سلام
    1 رام کوک شده که نمیدونم اصلا واسه این مدل ارایه شده یا خیر ؟من که تا حالا ندیدم (دنبالشم نبودم)
    2 ملاک اعتبار ذکر شده در کارت گارانتی
    3 احتمالا خوب کالیبره نشده برید به قسمت setting=>>General Settings=>>Align Screen دکمه Align رو بزنید اونجا میتونید با دقت کالیبرش کنید
    4 ---- (فقط یک بار از دوربین استفاده کردم)
    5 توی کامپیوتر شناخته میشه ولی فرمت نمیشه ؟ ایرادیم داشته باشه معمولا ببرین گارانتی بدون دردسر تعویض میکنن

8. این کاربر از farshad9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mansooreh_64's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من کلا توی قسمت Messages با این گوشی خیلی مشکل دارم :

1) سرعت باز کردن قسمت Messages گوشی من خیلی پایینه، از زمانی که یه sms میرسه تا زمانیکه میتونم sms رو باز کنم و بخونم، یک سالی طول میکشه
    2) وقتی sms ای رو باز میکنم و از همون صفحه مشاهده پیام، روی Delete میزنم، sms پاک نمیشه !!!

گوشیم حالش خرابه؟؟؟
    Last edited by mansooreh_64; 07-08-2010 at 17:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

5 موقع روشن شدن گوشی align screen گیر کرده و اصلا بیرون نمی آید

کمک

لطفا راهنمایی نمایید چکار کنم هارد ریست کردم مشکل حل نشد یک رام B7300XXJA9 نصب کردم افاده نکرد بردم پیش تعمیر کار می گه احتمالا تاچ گوشی تحت فشار بوده یا زمین خورده و مشکل سخت افزاری داره
    لطفا راهنمایی بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من کلا توی قسمت Messages با این گوشی خیلی مشکل دارم :

1) سرعت باز کردن قسمت Messages گوشی من خیلی پایینه، از زمانی که یه sms میرسه تا زمانیکه میتونم sms رو باز کنم و بخونم، یک سالی طول میکشه
    2) وقتی sms ای رو باز میکنم و از همون صفحه مشاهده پیام، روی Delete میزنم، sms پاک نمیشه !!!

گوشیم حالش خرابه؟؟؟
    با تغییر تو رجیستری گوشی sms فابریک ویندوز موبایل رو فعال کن.سرعتش جند برابر ه.

روشش رو قبلا گفتم یه سرچ بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •