من میگم یه جی دور و ور 25 % مردم میتونن حلش کنن که از این درصد 10% میرن سر حل سرعتی .
منم اول درصد بالایی تو ذهنم بود ولی همه ی نقاط جهان رو در همه سنین تصور کردم فکر کنم زیر 2-3% باشه ؛ تو همین ایران خیلی هااا آشنا نیستن باهاش ، حتا شده من روبیک دستم بوده تو اتوبوس بغل دستیم فکر می کرده سرکاریه !!!
در مورد خلاقیت ذهنی : حل لایه ی اول هیچ الگوریتم خاصی نداره و بر میگرده به خلاقیت شما ! و در حل روبیکی که الگوریتمشو ندارید خلاقیت شما رو می طلبه مثه حل روبیک هرمی .
استفاده از دو نیم کره ی مغز به صورت همزمان ( در حل سرعتی) : در هر لحظه ای که مغز ما داره یه عملی رو تجزیه تحلیل و دستور ارسال می کنه بیشتر اوقات از یه نیمکره استفاده می کنه که نیمکره ی راست کارایی مثه درک رنگ ، حس لامسه ، درک اشیا به صورت 3 بعدی، درک احساسات و نقاشی و موسیقی.... و نیمکره ی چپ مرکز پردازش و محاسبات ، بخاطر سپاری کلمات و اعداد....
حالا وقتی شما روبیک رو در کمتر از 20 ثانیه حل می کنید مغز شما در آن واحد باید رنگهارو تشخیص بده ( نیکره ی راست) و الگوریتم هایی رو که در حافظه هستن ( نیمکره ی چپ ) ازشون استفاده کنه . { البته اینا نظر شخصیه من بر اساس اطلاعاتی که دارم }
امیر جان بازم زحمت کشیدی ، مطلب جالبی بود و نظر من روبیک با این همه خوبی که داره میتونه جای جدول و یا سودوکو رو هم بگیره و حتی با فواید بیشتر .
ولی به نظر من گاهی اوقات مثل هر چیزی زیاد روبیک حل کردن هم میتونه مضر باشه و بدترین ضررش هم فکر می کنم اتلاف وقت باشه که البته این موضوع قابل کنترله .
صد در صد !! انسان نباید یه سرگرمی رو به کارا و وظایفی که داره مثه درسش ترجیح بده . کسی موفق تو زندگی که هرکاری رو سر موقعش انجام بده ! .gif)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی مجید یه سر به این سایت بزن واسه F2L :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید