هرچند بازیم سه دی وی دی بود ولی بازم یه چهارتایی کم داره فایل + کل راه حل هایی که تو کل جهان گفته بودن رو امتحان کردم ولی درست نشد
از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره, ماله مفتم ناقص در میاد D:
مرسی مهدی جون
هرچند بازیم سه دی وی دی بود ولی بازم یه چهارتایی کم داره فایل + کل راه حل هایی که تو کل جهان گفته بودن رو امتحان کردم ولی درست نشد
از قدیم گفتن باد آورده رو باد میبره, ماله مفتم ناقص در میاد D:
مرسی مهدی جون
مگه خیلی از بازیهایی که فیلمهاش سانسور میشه یا سایتهایی که بی دلیل ف.لتر میشن چیزی دارند!!
اصولا ایرانیها توی بازیهایی که فیلم خارج از متن بازی باشه(مثل این) چون سانسورش کاری نداره راحت پاکش میکنند(حالا هر چی میخواد باشه!!)...ولی بازیهایی که فیلمها جزئی از متن بازی باشند نمیتونند دخالت کنند چون برای پاک کردن فیلمها باید موتور بازی رو دستکاری کنند که خوشبختانه نه عرضش رو دارند نه پولش روکه از شانس ما 95% بازیهای توی بازار از دسته دوم هستند به خاطر همین توی این نسل سانسور توی بازیها خیلی کم به چشم میاد...
سلام دوستان ...
من اینجایی که میبینین موندم .. میخوام بپرم سمت راست عکس رو اونجایی که یه صندوق هست ولی دو ساعت زور زدم نمیشه ..
همه جوره امتحان کردم.. نشد..
بعد اینکه اون گیاه وحشی رو میزنی اون جعبه میفته میرم روش ولی سمت راست فاصله زیاده نمیرسه ..
اون صندوق رو چجوری باز کنم ؟ چجوری بپرم اونجا ..
مرسی از راهنماییتون پیشاپیش..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by heterodox; 28-04-2011 at 12:24. دليل: insert image
وقتی جعبه افتاد بگیرین از لبه جعبه. جعبه که رفت بالا بپرین به پشت یعنی راست تصویر.
من بعد از شکست دادن یه اژدها به وسیله یک اسلحه که در همون اتاق افتاده بود جلو می رم و وارد در سمت راست میشم. اما موقعی که چند تا پرنده کوچیک سبز با دم های آبی از توی سه لوله خارج میشن، نمیدونم باید از کدوم طرف برم. زیر پام هم همش آبه.
لطفاً کمکم کنین.
.
.
.
Last edited by moucker_boy; 17-05-2011 at 15:31.
فکر میکنم اگه شنا کنید و به عمق برید یه تونل زیر آب پیدا میکنید و ... ادامه قصه!
سلام میبخشین یه سوال داشتم اگه جواب بدین منو از مهلکه نجات دادین.توی بازی darksiders ، چطور میشه اوج گرفت ، منظورم اینه که وقتی وارد یه دایره میشی و از دایره دیگه در میای چه دکمه ای رو باید زد تا اوج بگیره؟ممنون اگه زود جواب بدین
باید موقع ساختن پرتال (کلیک موس رو بیشترنگهدار) شارژکنی تا پرتالی که میسازه قوی باشه نیازی نیست که دکمه خاصی رو بزنی!
سلام.
من به اونجایی رسیدم که azreal یه ماسک بهم میده و می گه ازش استفاده کن. بعد او جایی هم که معلوم میشه Abadan یکی دیگه است. اما بعد از اون آزریل می گه که از ماسک اسفاده کن اما من نمی دونم که کجا برم.
لطفاً کمکم کنید.
.
.
.
ماسک رو که بدست میارین بعدش باید برین دنبال تیکه های شمشیر آرماگدون (Armageddon Blade) بگردین که 7 مورده. برای دیدن مکان تیکه ها و برداشتنشون باید ماسک فعال باشه. اون تیکه ها رو هم تو محل های زیر پیدا می کنین: (تو محل آخری 2 مورد)
Drowned Pass
Crossroads
Choking Grounds
Broken Stair
Dry Road
Ashlands
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)