نذر دارین پست های این تاپیکو به هزار برسونین![]()
نذر دارین پست های این تاپیکو به هزار برسونین![]()
منم تو کفش موندم ، یارو غیب شد ، یدفعه وقتی رفت زمان آینده (88) سوار تاکسی شد اومد دمه در خونه اینا و ... ! اونکه میگفت نمیشه در زمان پول جابجا کرد ونمیشه پول آورد ، چطوری پول تاکسی سال 88 که پول یه خونه توساله 64 هست رو پیدا میکرد !!! بعد آیا پول همایون استثنا بود که مشد جابجا کرد و .... !
نهایت سر کار گذاشتن ملت و ماست مالی بود به خدا
درسته
اصلا این سریال کلکسیون سوتی های خفن بود.
مثلا تو اون سکانس که محسن میگه زمان مرگ رو نمیشه تغییر داد همایون گفت غلامرضا یک سال بعد از عروسیشون شهید شد یعنی سال 65.
در حالی که باید در عملیت النصر که سال 66 هست شهید میشده یعنی اینجوری مرگش یک سال زودتر اتفاق افتاد.
تو قسمت آخر هم زمانی که محسن بعد از اومدن به سال 88 میره دم خونه هما و در میزنه یکی از پشت صحنه داد میزنه درو باز نکن!!یعنی نمیتونستن اون سکانس رو یه بار دیگه بگیرن یا اصلا تو تدوین صدای اون یه تیکه رو حذف کنن !!؟این دیگه خیلی ضایع بود.
حالا یک سوال من داشتم !
کسی مدل لپ تاپ محسن رو می دونه چیه ؟؟؟
قشنگ بودش - به سونی می خورد ولی نمی دونم .
به طور کلی سریالی بس بی مهتوا بود.
دل 1520 بود ...
متخصصش اینجاست![]()
آخه کدوم سریال ایرانی زیبا و جذاب بوده و حرفه ای کار شده ؟ در ضمن یک سریال ایرانی نام ببرید که آخرش قشنگ تمام شده باشه و سر کاری نباشه ...
اون از سریال مسخره رستگاران ... اینم از این .
خواهر محسن خنده دار بود اخرای فیلم وقتی محسن ازخونه داشت میرفت بیرون خواهره رفت سر لبتاپش اول من فکر کردم داره داستان رمانو تغییر میده که اینقدر با دکمه های کیبورد ور میره بعد معلوم شد که نه میخواست اسکرولو بکشه پایین![]()
وقتی پایانو نمیدونست چجوری میخواست تغییر بده آخهاول باید تو همون فرصت کم پایانو می خوند تا محسن یهو سر نرسه دیگه فرصت تغییر نمی موند براش.
امشبم که اینا اومدن، گودرزی نیومده بود...
آها؛ اون صحنه ای که سرگرد اینو شناخت کسی اشاره نکرد بهشچقدر طول کشید تا به فکرش رسید فرار کنه، سرگرده هم همونطوری داشت اینو نگاه میکرد،
بعد شروع به دوئیدن کرد با اون شکمش که حین دوئیدن به این سو و آن سو تکان میخورد
![]()
Last edited by H a m e e d; 21-09-2009 at 00:32.
منم دقیقا همچین فکری کردم ...
خوب گفتم الآن می یاد سریع می خوته بعد 3 سوته عوضش می کنه @@
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)