تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 1024 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

اگر منظور شما اینه که هر وقت حسش بود درس باید بخونیم تفکر شما کاملا اشتباهه ! اصلا فرق یه داوطلب با یه دانش اموز اینه که دانش اموز هر وقت حسش رو داشت درس میخوند یا اصلا هم درس نمیخوند و شب امتحان یه چیزایی حفظ میکرد میرفت سر جلسه یه چیزایی هم مینوشت ، اما کنکور فرق داره ، کنکور باید با برنامه پیش بری ، حتی اگر حس درس خوندن هم نداشته باشی باید خودت رو مجبور کنی تا حسش بیاد مثلا خیلیا از دیدن کتاب عربی وحشت می کنن برای همین هیچ وقت حس خوندن عربی تو خیلیا پیدا نمیشه اما اگر با برنامه پیش برن حسش میاد
    سلام.خیلی ممنونم که با تذکر کاملا به جاتون منو متوجه کردین که برای روش درس خوندن حسی توضیح بدم.
    من حرف شما رو کاملا قبول دارم ولی منظورم این بود که اگه مشخص کردین که امروز 4 تا مبحث رو بخونید ،نگاه نکنید که اگه برنامتون نوشته باید درس شماره 1 رو بخونید وشما حس خوندنشو ندارید درس رو ول نکنید ببینید که کدوم یک از اون 4 درس رو دوس دارید بخونید.و بعدش درس بعدی که حسش میاد رو بخونید.طبیعتا این سوال پیش میاد که بعضی درسا اصلا حسش نمیاد اونو چیکار کنیم؟این قشنگترین جاشه که در آخر بازه برنامتون (مثلا در2 هفته،آخرای هفته دوم)به چند درس میرسید که دوسشون ندارید ولی بصورت کاملا یهویی بهشون علاقمند میشید چون اون موقع شما فراغ بال دارید وبا خیال راحت مطمینید که درسایی که دوس داشتین (اکثر درسا)رو بطور کامل خوندین و اون موقعست که حس اون درسا هم میاد.
    در آخر باید بگم که هرکس با 1 برنامه راحته اگر کسی وافعا میتونه اصولی از برنامه خودش پیش بره به حرف هیچکس گوش نده.

2. 5 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من یه سوالی هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده ...
    مثلاَ یه فردی که میانگین روزی 4 ساعت مطالعه میکنه (3-4 روزه رسوندش به 4 ساعت ) یه روزی که خیلی حال درس خوندن داره می تونه ساعتو به 6-7 برسونه ؟؟ یعنی از درس زده میشه ؟؟؟
    نکته دیگه اینکه از اونجایی که اکثراَ 2-3 هفته ای هست شروع کردید به درس خوندن یه پیشنهاد جالب براتون دارم :
    اگه ساعت مطالعه واقعیتونو یه جایی یادداشت کردید ( از 1 ماه پیش تا حالا ) نمودار میله ای ساعت مطالعه - روز رسم کنید برای من که خیلی جالب مثل یه تابع متناوب شد که دوره تناوبش 5 روز بود شما هم امتحان کنید ..
    کاملا با نمودار موافقم!
    من حدود 2 سال هست که دارم نمودار میکشم. اونم نمودار خط شکسته و بر اساس تعداد صفحاتی که در روز خوندم، نه تعداد ساعت. به نظرم تعداد صفحات خیلی بهتره. اگه صادقانه نمودار رو بکشین خیلی خوبه.
    من هروقت نمودارم میاد پایین، انگار که بخوام با خودم رقابت کنم، کاری میکنم که روز بعد بیاد بالاتر!
    این روش برای من که سازگاره، حالا برای شما رو نمیدونم!

سلام.خیلی ممنونم که با تذکر کاملا به جاتون منو متوجه کردین که برای روش درس خوندن حسی توضیح بدم.
    من حرف شما رو کاملا قبول دارم ولی منظورم این بود که اگه مشخص کردین که امروز 4 تا مبحث رو بخونید ،نگاه نکنید که اگه برنامتون نوشته باید درس شماره 1 رو بخونید وشما حس خوندنشو ندارید درس رو ول نکنید ببینید که کدوم یک از اون 4 درس رو دوس دارید بخونید.و بعدش درس بعدی که حسش میاد رو بخونید.طبیعتا این سوال پیش میاد که بعضی درسا اصلا حسش نمیاد اونو چیکار کنیم؟این قشنگترین جاشه که در آخر بازه برنامتون (مثلا در2 هفته،آخرای هفته دوم)به چند درس میرسید که دوسشون ندارید ولی بصورت کاملا یهویی بهشون علاقمند میشید چون اون موقع شما فراغ بال دارید وبا خیال راحت مطمینید که درسایی که دوس داشتین (اکثر درسا)رو بطور کامل خوندین و اون موقعست که حس اون درسا هم میاد.
    در آخر باید بگم که هرکس با 1 برنامه راحته اگر کسی وافعا میتونه اصولی از برنامه خودش پیش بره به حرف هیچکس گوش نده.
    کاملا تایید!
    منم اول که حس هیچی نبود، همینطوری شروع کردم! انگار به آدم بال میده که درسهای بعدی رو عشقی بخونه! حتی اونایی رو که دوست نداره!

4. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم اول که حس هیچی نبود، همینطوری شروع کردم! انگار به آدم بال میده که درسهای بعدی رو عشقی بخونه! حتی اونایی رو که دوست نداره!
    درسته من تو سال سوم از حسابان و رياضيات نفرت داشتم اما الان يه روز رياضي نخونم مريضم!
    درسته كه اولش يه خورده سخته درس خوندن ولي اولش يكم سختي رو تحمل كني ديگه عاشقش ميشي!
    يه پيشنهاد:
    سعي كنين از كتابهاي جذابي مثل رمزينه براي خوندن استفاده كنين(البته واسه خرخونا فرقي نداره)!

6. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سهمیه!

سلام دوسنان من یه سوالی داشتم فک کنم باید اینجا مطرح کنم
    بابای من یه کارت ایثارگری از ارتش داره. و میخوام از سهمیه ایثارگران تو کنکور استفاده کنم. اولا میخوام بدونم این 40 درصد قضیه اش چیه و چجوری اعمال میشه؟
    ثانیا اگه یه با استفاده کنم و از دانشگاه سراسری و روزانه قبول بشم ( در حالی که از سهمیه استفاده کردم) ولی نرم میتونم سال بعد دوباره از این سهمیه استفاده کنم یا نه؟ (منظورم اینکه چند بار میشه از این سهمیه استفاده کرد؟)
    ثالثا چند تا از فرزندان میتونن از این سهمیه استفاده کنن؟

8. 2 کاربر از saeid_panah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوسنان من یه سوالی داشتم فک کنم باید اینجا مطرح کنم
    بابای من یه کارت ایثارگری از ارتش داره. و میخوام از سهمیه ایثارگران تو کنکور استفاده کنم. اولا میخوام بدونم این 40 درصد قضیه اش چیه و چجوری اعمال میشه؟
    ثانیا اگه یه با استفاده کنم و از دانشگاه سراسری و روزانه قبول بشم ( در حالی که از سهمیه استفاده کردم) ولی نرم میتونم سال بعد دوباره از این سهمیه استفاده کنم یا نه؟ (منظورم اینکه چند بار میشه از این سهمیه استفاده کرد؟)
    ثالثا چند تا از فرزندان میتونن از این سهمیه استفاده کنن؟
    من هیچی نمیدونم
    ولی میدونم یه بار استفاده کنی دیگه نمیتونی استفاده کنی!
    شرمنده ......
    در ضمن جاش این تاپیک نبود !!

10. 2 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    کسی اینجا هست که اطلاعاتی درمورد نحوه تدریس آقای مشفق داشته باشه ؟
    ممنون

12. این کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب هر کس یه نظری داره و نظرش برای خودش محترمه !

البته به نظر من این که کلی درس گند ( ! ) یهو یه جا جمع شه خوندنش سخت میشه اما خوب مثل این که بقیه از روش شما نتیجه گرفتن
    ( البته باید بگم که خیلیا که یه راه اشتباهی رو که میرن دوست ندارن یا نمیتونن تغییرش بدن برای نمونه خانوم fnrsh در تاپیک امتحان نهایی به بچه ها پیشنهاد داد که اگر درسی تو ذهنشون نمیره با اهنگ مطالعه کنن و سریع هم یاد میگیرن و خودشون هم از این روش استفاده کردن ولی تو همین چند تا پست قبلی نتیجه گرفتند که بدون اهنگ راحت تر میتونن درس رو یاد بگیرن البته این ذکر نمونه برای شفاف سازی بود و frnsh نیت خیر داشتن )

14. 3 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

خوب هر کس یه نظری داره و نظرش برای خودش محترمه !

البته به نظر من این که کلی درس گند ( ! ) یهو یه جا جمع شه خوندنش سخت میشه اما خوب مثل این که بقیه از روش شما نتیجه گرفتن
    ( البته باید بگم که خیلیا که یه راه اشتباهی رو که میرن دوست ندارن یا نمیتونن تغییرش بدن برای نمونه خانوم fnrsh در تاپیک امتحان نهایی به بچه ها پیشنهاد داد که اگر درسی تو ذهنشون نمیره با اهنگ مطالعه کنن و سریع هم یاد میگیرن و خودشون هم از این روش استفاده کردن ولی تو همین چند تا پست قبلی نتیجه گرفتند که بدون اهنگ راحت تر میتونن درس رو یاد بگیرن البته این ذکر نمونه برای شفاف سازی بود و frnsh نیت خیر داشتن )
    سلام.اینکه میگین کلی درس گند(که من توضیح دادم کلی نمیشه چون 3 نوع درس داریم :1.درسی که واقعا دوسش داری2.درسی که نسبت بهش بی تفاوتی3.درسی که بهش علاقه نداری)فکر نکنم که کسی پیدا بشه به بیش از 4 درس بی علاقه باشه.بعد دروسی که نسبت بهش بی تفاوتی رو میشه بین دروس مورد علاقه خوند.

16. 3 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بچه ها ما که رفتیم این قلمچی ثبت نام کردیم چه برنامه ی بی خودی داره

18. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

کتاب ریاضی 2 عوض شده یا نه؟
    فوری خبر بدین

20. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •