مسلما شبانه.شبانه مدرکش با روزانه فرق نداره فط پولشه
اصلا گفتن دهم یا گفتن تا دهم؟راستی دوستان به نظرتون وقتی گفتن که 10 ام جواب میاد مثلا امکان داره 9ام ساعتای 1 یا 2 شب اینا جوابا رو میذارن رو سایت؟
مسلما شبانه.شبانه مدرکش با روزانه فرق نداره فط پولشه
اصلا گفتن دهم یا گفتن تا دهم؟راستی دوستان به نظرتون وقتی گفتن که 10 ام جواب میاد مثلا امکان داره 9ام ساعتای 1 یا 2 شب اینا جوابا رو میذارن رو سایت؟
دولتی دوست داری؟ خوب شبانهمن دوست دارم دولتی قبول بشم![]()
شبانه اعتبار مدرکش بیشتره یا آزاد؟
رویای نیلی ! منم همینطور اصلا استرس ندارمفقط بعدش میشینم گریه میکنم
![]()
والا با این اطلاعاتی که بنده دارم شبانه معتبرتره...چون اونطوری که من شنیدم توی مدرکی که میگیری نمینویسن شبانه و مثل روزانه مدرک صادر میکنن و اینطوری خیلی بهتر میشهشبانه اعتبار مدرکش بیشتره یا آزاد؟
گفتن دهماصلا گفتن دهم یا گفتن تا دهم؟
من خودم شخصا گریم نمیگیره...فقط واسه اینکه خانواده اذیتم نکنن نقش بازی میکنمرویای نیلی ! منم همینطور اصلا استرس ندارمفقط بعدش میشینم گریه میکنم
![]()
![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 23-07-2009 at 23:38.
اینا میگن 10
ولی من میگم از 9 میزارن رو سایت![]()
از لحاظ خرج و مخارج چی؟
مثلا مهندسی الکترونیک نجف آباد که 40 کیلومتر بابهاش فاصله داریم به صرفست یا شبانه کاشان یا سمنان و قزوین و....
بعدشم برای کار و اینا شبانه را بیشتر قبول دارند یا آزادا؟
آره منم یادمه وقتی خواهرم اینا میخواستم برن بگیرن شب اون روزی که باید اعلام نتایج میشد میرفتن ولی متاسفانه فکر کنم سرعت انقد بیاد پایین که تا خود صبح باید بیدار بمونیم تا بتونیم بریم تو سایتاینا میگن 10
ولی من میگم از 9 میزارن رو سایت![]()
روم به دیفار من گفتم که شبانه رو بیشتر قبول دارنبعدشم برای کار و اینا شبانه را بیشتر قبول دارند یا آزادا؟...چونکه تو مدرکت چیزی نمیسن که لو بره شبانه خوندی....ولی آزاد رو مینویسن
خرجش که از آزاد ارزونترهاز لحاظ خرج و مخارج چی؟
مثلا مهندسی الکترونیک نجف آباد که 40 کیلومتر بابهاش فاصله داریم به صرفست یا شبانه کاشان یا سمنان و قزوین و....
بعدشم برای کار و اینا شبانه را بیشتر قبول دارند یا آزادا؟
و فک کنم در طول تحصیل ثابته
ولی آزاد نه هر سال یکم گرونتر میشه ...
والا بستگی به خودتون داره
من خودم اگه باشم مثلا آزاد تهرانمو قبول شم و شهرستانم شبانه قبول شم آزاد رو میرم چون حوصله رفت و آمد ندارم و مشکلات دیگه ...
در مورد کار هم ...بستگی داره کجا باشه ولی به نظر من الان مدرک مهم نیس خیلی فرقم نداره البته در مقطع کارشناسی!!!!!!
این مثل اینه که بگی ازادو بیشتر قبو دارن یا سراسری.چون شبانه با روزانه مدرکش فرق نمیکنه
آخه به خاطر همین پرسیدم ، من یه جا خونده بودم که تو مدرک قید میشه که شبانه خوندی(تو یه سایت معتبر بود ولی یادم نیست)
آره تو لیسانس مدرک شبانه ذکر میشه ولی تو فوق نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)