[IMG]file:///C:/Users/saeed/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
با اینکه اینجا کسی قدر ما رو نمیدونه ولی بفرمایید:
![]()
[IMG]file:///C:/Users/saeed/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
![]()
سعید جان واسه چی کسی قدر ندونه ؟ شما تنها کسی هستی که میای اینجا و جواب همه سوالها رو میدی .
یکی از بچه های انجمن پاکت پی سی شده تا حالا سر بزنه ؟ باز دم شما گرم که میای این همه پستهای مفید میدی عزیز .
من با وجودی که این گوشی رو ندارم ولی همیشه به تاپیک سر میزنم و حال میکنم با پستهات ( اینو جدی میگم )
مهیار کم سر میزنه به فروم به خاطر همین نمیشه پست اول رو ویرایش کرد و پستهای آموزش رو اضافه کرد .
مهیار بیا بابا یه تاپیک زدی رفتی ؟![]()
خسته نباشی .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 08-03-2010 at 12:59.
دوستان
اگه کلید بزرگ وسط گوشی رو نگهداری ...مستقیم میره تو task maneger..........جالبه نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دکمه های گوشی رو میشه تنظیم کرد که هر عملکرد دلخواهی رو انجام بده .شما میتونی تنظیم کنی که کلید وسط گوشی هر کاری بخواد بکنه:
SETTING ---Button--->Assign a program
button 1 :دکمه وسط گوشی
Button 1 Hold: دکمه وسط گوشی در حالت نگه داشتن
Button 2: دکمه کنار دوربین (بغل گوشی)
Button 2 Hold : دکمه کنار دوربین (بغل گوشی) در حالت نگه داشتن
روی هر کدوم کلیک کنی یه لیست بزرگ از تمام برنامه ها میاد و میتونی هر کدوم رو بخوای انتخاب کنی
این همونیه که من میخوام
عالیه سعید دستت طلاست
یه سوال بچه گانه دارم امیدوارم بهم نخندید
برای آبدیت گوشی حتما باید adsl داشته باشم یا با dial up هم میشه
میشه تو کاففی نتا آبدیت کرد یا مشکل به وجود میاد
حجم کل چیزایی که در طول یک آبدیت از اینترنت میگیره چند مگابایته و کلا چقدر طول میکشه
آخه من adsl ندارم
این چه حرفیه من خودمم تا یه ماه پیش نمیدونستم چه جوری میشه هارد ریست کرد چه برسه به فلش گوشی. برای آپدیت اینترنت نمیخواد و با نرم افزار این کار رو میشه کرد. پست زیر رو با دقت بخون . اگه سوالی داشتی بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا سعید کارت درسته من امروز تازه6.5 رو ریختم 6.5 هم قشنگه بزار یکم حال کنیم بعد از روش شما عوض میکنیم بابت عکس ها دستت درررررررررررررررررد نکنه![]()
Last edited by sososoli; 08-03-2010 at 23:52. دليل: م
اقا سعید میتونی چند تا برنامه واس ما انجا بزاری اخه ما همه جا گشتیم اما انقدر زیاد بود که نمیدونم کدوم بهتر
برنام واسه جی پی اس یا یه پلیر توپ قطب نما......
دستت درد نکنه
[
لیست برنامه هایی که در گوشی نصب کردم:
TCPMP برای پخش فیلمهای زیرنویس دار.
CorePlayer : برای پخش خفن هر چی فایل تصویری
Opera 10
Facebook: برای رفتن به صفحه فیس بوکم بدون ف.ی.ل تر
O2Compass: قطبنمای دیجیتال خفن
G-Weather
BestRegEdit
RescoFileExplorer
برنامه اس ام اس گوشیمو جدید کردم. اس ام اس ها رو دسته بندی میکنه فقط دیگه کیبور گوشیم روتیت(افقی) نمیشه
بازی ها:
HTC Teeter
omniano
Prince of persia
Asphalt
MoorHuhn
CSI
Pro Golf 2010
تازه پیداش کردم همچین پستی دادی میشه اینا رو اینجا بزاری راحتمون کنی 2 روز طول میکشه اینا رو پیدا کنم البته اگه زحمتی نیست؟؟؟؟ شرمنده![]()
Last edited by sososoli; 09-03-2010 at 01:47. دليل: ق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)