تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 165 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خوب من هم دیشب بازی رو برای بار اول نصب و اجرا کردم
    راستش اولین چیزی که باعث تعجبم شد این بود که چطور یک نفر که قیافش اصلا شباهتی با سم فیشر نداره اینقدر صداش شبیه اونه!
    این که شخصیت سم بعد اینهمه ماجرا خشن شده چیز عجیبی نیست اما اینکه قیافش بعد از 4 شماره بازی یکدفعه طوری تغییر کنه که نشه شناختش یه مسئله دیگست( کاش لااقل حالا که تغییرش دادن خوش تیپ ترش میکردن نه اینکه...)
    حال و هوای گرافیک بازی هم کلا با سری های قبلیش فرق داره
    دیگه خبری از انعکاس نور و رنگهای طبیعی محیط بازی سری اسپلینتر سل خبری نیست
    سبک بازی هم که کلا دگرگون شده...در واقع یک سبک کاملا جدید که توی هیچ بازی دیگری ندیده بودم
    مشخصه که سازنده های بازی ایندفعه حسابی ریسک به خرج دادن که باعث از بین رفتن یکسری جذابیتهای اسپلینترسل و از طرف دیگه افزوده شدن یه سری جذابیتهای جدید به بازی شده
    یکی دیگه از تغییرات که به شدت توی ذوقم زد این بود که حرکات سم به شدت سریع,خشک و مصنوعی شده
    یکی از ویژگیهایی که بازی اسپلینترسل رو از تموم بازیهای سوم شخص دیگه جدا میکرد وجود حرکات نرم و روان فوق لعاده طبیعی شخصیت بازی که حتی از شماره اولش این خصوصیت درش وجود داشت, بود
    درست مثل این میمونه که بیان یه فیفای جدید بسازن اما حرکات بازیکنانش رو مثل سری فوتبال ساکر بکنن
    البته به نظر من بازی یک بازی فوق لعاده قشنگ و جذابیه که مثل فیلم های اکشن با داستان جذاب روایت میشه...
    در واقع یک سبک جدید از اکشن سوم شخص خوش ساخته
    اما به هیچوجه یک اسپلینترسل قشنگ و جذاب که بتونه طرفدارای اصیلش رو که عاشق مخفی کاری اند ارضا کنه نیست!
    اگر دقت کرده باشید از بین دوستان داخل انجمن, اون دسته از افراد که معمولا از سری بازی اسپلینترسل زیاد خوششون نمیومده با این یکی حسابی حال کردن
    به هر حال ااگر اسم این بازی هرچیزی غیر از اسپلینترسل بود خیلی بیشتر از بازی کردنش میتونستم لذت ببرم و شاید هم سایتی مثل گیم اسپات که معلوم نیست چرا الان ف*یل*تر شده, ممکن بود بهش امتیاز بالاتری بده

2. 4 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

( کاش لااقل حالا که تغییرش دادن خوش تیپ ترش میکردن نه اینکه...)

همه میگن سم خوشتیپ شده اونوقت شما میگی ...!

مشخصه که سازنده های بازی ایندفعه حسابی ریسک به خرج دادن که باعث از بین رفتن یکسری جذابیتهای اسپلینترسل و از طرف دیگه افزوده شدن یه سری جذابیتهای جدید به بازی شده

موافقم

یکی دیگه از تغییرات که به شدت توی ذوقم زد این بود که حرکات سم به شدت سریع,خشک و مصنوعی شده

البته به نظر من بازی یک بازی فوق لعاده قشنگ و جذابیه که مثل فیلم های اکشن با داستان جذاب روایت میشه...

در واقع یک سبک جدید از اکشن سوم شخص خوش ساخته
    اما به هیچوجه یک اسپلینترسل قشنگ و جذاب که بتونه طرفدارای اصیلش رو که عاشق مخفی کاری اند ارضا کنه نیست!

موافقم

کلا بازی هیچ نو اوری توش نبود در مخفی کاری!

داره خودمونی میشه Heidari1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سيو بازي تو ويندوز xp كجاست؟
    تو ویندوز XP نمیدونم کجاست!!
    ولی شما در درایو ویندوزتون اسامی storage یا SKIDROW را سرچ کنید ، پیدا می کنید
    راستی هنگام سرچ گزینه سرچ در فایل های پنهان رو هم تیک بزنید

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

آقا با گرافیک 4350 کلاب 512 و رم 1 گیگ DDR3 و CPU 5300 میشه این بازی رو خوب و روان بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

یک خبر خوب

بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد
    خوشبختانه لازم به ذکره که شما اصلا نیازی به صبر کردن برای آمدن کرک جدید ندارید

اول میرم سر اصل مطلب و اینکه چیکار باید انجام بدید:

بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر
    C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزین
    اگر dvd بازی شما فایل کرک نداره میتونین این فایل رو از لینک زیر که براتون آپلود کردم دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/SIZE] راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
    خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
    با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید RDM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
    وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه
    Last edited by underworld; 12-05-2010 at 10:47.

7. 8 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه capitan prise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    آسمان هفتم

پيش فرض

عزیزان بازی واسه من خیلی کند اجرا میشه هر چقدرم گرافیکو میارم پایین باز همین مشکلو دارم
    دقیقا مثل شیفت که با پچ درست شد این پچی چیزی نداره فریم ریت بعضی وقتا تا1-2 هم میرسه
    خواهشا" کمک کنید....؟؟؟

9. این کاربر از capitan prise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

یک خبر خوب

بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد
    خوشبختانه لازم به ذکره که شما اصلا نیازی به صبر کردن برای آمدن کرک جدید ندارید

اول میرم سر اصل مطلب و اینکه چیکار باید انجام بدید:

بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر
    C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزین

راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
    خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
    با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید DRM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
    وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه
    سلام
    دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
    اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
    ممنون بابت تیزهوشیت
    موفق باشی

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه

11. این کاربر از aban366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
    اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
    ممنون بابت تیزهوشیت
    موفق باشی

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------

زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود

---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه
    بله خودم تست کردم و بازی اجرا میشه
    در ضمن اون حجم فایلیه که پچ میریزه 710 کیلوبایته اما حجم فایل کرک حدود 900 کیلوبایته که در پست قبلیم براتون ویرایش کردم و گذاشتم دانلود کنید

13. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

اول باید تو فولدر آپشن تیک show hidden file.folder. and drivers رو بزنی

این مسیر سیو هست

C:\Users\ali\AppData\Local\storage\SKIDROW

البته پوشه ali نسبت به اسمی که شما برای سیستم خودتون انتخاب کردید متغیره...
    دستت درد نکنه

یه سوال داشتم کرک معمولی با مولتی پلیر مسیرش فرق داره ؟؟؟

من با کرک معمولیه بازی میکردم بعدش که مولتی پلیر رو کپیش کردم سیوهای قبلیم پریدن و نمیتونم پیداش کنم

15. این کاربر از Mohammad_Sn2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

این پچ جدید 1.02 چیکارش میکنه اصلحه یا چیزی دیگش رو تغییر میده ؟؟؟

موقعی که بازی باگ داشته باشه پچ جدید میدن من که با گرافیک آخرش بازی میکنم اصلا باگ نداره...

17. این کاربر از Mohammad_Sn2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •