alexi عزيز اگه ال سي دي ميخواين من از سامسونگ b650 يا c650 رو پيشنهاد ميدم
و اگر ال جي ميخواين من lh500 رو پيشنهاد ميدم
و اگر پانا v10 رو پيشنهاد ميدم حدود قيمت 300-500 با مبلغ شما متفاوت هست
alexi عزيز اگه ال سي دي ميخواين من از سامسونگ b650 يا c650 رو پيشنهاد ميدم
و اگر ال جي ميخواين من lh500 رو پيشنهاد ميدم
و اگر پانا v10 رو پيشنهاد ميدم حدود قيمت 300-500 با مبلغ شما متفاوت هست
هر چند كه از صريح پاسخ دادن در مورد قيمت تفره ميريد (حالا علتش شايد جو خفه مملكت ما و متعاقبا سايت باشه يا چيزاي ديگه) و اطلاعاتتون اغلب كليه (خودتون اگه بخواين lcd بخريد توجيه نميشيد) اما بازم از پيشنهادتون ممنون
قربونت برم دست من نيست ميبينيد عنوان تاپيك رو
من b650 رو بهتون توصيه ميكنم نظر شخصيم هست
سلام
دوستان HDTV ترجیحا" سامسونگ که 32 اینچ باشه چی پیشنهاد میکنید ؟ (اصلا" بدون محدوده قیمت شما چطوری میتونید تصمیم بگیرید ؟ خوب معلومه تلویزیون های گرونتر بهتر هستن، من تا 600 تومان دارم)
در ضمن یه توضیحی راجع به LCD vs Plasma بدید ممنون میشم، یا تاپیکش رو معرفی کنید
سلام فكر كنم بتونيد بدون گارانتي b650 تهيه كنيد وبا گارانتي c550 يا b570 فكر كنم همين رنج قيمت هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من چندسوال در مورد تلویزون سه فعدی دارم الان مدل هایی اومده . قیمت خب بالا هست ، بالای 3 میلیون .
من قصد خرید یک led داشتم که گفتند صبر کن مدل 3d بخر ولی الان قیمت خیلی بالا هست .میخواستم ببینم نظر شما در مورد قیمت چی هست ؟ کمتر میشه ؟ حداکثر تا چه حد افت میکنه ؟ الان ارزش خرید رو داره با توجه به اینکه فیلم و چیزهای سه بعدی خیلی کم هستند ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بحث داغ اين روز ها همينه
ايا 3d الان خريدنش كار درستيه ؟
نظر شخصي من اينه با توجه به محدوديت هايي كه در مورد فيلمها موجوده وبا توجه به اينكه به شدت داره روش كار ميشه براي بهبود و ارتقا اين تكنولوژي اصلا خريدش كار معقولي نيست با توجه به هزينه هاي هنگفت كه بايد بپردازين
کیفیت PK550 از G10 پاناسونیک بالاتره.
تو تائید حرف این دوستمون اگر واقعا فیلمهای 3D واقعی تو ایران هم مثل آمریکا امید به فراگیر شدنش زیاد بود قابلیت 3D صد در صد یک قابلیت فوق العاده بود تصاویری که من از دموهای سه بعدی روی پاناسونیک و ال جی دیدم واقعا فوق العاده بود با عمق بی نظیر حتی تا حدودی وقتی سرم رو به جلو یا عقب میکشیدم میتونستم از زاویه دیگه شی رو ببینم دقیقا مثل واقعیت ولی متاسفانه تو فیلمهای دو بعدی که به سه بعدی تبدیل میشن این قابلیت فقط به کمی برجسته نمایی ختم میشه و اصلا عمق و جزئیاتش با فیلمایی که به صورت سه بعدی فیلمبرداری شدن قابل قیاس نیست.
قیمت بلو ری های سه بعدی تو آمریکا اینطور که من تو چندتا فروم میخوندم برای عرضه به بازار 120 دلار !!! در نظر گرفته شده که واقعا بالاس یعنی این فیلمها حتی اگر با همین قیمت به ایران بیاد بالای 120 هزار تومان قیمت داره که با توجه به اینکه فعلا کپی هم نمیشه واقعا هزینه بر هست.
Last edited by *Alucard*; 18-07-2010 at 17:55.
سلام دوستان
به شدت نیاز دارم بدونم کدوم برند پنل بهتر تولید میکنه و خریدش بصرفه تره : دوستان این نکته توجه داشته باشند که من اصفهانیم
![]()
اين سوال كمي جواب دادنش دردسر سازه و vs ميشه
از طرفي واقعا الان نميتونيم بگيم كدوم پنل بهترين هست با توجه به رقابت شديدي كه بين برندها موجوده وحسابي از خجالت هم در ميان
نظر شخصي من اينه تا حدود 70-80% پنل ها مشابه هم هستند مخصوصا در مورد پنلهاي معروف بازار وما بقي بر ميگرده به امكانات جانبي وقيمت وغيره
اين شما هستين كه با توجه به پول وسليقتون در ديزاين تصوير وعلاقه شخصي كه بالاخره به يك برندي دارين تعيين ميكنيد كدوم بهترين هست براي شما
تقريبا در رنج قيمت مساوي تا حدود زيادي همه پنلها يكسان هستند هرچند گاهي برندي پول مارك خودش رو ميخوره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)