ساملیک!
بچه ها من یه کارت شارژ حدودا 2-3 ماه پیش گرفتم
شارژ خط 919 ام هم حدودا 6 ماهیه تموم شده بود و من شارژ نکرده بودم
دیشب که وامدم این شارژه رو بزنم توش قبلو نمیکنه
مگه مدت دارن شارژها؟!
ساملیک!
مگه مدت دارن شارژها؟!
آره البته من اینو کشفیدم اما هیشکی قبول نکرد!!ساملیک!
مگه مدت دارن شارژها؟!
اگه بعد یه مدت که نمیدونم چقدره!شارژ رو وقتی وارد کنی میزنه شماره وجود ندارد number noot exesitsیعنی همیچین شماره ای برای شارژ موجود نیست
بخور بخوره
داداش این کجاش ارزونه؟؟!!![]()
مگه از اینم ارزون تر هم هست ؟؟؟
پارسیان که اینجوری میده !
شما قیمتتون چند هست مگه ؟؟؟
مدير كل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران از آغاز توزيع سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول خبر داد.
علي حميدي - مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران - در گفتوگو با ایسنا، با اعلام اين خبر گفت: سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول به قيمت 30 هزار تومان توزيع ميشود يعني هر سيمكارت به مبلغ 15 هزار تومان است
وي با بيان اين كه هر سيمكارت دوقلو داراي 5 هزار تومان شارژ است گفت: شمارهي اين سيمكارتها زوج بوده و فقط رقم آخر آنها با هم متفاوت است، بهعنوان مثال يك زوج سيمكارت دو قلو اگر به شماره 09191333421 باشد، شماره ديگر آن 09191333422 خواهد بود.
مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران با بيان اينكه توزيع اين سيمكارتها با توجه به نياز بازار انجام ميشود تصريح كرد: اين دو سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود.
به نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
فک نکنم زیاد تاثیر چشمگیری داشته باشهبه نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
حالا دقیقا کی توزیع میشه ثبت نام اینترنتی یا نه؟
Last edited by beckham7; 16-02-2010 at 15:19.
تو بازار شارژ كه تاثيري نداره.
الانم توزيع شده.
پكش شبيه قاب فلاپي ديسك هست و قيمت شركتيش 28500 هست كه بايد 30000 تومن به مصرف كننده برسه
اين قابليت جالبه.به درد زيدبازي و نامزد بازي ميخوره.هم شماره پشت سر همه هم تخفيف داره.سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود
با این سایت مسخرشون رفتم یه دو قلو خریدم آخرش زد خطا تراکنش تو بانک هم موفق بود جالب اینجاست که تو قسمت پیگیری شماره سریال رو میخاست!!!!!!نه رسید بانکی آخه یکی نیست بگه آی کیو که سایتو طراحی کردی اگه سریال ثبت نام رو داشته باشیم پس چرا از پیگیری استفاده کنیم
گفتیم شاید الان که دیگه کل و کاسه شارژ جمع شده اوضاع بهتر شده اما بهتر که نشد هیچ ر...دمال شد زنگ زدم اپراتورها( سه بار) کلی حرف بارشون کردم اینهمه پول از مردم خوردن و میخورن هنوز نمیتونن یه سایت رو درست حسابی بچرخونن![]()
Last edited by beckham7; 17-02-2010 at 16:49.
منظورت از این کار چی بود ؟؟؟
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
آره دیگه!منظورت از این کار چی بود ؟؟؟
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
اینم آدرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)